Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo ještě bych měl podotknout, že jde o stejně staré řízky
posl.foto: všade byli nějací broučci a larvičky, tak jsem veškerou nať ostříhal, nasušil, namlel, a extrahuji....žadný řízky jsem nedělal, tak žádný nemám
Původní příspěvek od Co? tadyta byla v paneláku na jižní straně...
jo ještě bych měl podotknout, že jde o stejně staré řízky
posl.foto: všade byli nějací broučci a larvičky, tak jsem veškerou nať ostříhal, nasušil, namlel, a extrahuji....žadný řízky jsem nedělal, tak žádný nemám
Prosim zkusenejsi o radu... na fotce je vzrostlejsi salvej, kterou jsem si ted koupil. Je IMHO mene olistena a na dlouhych holych stoncich, ktere se ohybaji...
Co radite? Podeprit a nechat je takhle dlouhe a snazit se, aby zesilily a nebo je mozne je rozrizkovat a ziskat tak nekolik mensich rostlinek?
Nektere rizky by ale byly bez listu. Mate s tim nekdo nejakou zkusenost?
Diky za kazdou radu...
Ja osobne by som ju narezkoval. Skusil by som jednu vetvicku zakorenit, ked sa nepodari (lepsie na jar rezkovat), tak si ju nechaj taku aka je a uvidis ako sa bude spravat.. To ze sa tak "plazi" a zaroven nataca listy mi pripomina ako by sa tahala za svetlom.. Daj ju na co najlepsie svetelne podmienky ako mozes.
vigosek: u starsich salveji je normalni, ze se takhle sklaneji k zemi, me rostla jak previslej muskat , kazdopadne narizkovat ji muzes, akorat stonek bez listu nejni nejlepsi napad
popripade bych jeste vyzkousel nechat ji rust takhle dal a az se skloni jeste vic, dej pod ni kvetnik z vlhkou pudou a mohla by hodid odnoz sama
Diky moc za rady! :-)
Mam ji doma dva dny a ted uz "jede" od poloviny tech vodorovnych odnozi kolmo vzhuru, takze to asi bylo malo svetlem, take mi to tak pripadlo...
Par listecku ztratila, ale alespon ji nemusim skubat :-) a nasadila dva dalsi...
Ma plny kvetinac korenu, radite presadit? Nekde jsem cetl, ze se rada tesna... a nebo tyhle oparace provadet az na jare?
Cismon: ... hm, ta je paradni! :-) Takze jako u rybaru? vetsi hacek = vetsi ryba? :-) ... vycetl jsem tu smes "Substrat je z poloviny tvoren klasickym zahradnickym humusovym substratem, ze ctvrtiny perlitem a ze ctvrtiny vermiculitem", nebo mas lepsi tip? Diky za nazor!