Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ucit sem se zkousel zhulenej asi dvakrat, bud vubec nevnimam ten text, nebo kdyz si pisu poznamky tak zacnu cmarat naky obrazky a hrozne na tom zatuhnu , nebo prozmenu dostanu hulihlad a du neco snist... i kdyz uz se dokopu primo k tomu uceni taxi z toho druhej den pamatuju stejne hovno
..ja si pamatam...ze ked som 1. krat zahulil...v sobotu... (bolo to cca pred 3 rokmi)..tak v pondelok na matike som ratal definicne obory a obory hodnot v hlave..a to tak ze som si na zaklade rovnice..dokazal vykreslit graf v mojej predstavivosti...
..totalne som z toho nechapal...a bol som taky nadseny jak nikdy...no proste v tedy ma matika bavila ako nikdy predtym...a potom... d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Neviem od coho to zavisi, ci od modelu alebo mozno od toho, ci je dostatocne energicky, ale niekedy sa da aj ucit, ale kazdopadne je to o niecom inom ucit sa zhuleny ako normalne.
A ked uz zahulit, tak treba zahulit s tym vedomim, ze sa ide clovek ucit, lebo inak velmi rad zlenivie a iba relaxuje...
Ja jsem se uz na par zkousek ucil zhuleny a jde to, clovek se do toho vic zazere a vidi souvislosti, kterych by si treba strizlivy vubec nevsiml. A nekdy ho to zacne treba i bavit. Zatim jsem dal dve nebo tri zkousky, na kterych jsem byl mirne zhulen Na pisemne je to gut, opadne nervozita a stres.
Kámoš se jenou zhulil do školy a zrovna ho učitelka vytasila k tebuli tak si tam stoupl a najednou prej viděl zoomem jk když přibližujete foťákem tak prej koukal ke svej lavici a najednou uplně luxusně viděl sešit a to co je v něm napsaný tak jí prej odříkal to co přečetl a dostal za 3
ja som sa učil pár x vykúrený, ale vždy som sa na to po čase vykašlal, až cez prázdniny som sa učil na skúšky a došiel ma dráždiť kamarát, že či si nedám, no pri tom dobre vedel, že sa musím učiť a tak som sa geografiu učil vykúrený (Európu) a niečo som si z toho aj zapamätal...
a nejaké odpovede vykúrený už mám na konte... väčšina za 3
zdravim ve spolek..no ja nevim..me pripadne jak kdy...treba pravo a tak mi slo nejlip zkureny..ale nekdy sem prisel do matiky a ona..pisemka..a jak, kurva..no a ve finale me to mile prekvapilo..nevim..podle me je to i podle situace..
Já mám tedy docela jinou zkušenost s učenim vypálenej. Vůbec se nejde učit novou látku, ale když si opakujete slovíčka z němčiny, fakt to do tý hlavy naleze. Já se slovíčka učim jenom zhulenej, ptže jinak bych asi propadl. Ale učit se kdy češtinu nebo dokonce chemii, to fakt se jdu radši vyřádit.
problem je, ze se zaseknete na nejake banalni vete a hledate v ni hacek, nebo si 10x dokola ctete tu samou vetu a nechapete ji. Mne to proste nevyhovuje, ale zase kdyz delam nejakou praci treba do anglictiny tak mam zase lepsi fantazii
Zdar,presne tak si myslim ze ve zhulenosti se napr. dobre uci zemak,jazyky,dejepis atd... naopak treba matematika,chemie na stredni elektrotechnika ani hovno,pozastavovani nad vetama a stejnak jsem nechapal takze jak na co je ok....
já se neučim to jako vůbec takže ani nevim jaký to je učit se zpávovanej ale jestli už vám to kvůli vedlejším účinkům marihuany moc nejde tak se koukněte na vegetalismus.cz a maj tam bylinku jménem brahmi .....je tam napsáno že je přímo určená pro nás
To hodne zalezi na cloveku,nekomu to de a nekomu ne a taky zalezi co!ja sem se treba na reparat zacal ucit 2 dny predtim (strojirenstvi-2nadupany sesity) nez sem ho delal!tak sem si koupil pekne 2jku situ a dal sem 7 z 8 otazek!ale jak rikam zalezi natom kdo a co se uci,treba fyziku nebo elektro bych vzdal jenom bych votevrel sesit..............este ze tyhle dny sou uz zamnou
zdravim groweraky,
ja mam ne zrovna peknou zkusenost po spekovi- druhej den po nem pisemka z cestiny a totalni nesoustredenost. Clovek si nemoh na nic vzpomenout, neco me nutilo myslet porad na uplne jiny veci. A kdyz sem zhulenej tak se muzu ucit a cist ucivo stale dokola a stejne to tam nenahazu