Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S kámošem se rozhodujeme mezi philipskou 400W Son-T Agro s tím,že by jsme s ní pokryly jak květ tak růst.
A nebo kombinací philips 400W HPI-T (růst) a philips 400W Son-T plus (květ).
Nám se zdá,že použitím těch dvou výbojek by mělo bejt efektivnější a kytky by měly celej rozsah světla co maj mít jak na růst tak na květ.
Dělá někdo vůbec někdo to,že by přehazoval mezi růstem a květem světlo?Má někdo s touto kombynací zkušenost? Díky
tak to přehazování výbojky můžu doporučit,
sám jsem předpěstovával pod metalhalidem a jede to pod nima hustějc než pod sodíkem (je jedno jakého složení),
kytky jsou krásně zelený a rostou tak, že jsem je nestíhal zastříhávat,
má to dvě nevýhody
- větší počáteční investice
- práce navíc při výměně výbojek
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
čau lidi taky používám různý světla pro různý faze a mohu vřele doporučit a k tomu dotazu ohledně výměny tak záleží jaký světla používáš.Já to tak mám ,že mě stačí vyměnit jen světelné zdroje.Mějte se krásně