Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupil sem vodnici a čtu k tomu nějaký věci, kde bylo psanýho něco o mlíku místo vody, jak už ste tady psali i vy. A tak tam naleju mlíka, tak jako vody a tahám, no jo jenže to mlíko při tom bublání pění jak blázen a mám toho plnejk lauf, asi je lepší to mlíko ředit vodou co?
Jinak hulení vodnici zasíra daleko víc než samotnej tabák a je to pěknej kekel!
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Původní příspěvek od Zedy Koupil sem vodnici a čtu k tomu nějaký věci, kde bylo psanýho něco o mlíku místo vody, jak už ste tady psali i vy. A tak tam naleju mlíka, tak jako vody a tahám, no jo jenže to mlíko při tom bublání pění jak blázen a mám toho plnejk lauf, asi je lepší to mlíko ředit vodou co?
Jinak hulení vodnici zasíra daleko víc než samotnej tabák a je to pěknej kekel!
bud redit, nebo nejlepe pouzit plnotucne, to nebublinkuje.
Jak to chutna kdyz je tam mlíko?mi jsme do toho jednou nalily vodku a bylo to pekne hnusny :-!
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more... Move my move my... move my body
Už ste zkoušeli ty uhlíky z kokosový drti? Prej by neměly tak smrdět jako ty dřevěný a měly by bejt lepší pro plíce, že v tom není takovej svinec. Koupil sem 3kusy na zkoušku, tak se pak ozvu jaký nakonec sou
Jinak to mlíko příště naředím, díky praxer!
Původní příspěvek od Zedy Už ste zkoušeli ty uhlíky z kokosový drti? Prej by neměly tak smrdět jako ty dřevěný a měly by bejt lepší pro plíce, že v tom není takovej svinec. Koupil sem 3kusy na zkoušku, tak se pak ozvu jaký nakonec sou
Jinak to mlíko příště naředím, díky praxer!
ty kokosovy uhliky jsou fajn... horej dlouho, ale zas maj nevyhodu ze se blbe zapalujou
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho." :::Sčítání políček:::
Kokosový uhlíky jsou vynikající. Je potřeba je podpalovat na plynovým sporáku cca 10-15minut. A nebo, pokud děláte oheň v přírodě nebo v kamnech, tam je to za 2 minutky hotový. A chuť je vážně nesrovnatelná.
zapalovat kokosáky nad něčím jiným než opravdu dobrým plamenem je blbost.. akurát ti je to znechutí musí být na povrchu komplet prohořelý aby nezhasl, ale potom to je více než hodinový labužnický zážitek
To je divný, páč já sem se snažil odpálit ten kokosák nad ohněm na sporáku a stál sem u toho dobrou čtvrthodinku a pořád nic, začal bejt pořádně žhavej jen z jedný strany a to vůbec nestačilo na nějaký roztahání, tak sem si je tímdle akorát zprotivil a jedu pořád na dřevěnějch uhlíkách.
V čajovně je na plyňáku rozpalujeme normálně. Musí být co nejvíc v plameni (u sporáku co máme doma to už nejde, ideální je takový ten starý plechový držák na hrnce, dal by se z drátu pozohýbat i "rozpalovák"). Taky je s ním potřeba několikrát otočit.
to Zedy: zkus to ještě jednou, možná že máš špatné nebo mokré uhlíky... byla by to opravdu škoda kdybys zůstal na dřevěných, ale určitě sou praktičtější na ven nebo když se kalí
mne osobne taky nejak moc ty kokosove nechutnaji.
Mam rad drevene brikety, ktere si hezky udelam na ohni nebo sporaku. chutna mi teplota, zpusob prohorivani... kokosove jsem mnel moznost vyzkouset hodnekrat.
U mne je to ted takto>
Drevene brikety, Kokosove uhliky, dlouho dlouho nic, kvalitni samorozpalovaky. a ty nekvalitni, tak to si radsi vodarnu ani nedam.