Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Tě p!c
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
autopilot
Nový Člen

Karma uživatele autopilot - 0% Pěstitelská

Pohodička Tě p!c Příspěvek č. 1

Tě p!c sem tu novej plánuju si založit nějakou tu hydrofoniku ale pomálu a zlehka jinak dost hulim

Old Post 28-09-2007 v 11:30 AM
autopilot je offline   Profil uživatele autopilot   Find more posts by autopilot   Foto galerie člena autopilot   Click here to Send autopilot a Private Message   Add autopilot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Čus, jen bych se chtěl zeptat co je to ta hydrofonika to je nějaká nová hydroponie nebo co? To že hulíš ještě skoro nic neznamená.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 28-09-2007 v 23:17 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
autopilot
Nový Člen

Karma uživatele autopilot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

to je stará hydrofonie :-P a to že DOST hulim to teda něco znamená víš jak mi to leze dopeněz když sem ještě nezřídil goowec ?? !! :-D

Old Post 29-09-2007 v 06:48 AM
autopilot je offline   Profil uživatele autopilot   Find more posts by autopilot   Foto galerie člena autopilot   Click here to Send autopilot a Private Message   Add autopilot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

kolko mas rokov, podla tvojho vyjadrovania tipujem 12

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 29-09-2007 v 12:48 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 5

Ahoj, tak za informacema kolem Hydra mrkni sem, držím ti palce a přeju ti hodně úspěchu v pěstování!

Old Post 29-09-2007 v 14:13 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

No budu se těšit aš nějakej uděláš. Já sem si třeba nikdy tavku nekupoval a rovnou jsem si udělal growbox.

Někdo umí a kdo neumí kupuje.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 29-09-2007 v 16:03 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ahoj Lidicky :-)

protoze uz tohle forum nejaky tyden navsevuju taxem si dneska vsimnul blikajiciho vzkazu ze by to chtelo nakou predstavovacku...
a proto vyuziju zalozene diskuze od autopilota s jeho "originalnim" predstavenim:-/

OUTDOOR pestuju cca 4-5 let, a nejlepsi sklizoska probehla minulej rok co sme meli pole s kamosem u me na zahrade a uspech byl obdivuhodnej, pro me poteseni nejvetsi kytku co sem do te dobby videl, byla jak jinak.-) u me na zahrade :-), ne delam si prdel, ale byla masita. no a ted cca 20dni back mi nakej malej zmrdik vydrap mejch pet slabejch (ale peknejch) kyticek ze skleniku!! Coz me nejdriv patricne rozhodilo a pak teprva pekne nasralo! kurvy zlodejsky!! Tak sem se zarek ze uz je taky nacasu jako dlouhodobejsimu kurakovi postavit si neakej menci indúrek.

Začal jsem na půdě, kterou v tuhle chvíli mám zateplenou, a na ktery chci udělat skřín. Určitě to bude horší přez léto, ale to zatim neni :-) a v plánu mám:

Skříň: cca 1,7m šířka
2,0m dýlka
cca 1,8 - 2,20 vejška

světlo: vidim to na 750, či 600 lepčí výbojku + Awings nevim zatim jestli medium /to v pripade 600/ anebo ten velkej.

ventilačku ještě řešim, chci se vyhnout kupování něčeho napálenýho z gshopu, ale asi 500m3 odtah. asi 2 menčí vjetračky do skříně.

Zlhčovačka se mi líbila z toho ELC, kolem 7kil - litru. - Zkušenosti? případné rady velice uvítám.

Hned na úvod bych měl jeden dotázek, ohledně teploty - pod lampou bude dost teplo? protože tam nemám aktivní topení a nechci tam dávat nakej přitop co bude zrat treba 2kW.. proto to zatepluu.

teplota by tam mela byt cca 15C normalne, prave proto mi de o teplo pri zaplim sviceni.

Skrinku se chystam postavet hned pristi tyden co bych mel mit komplet zateplenou i strechu.

Jinak se mi tohle forum moc libi, super souteze a receptar je take k nezaplaceni, s tim ze galerie indoor je take pecka.

Diky vsem a na dalsi debaty se tesim S.

Old Post 29-09-2007 v 19:05 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás