Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Párkrát se mi stalo že jsem špinavé oblečení místo do koše na prádlo omylem hodil do hajzlu.
Ještě že nemáme sucháč.
Ale to jo taky sem letěl na hajzl se špinavejma fuskama, otevřu hajzl a šup je tam, zavřu hajzl a otvírám koš na prádlo a ještě že mi to tak brzo docvaklo a taky že sem nespláchl
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
..to ja kolikrat misto zbytku jidla vyhazuju pribor...
nebo...ted nedavno se mi stalo ze sem nevedel jestli sem se sprchoval a po sprse sem zjistil,ze jo...tak nevadi..
dal si ted nevzpomenu..pak kdyztak dopisu..heh..
JJ to sú všetko super príklady ale najčastejšie čo sa mi stáva je keď sa kuknem na hodinky a behom sekundy zabudnem koľko je hodín. Alebo dačo chcem a zabudnem behom sekundy že čo. Je to veľká haluz
hehe.....presne Gibo vystihol co som chcel s tymi hodinkami.....ja sa niekedy aj 10x za minutu pozrem na hodinky, lebo si nemozem spomenut kolko to bolo
mne sa prave vcera stalo ze som si robil hranolky....sadol som za comp na chvilu kym sa robili...a zrazu citim brutalny smrad...idem pozret co sa to robi a zistil som ze som miesto oleja pouzil ocot...a ja debil som to este ochutnal ze ako chutia fuuuuuj .....aj davnejsie sa stali haluze ale si nespomeniem teraz neviem preco
jednou jsme u nas varili bang, bylo to dost pozde po navratu z klubu (cca 2 ranni). celou dobu stojim u toho, cumim jak to kamos micha a cekam az se to zacne varit abych ohlidal aby to nepreteklo. odskocil jsem si na zachod a kdyz se vratim....ano, bang pretek
casto se mi stava ze si postavim vodu na caj a pak na to totalne zapomenu a jdu treba poslouchat hudbu, kreslit - cokoliv
pak, tak po 2hodinach kdy mam cestu na balkon abych si zakouril/se zkouril , vidim rozhavenou cernou hnusne spinavou konev uplne bez vody .. jednou to asi bude muj konec