Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 ona: Ahoj, ne krevní test mi nenabídli, udělali mi jen ten ze slin, kde to máš rozdělený na kanabinoidy, opiáty, stimuláty, benzodiazepiny a zvlášť koks, což nechápu, že není mezi stimulátama, ale bylo to tak. Uvidím s čím příjdou, pak se zeptám právníka, a když bude šance to napadnou, tak to samo udělám. Díky za ochotu a pomoc, měj se........
23> ten koks tam je podle me zvlast proto ze tahle vec narozdil od jinejch drog neni v telo moc dlouho a je asi jinej zpusob jak ji rozpoznat na rozdil od sintetickejch speedu jako pernik a podobne.
ale to je muj nazor nicim nepodlozenej.
Nedavno( asi mesic) me chytli benga malinko vypaplyho v aute. Mno snazil sem se chovat normalne ale ty zmrdi se me rovnou zeptali jesli sem nehulil ze to ze me mrte tahne. Mno a dnes sem byl na trestnim rizeni a rok se nprojedu........plus 25 klacku na pokutu. Namerili mi 0.581promile huleni v krvi. Tak by me zajimalo jesli ted muzou udelat staru doma pac mam rozjetou malinkou pestirnu a jesli to najdou tak nemam prachy na pokutu a du sedet uz natvrdo. Piece a bacha na sveeeeestky
mel si ten test odmitnout. sice by si stejne dostal pokutu a prisel vo papiry ale usetril by sis to trestni rizeni.
na pestirnu se ti podle me vyserou.
No taky mám takú veslelou story: jednou sme s kámošema dali brk (myslim Santa Maria ) zrovna po sklizni takže to byl porádnej BRK . A valíme si tak městem ke kámošoj domu a na chodníku ňákej místní ožralec , kámoš co řídil ho znal a že ho zkropí ostřikovačem , tak ho sejmul protlemili sme to a jedem k němu domu . Něco si tam vzal a že jedem dál a že ho eště potkáme a zkropíme , vzal to takovou zkratkou skz baráky že sme vyjeli přímo na ten chodník co tam ten týpek šel najednou se vypotácel z takovýho keře a stál tak půl metru od auta , kámoš to odškráb a chytly sme takovej výtlem že sme se chlámali eště asi kilák na křižovatku , kámoš co byl na místě spolujezdce se tlemil tim stylem že skoro mlátil hlavou vo palubku a celkově náš vůz byl pěkně vysmátý . Toho si všimli z protější strany benga který navíc odbočovali takže to vzali zkrz křižovatku za náma . Bliknul majáček , kontrola dokladů všichni zhulený jak papriky , mě se vzádu na sedačkách válel grip a bylo tak půl hodiny co sme tam dali to brko . No fuj nepříjemnej pocit v žaludku .
Naštěstí zkontrolovali doklady a mohli sme jet ale byl to brutálek z pocitu totálního výtlemu do takovýho psycha !!!
Podle mě pokaď mate všechny papíry cajk a nebudete těsně po brku tak to nemaj šanci zjistit , pokud by teda nedáli nákej test . Dokonce sem tedka slyšel v rádiu že dopravních policistů je málo a že budou stavět jen ty co překročí rychlost a na ostatní srát , mno uvídíme . Každopádně pro mě méně smíchu za volantem nebo aspoń tmavý skla ...
Táákže...jelikož tady vidím samé staré data, tak nevím jestli má cenu odpovídat, ale otázka fóra byla jasná, tak se tady nebudu rozepisovat o tom jak jezdim zhuleneY v autě apod.
