Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vopravdu precizni prirustek ve skleniku,mam dalo by se rict neco hodne podobnyho a uz to utoci na pulku skleniku!a proto sem rad ze nebudu jedinej sklizet v listopadu,jinak behem cteni tady toho celyho threadu sem se vopravdu zasmal,kord tem tvejm povedenejm receptum,si fakt talentovanej akorat by to chtelo este chtelo nejak vodhadnout ty davky-kdo setri ma zatri a kdo ne ten ma potom hald za 15!!!!
Byli jsme dnes s mojím Miláškem na výletě....Vzali jsme kola, deku a vyjeli si lehnout do přírody....Voda byla studená, ale táák nádherně průzračná......Miluji Babí léto...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
byl jsem dnes s mojím Miláškem na výletě ...vzali jsme kolo, deku a vyrazili si do přírody....Příjemný teplý větřík, sluníčko....Nádherně průzračná voda...Miluju Babí léto...
Předčasně sklizeno kvůli neklidným snům a strachu mých známých...
Kdy? 17. září 2007
fotky ze "sklizně" nejsou...Je to smutné...
Ale mám kupu listí a nedozrálých šišek...na konopné jedlé i nejdelé výrobky..
6 igelitových nabechaných tašek...
Ale nemááám co kouřit...
byl to můj první out..Můj první oficiální out, na kterém jsem si dával opravdu záležet....Jenže rostl u známých...A tam se pohybovala velká část mé rodiny..Tety, babča, děda, tatík, mamina , strýk...a vedly se debaty..Debaty o růstu, o kvetení, o účincích, o užívání, o následcích...Ale taky o kriminalitě...
často jsem slyšel, ať to sklidím předčasně..mamina pořád vyhrožovala, že to sama zkosí...100% vím, že se podílela na přesvědčování babiny, že to tam prostě nechce... Byla proti mě , proti trávě...
A když se dědovi zdály noční můry a dva dny nemohl spát, bylo rozhodnuto..Sklidit...Stáli přede mnou...Babina, děda a tetky...Buď to sklidím ten den, nebo že to uvidím na hnoji....
musel jsem...
Sakra....
a včera...jsem uvařil konopné mléko..Podcenil jsem ho a dal si dva mohutné kalichy....Po odolávání stavu na kámošovém gauči jsem si řekl, že si skočím na hajzl...hlava se mi motala nehorázně....A když jsem močil, tak jsem cítil, jak se mi žene šílený tlak do hlavy a do nohou...pak si jen pamatuju, jak cítím hnusnou tupou bolest na bradě a kámoše, jak se mě snaží zvednout.Omdlel jsem...Lehl jsem si zpátky na gauč..slyšel hlasy...takový stav jsem nezažil..Nikdy jsem se takhle necítil..Byl to nejotřesnější zážitek v mém životě...A zrovna jsem ho musel prožít na konopném výrobku..Sakra...Feel respect for ganja foods..usnul jsem a probudil se až ve tři ráno...
teď sedím u počítače a nějak se snažím pochopit, co se to stalo...byl to opravdový zážitek....
Původní příspěvek od Wevi byl to můj první out..Můj první oficiální out, na kterém jsem si dával opravdu záležet....Jenže rostl u známých...A tam se pohybovala velká část mé rodiny..Tety, babča, děda, tatík, mamina , strýk...a vedly se debaty..Debaty o růstu, o kvetení, o účincích, o užívání, o následcích...Ale taky o kriminalitě...
často jsem slyšel, ať to sklidím předčasně..mamina pořád vyhrožovala, že to sama zkosí...100% vím, že se podílela na přesvědčování babiny, že to tam prostě nechce... Byla proti mě , proti trávě...
A když se dědovi zdály noční můry a dva dny nemohl spát, bylo rozhodnuto..Sklidit...Stáli přede mnou...Babina, děda a tetky...Buď to sklidím ten den, nebo že to uvidím na hnoji....
musel jsem...
Sakra....
Je mi hodne lito tvého SS,...doufám že ten můj aspoň vyjde.....;)
Původní příspěvek od Wevi a včera...jsem uvařil konopné mléko..Podcenil jsem ho a dal si dva mohutné kalichy....Po odolávání stavu na kámošovém gauči jsem si řekl, že si skočím na hajzl...hlava se mi motala nehorázně....A když jsem močil, tak jsem cítil, jak se mi žene šílený tlak do hlavy a do nohou...pak si jen pamatuju, jak cítím hnusnou tupou bolest na bradě a kámoše, jak se mě snaží zvednout.Omdlel jsem...Lehl jsem si zpátky na gauč..slyšel hlasy...takový stav jsem nezažil..Nikdy jsem se takhle necítil..Byl to nejotřesnější zážitek v mém životě...A zrovna jsem ho musel prožít na konopném výrobku..Sakra...Feel respect for ganja foods..usnul jsem a probudil se až ve tři ráno...
teď sedím u počítače a nějak se snažím pochopit, co se to stalo...byl to opravdový zážitek....
ty vole Wevi, kamo to byl fakt maras! slysime ranu pribehnem k hajzlu a ty tam vyvaleny! zvednem ti hlavu a tys na nas cucel mrtvyma ocima malem sem se z toho vybulil..pak si neco nastesti zacal drmolit, hodne se mi ulevilo...
no ja sem pak jeste navstivil Zakladnu a par lidem dal okusit slast konopneho mleka
Smoke report?ani nevím, jestli se to tak dá nazvat..Stále mám oči pro pláč...Ani se mi nechce koukat na grower a dívat se na krásnoou dobu květu od ostatních growerů...
Listí je mnoho...Konopných (ne)jidel bude dosti......
Akáško, na to, že je to úplně nezralé, tak to zkuřuje FAKT ŽE BĚSNĚ....škoda, že to nedokvetlo..ty stavy..Ty teda jsou..
Superskunk...taky se do dá velmi dobře kouřit..Stavíky osvěžující...
Chuť....Dá se to....Vyfukuji kouř nosem...Pak se to dá vychutnat...opravdu...
Vůně..no...taky se to dá
A stav: fakt běs...
1. foto - smutný pohled na prázdné místo ve skleníku
2. foto - smutný pohled na prázdné místo fóliovníku
3. foto - pohled do sušírny superskunku
4. foto - nevím....Asi šiška??
Jak mi je líto, že to nedokvetlo..áách jo..
A TO BYL MŮJ PRVNÍ OUTDOOOR
snad příští rok...