Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

věčně usínám ve vaně

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 15-10-2007 v 19:21 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

junhle brother: Heh Sem na tom podobně jako ty...
Většinou ve spěchu hledám věci, který pak najdu na místě kam sem se kouk hned napoprvý..

Old Post 15-10-2007 v 20:24 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 163

casto chcu neco prisroubovat,nebo pribit.Vemu teda vrut nebo hrebik a kdyz konecne najdu kladivo nebo sroubovak,zjistim ze uz nevim kam jsem zatim polozil vrut nebo hrebik.
A tak nekdy jen chodim tam a zpet a neudelam NIC :-)

Old Post 15-10-2007 v 20:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SpiderPig
Stálý Člen

Karma uživatele SpiderPig - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

jo to zapominani je nahovno porad ve stresu ze neco stratim :-D nebo zapomenu, kdyz odkudkoli odchazim jeste se tak 2-3 krat otacim jestly tam neco neni atd no uz sem si na to zvykl , ted se mi casto stava kdyz sedim na lavce tak si pokladam veci na sebe(zapik sklo travu.....)pak vstanu a vsechno se to sesype na zem-sklo v pici trava vsude v bahne

Old Post 15-10-2007 v 20:45 PM
SpiderPig je offline   Profil uživatele SpiderPig   Find more posts by SpiderPig   Foto galerie člena SpiderPig   Click here to Send SpiderPig a Private Message   Add SpiderPig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

koukám že sme tady na tom všichni dost podobně. :-)
Tudle jsem šel do skříně stříhat listí. Otevřu skříň, chvilku jsem se kochal, pak jsem si řekl že bych si na to mohl dát špeka. Ok, ubalim špeka, pokuuřim si a jde se na to...
Ale kuwa kde jsou ty nůžky? Po čtvrt hodině hledání jsem to vzdal a kytky zůstali neostříhaný....

Takže asi takhle no

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 16-10-2007 v 08:50 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

myslim si ze kdyby tady byla uskutecnena soutez nejhorsi pamet atd. asi bych s prehledem vyhral..
to je furt neco napr: hledal sem batoh pod batohem(matka neverila svym ocim)...hledal sem ksilt a mel ho na hlave.....vzdycky kdyz mam neco donyst, tak rikam ze to tam nikde neni, kdyz tam v zapeti nekdo de, hned to prinese... mohl bych pokracovat do aleluja...
koukam ze ganja ma i vedlejsi ucinky(a ne zrovna slaby)

Old Post 19-10-2007 v 06:55 AM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WlastaLasta
Nový Člen

Karma uživatele WlastaLasta - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Hehe hosi to znam jak svy boty.....ja uz osm dni nehulim...nevim co se to ve me vzalo ale vzal jsme vsechno ke koureni vsechny fajfky,krabicky filmofky,,vodnice,bonga, sbirku papirku co jsem za sedm let nasbiral atd zabalil do velkyho pytle na odpadky obalil izolackou a hodil do rybnika. zbytek kytek co jsem mel na balkone sem rozdal mezi sve kamarady...ted vas urcite napada otazka neni ti to lito? Neni pestovat rostlinky muzu dal a smat se taky jako drif...potreboval sem zmenu....po takovejhlech kazdodenich dardach jaky tu popisusjete toho bylo na me moc nerikam ze sem se toho vzdal na vzdy to vubec Ganja je pro me stale n.1 pestovat je to nejlepci co jsem kdy zazil Lepci nez sex... ale ted to uz vidim i z jinyho pohledu a je to fajn....zakourit si muzu dycky ale uz nechci ten styyl kterej sem jel predtim kazdej den kazdou chvili se zhulit nebo jen ochutnat a tak..potrebuju si taky v praci neco pamatovat hehe a ne furt neco hledat nebo se na neco ptat...zeptas se typek ti to rekne a jen co dopovi uz nevis co ti rikal hehe to je sranda jak prase kor kdyz se bavis se svoji holku na necem se domluvite a pak ji mockrat volas jak to teda je hehe.....rostlina zato nemuzu zalezi jak se k tomu postavis!

Old Post 19-10-2007 v 07:45 AM
WlastaLasta je offline   Profil uživatele WlastaLasta   Find more posts by WlastaLasta   Foto galerie člena WlastaLasta   Click here to Send WlastaLasta a Private Message   Add WlastaLasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

---- tak tomu rikam doprdele reseni. je fajn videt ze i takovy reseni lze zrealizovat. jako fakt ti neni lito tech vodaren dymek atd? das za to takovy prachy a pak to jednoduse vyhodis pytel penez???
(mam takovej pocit ze budes prvni clovek kterej se bude koupat na podzim v rybniku.)
kazdopadne at se Ti dari ve tve abstinenci.urco ti pomuze...
du na brko...
peace...