Nechci být poslem špatných zpráv, ale cajti už opravdu mají papírky na měření thc....vím že to funguje když se to vloží právě pod paži, nebo do úst /doufejme ze nam nebudou dávat použité/ a mělo by to fungovat na aktivní canabinoidy, které se v těle drží jen nějakou dobu....nejsem si tím na 100% jistý, ale takhle mi to bylo řečeno a někde jsem o tom i něco četl...kamaráda chytli a chtěli mu právě udělat tenhle test, ale on jim řekl že prostě ne....tak mu dali pokutu kolem 20 000, ale nevim jestli mu nechali řidičák nebo ne.....každopádně ty aktivní prfky zelí se udržují v těle asi přibližně stejně jako chlast, takže se nemusíte bát že si v sobotu zahulíte a v pondeli pojedete do práce, ze to na vás jeste testnou........každopádně , obecně bych z toho asi moc strach neměl, páč takové věci asi měštáci ani obecní moc nefasujou, takže to budou používat jen v krajních případech, jelikož to nebude asi levná záležitost.....jediné čeho bych se bál jsou dopraváci, ti to beztak dostávaj po prádlových košech...:-D Ale jinak no stress....sance ze to testnou zrovna na VAS....je tak jedna ku 1000. Peace
Takze abych taky neco prihodil do valu,fizlu se moc nebojim pac mi sotva zastavej a dyz mi zastavi tak mi daj dejchnout a poslou dal,takze bych musel mit sakra smolnej den aby mi dali lizat papirky!Ale kamos mi jednou vipravel prihodu jak byly na vihlidce a prijeli tam fizlove,normalni pohodova kontrola akorat jim rekli aby stim autem vodjeli a jak vodjeli tak ujeli 20m a najednou houkacky a stopka!!!Ridice si vyndali ven a rovnou mu dali papirek,kterej byl samozrejme pozityvni!Typek mel pokutu neco kolem 20 lipanu a nejakej ten cas bez ridicaku.Jinak znam este jednoho typka kterej jak vyjel vodnich z ulice tak uz ho kontrolovali-kontrola treba 4 tejdne uz pro nej nebyla nic zvlastniho,potom uz tem fizlum tykalTakze bacha na plzenaky!!!!Ja jezdim hodne casto na vihli autem atd.hodnekrat kolem me jeli fizlo a zatim pohodicka.
A co se rizeni tyce... ridicak mam 3 roky a nikdy sem nic neudelal (akorat jednou vecer dyz sem couval potme na uzky silnicce zbalonkovanej a strasne zhulenej) tak sem mijel dve auta a u toho druhyho sem urazil zrcatko dyz sem nestih zavrit dvere.....docela trapas ael to se mi stalo hned co se dostal ridicak da se rict) a muzu s klidnym svedomim rict ze ja za volantem hulit muzu,i ridicak sem si delal zkoureneja jednou sem tam prisel v normalu a nemoh sem prijit nato kde se zapinaj blinkry!!da se rict ze ja sem vlastne naucenej ridit zkourenej a jestli nekdy doneceho nabouram tak to bude jedine dyz na chodniku bude stat nejaka kocicka v minisukni
ja hulim denne a denne uz x let i jezdim autem. takze z policajtu zadny strach nemam. trochu vic na me pusobi asi noc, protoze to citim zhulen jistou nervozitu. kazdopadne zastavovali me uz v ruznych stavech a jednu dobu i 2x tydne v noci a vzdy jsem prosel bez problemu. Trochu jako trabl bych videl aktualni pokusy testovacich sad... ale kdo vyhodnoti, ktera hodnota uz je nebezpecna za volantem? zadne tabulky pokud vim nejsou.
Jou hosi maj to uz skoro kazdy policajti. Test stoji 600kc a je na tri drogy:Ganja. Pernik a extaze .
a ja navic nejel rychle ani napdne. Asik 45 normal a púroti me benga...asi sem se jim proste nelibil nebo to bylo udani ale uprostred mesta se otocily a hned majacky a za mnou......
Hmm,tak ty papirky na thc maji vsichni dopravaci(mestak si je muze zavolat kdykoliv kdyz se mu nebude neco zdat)jen muj kamos jich chytl za tyden 4(vetsinou to jsou specialni akce na drogy za volantem),vezmou vam papiry a muezte jit sedet az na rok.Ale pozor na cervene oci smrad v aute atd. proto Visinky to jisti :-)
Jou minimalni pozitivni hodnota je 0,081promile na litranek vasi prohulene krve. A to je hodnota ktera vam vydrzi v tele az 2 tydny dle toho jak jste silny kurak byl pred tim poslednim brkem. me namerily 0.581promile coz je nejvyssi mozna hodnota pristroje...vic uz to proste nemeri:-d