Old Post 19-10-2007 v 08:41 AM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

jste OT!!
presunte diskuzi do nejakyho klubu o konceni s ganjou, pripadne psychicke zavislosti..

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-10-2007 v 09:43 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Tak treba vcera se prome stavil kamos ze nekam pojedem,tak mu rikam at pocka pul hodky ze se najim.Dyz sem se najed tak sem znejakyho neznamyho duvodu zacal hledat klice vod auta a porad sem je nemoh najit!Az dyz sem se zakecal s tetou tak mi doslo ze vlastne jedu skamosem a ze je nepotrebuju,ale stejne dyz sem sel ven tak se du este podivat jestli sem je nenechal v aute... a koukali name uz z dalky ze dveri..........pomalu se divim ze mi auto nekdo nevybilil

Old Post 19-10-2007 v 10:07 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

jo, stávaj se mi věci jako tu popisuje většina growerů...ale to že si zapálim zapalovačem v domění že je to sirka a ten zapalovač hodim do popelníku, to mě stálo v hlavě zbytek dne (než sem na to zapoměl)stávaj se zvláštní věci

Old Post 09-12-2007 v 20:17 PM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

tak takýchto zásekov je kopa... ale tak dude vystihol hned prvým príspevkom také najčastejšie...

awr awr awr

Old Post 09-12-2007 v 21:49 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

jdu si do koupelny umejt ruce z mě neznámého důvodu. dojdu tam a nevím co jsem chtěl ... vrátím se do obýváku takhle se to opakuje asi třikrát až si konečně opláchnu obličej místo rukou

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 09-12-2007 v 21:51 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 174

Zdarec.
Jedna čerstvá
Konečně jsem si zálohoval asi na 9 DVD mpTrojky co furt smykam.
Dal jsem jedno po druhem do kompika,že si disk po disku sjedu a na booklet napíšu co jednotlivé disky obsahují pro pozdější hledání.
OK klasika asi zná každý.
No
prd --- hodka práce----prd,prd-----další hodinka práce-----prd,cígo a všechno krásně za sebou a vím zas hovno co ke kterému disku patří.

a hotovo
že by znova..?
Jasnéé,jde se na to

Old Post 09-12-2007 v 22:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 175

treba kdyz sem dneska stal pekne vykoureny z homemade hashe, s cistici tycinkou v uchu, mati neco klikala na netu a ja vsiml rozbaleneho alobalu vedle jeji prave ruky - samozrejme zbytek mojeho vytvoru :p. musela pro neco jit takze sem alobal ladne premistil na mene napadne misto. v te chvili se uz mati vracela zpet ke kompu a ja stojici v hulicske sekci sveho pokoje sem se citil provinile tak sem si strcil tycinku zpet do ucha, nahodil dementni usmev a odkracel....vsichni jsou spokojeni
citace:
Původní příspěvek od Dude

...když jdeš do koupelny si umejt zuby, najednou stojíš v kuchyni, žereš čokoládu a netušíš, jak ses tam vzal...

Naposledy upravil 24-12-2007 v 21:15 PM

Old Post 24-12-2007 v 21:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 176

tak před pár hodinama se tak domlouvám s kámoškou že pojedem večer někam začadit a mezi tím si už motám špíčka pro sebe ( když ty šištindy sou tak hezký ) zkuřnu ho na balkóně...domluvám si ještě přesnej čas s ní...pak sušák...tak si jdu do garáže a hle! na ši koupili budvárek....tak dám si jeden...popíjím...poslouchám hudbu...píše ještě kámoška, klasicky hned pozná že sem zhulenej tak ji ze srandy píšu "néé já si dávám jenom lahváče" hehe...a dal to pokračuje takhle:
ona (04:57 odp.) :
dopiče a proč si dáváš lahváča???
ja (04:57 odp.) :
kurvaaa ja vlasne budu řidit že?????
ja (04:57 odp.) :
hahahaha ja se poseru :-D:-D:-D:-D

prostě klasika...vubec mi to nedošlo.. ale tak snad to za dvě hodky vyprchá a na druhej svátek vánoční ani nikde doufám stát nebudou...

Old Post 26-12-2007 v 16:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás