Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 129

To bude asi ten dálkáč anebo něco amorfního ?

Old Post 13-09-2007 v 09:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

tyjo,ja se valim smichy :-D :-D :-D
to je naprosto brutal presny co se tu pise:-D :-D :-D

Old Post 13-09-2007 v 09:26 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

citace:
Původní příspěvek od Rappa

no a co si teda hledal? šluknu, dálkáč na TV?

vidis, jak sem pitomej - dalkac

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-09-2007 v 09:27 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

Hele, já tyhle věci prožívám každej den, doma si naplánuju x věcí, zahulim, pak zjistim, že nevim, co sem to vlastně naplánoval. To samý s věcma - xkrát se mi stává, že se meju, dám brejle do kapsy nebo někam, pak si říkám - kurva, kde mám brejle - přijdu pozdě do práce - po 15 minutách hledání po celým bytě na těch nejbizarnějších místech šáhnu do kapsy, nasadim brejle, jedu do práce jako vždy pozdě a takhle se to opakuje pořád. To je prostě úděl zhulenců.

Old Post 13-09-2007 v 09:34 AM
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

ja si takle jedu metrem, na bus do liberce .. nejednou, takovy divny chlapci pristoupily, to budou uricite revizoori, ha sem vas prokouk, vystoupim, obejdu nastupiste abych byl nenapadnej .. a metro je tady .. jo to krasne stiham .. jedu jedu .. mhm nejel sem tudy uz si rikam? .. na dalsi stanici .. to je divny, to me prijde jako ze sem nejak daleko a ze sem byl bliz .. na dalsi zjistuju ze jedu spatnym smerem .. vystoupim a jedu nazpatek a celou dobu kontroluju stanice ze jedu spravne .. se na nic nedalo spolehnout

Old Post 13-09-2007 v 09:57 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 134

dobrý čtení...
Jak to asi dopadne když se jde někdo vymočit a po cestě změní jeho směr chuťové buňky přímo do lednice?
ano přesně takhle
Nestalo se to mě,ale smějeme se tomu i dnes,prostě ten největší sek,teda alespoň podle mě.

A moje klasa.
Kafe piju rozpustné.Nasypu do hrnku,počkám až převařená voda kapku schladne.Naleju vodu.Zamíchám.V tom dělám i čaj,který samo jebnu do toho kafe a po 10ti minutách jdu sladit medem.Prostě všechno doKupy.Sranda je v tom,že se mi to nestalo jednou

Proto rád hulím ve společnosti protože sam na sobě si člověk málo kdy uvědomí co to dělá za kraviny.

Jinak.....zhulenej už nepeču Vysoce riziková činnost.....

Old Post 13-09-2007 v 11:05 AM
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

citace:
Původní příspěvek od fonee
v autoskole me intruktor říka zatocte doleva, dam blinkr doleva a jedu do prava

Jo tak to jsem si daval i za strizliva...A stavalo se mi to hodne casto,malem jsem kvuli tomuhle neudelal zaverecne xD

Jinak ja porad neo hledam...stavaji se mi stajne trapasy jako vam,s tim ze furt neco nemam...klice od auta,mobily...Nejvic me zere ze proste hodne zapominam...dokonce do ted si nemuzu bzpomenout kdy ma moje pritelkyne natozeniny a to jsem s ni dva roky Nemam to lehke ...

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 13-09-2007 v 11:58 AM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ.Pestar
Nový Člen

Karma uživatele DJ.Pestar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Ulewilo se mi když sem zjistli že takto ,,postiženy" nejsem sam..zrowna jsme po takowem lehkem osobačku tak sem si wzal nowiny že si sednu ke qipu, poslechnu si nějake dnb a přečtu si nowiny...zasek čtu si Grower a kdyby w jednom přispěwku nebylo něco o nowinach tak bych si na ně ani newzpoměl a tohle bych wubec nenapsal...huleni a zaseky, to je moje...

Old Post 13-09-2007 v 21:17 PM
DJ.Pestar je offline   Profil uživatele DJ.Pestar   Find more posts by DJ.Pestar   Foto galerie člena DJ.Pestar   Click here to Send DJ.Pestar a Private Message   Add DJ.Pestar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Zhulené klišé?Tak to je už prostě neodmyslitelná klasika....Udělám si jídlo, jdu něco udělat ke kompu a po nějaké chvilce si vzpomenu, že mám vlastně hlad...Prázdný jogurt ve dřezu a lžička v koši....To jsou ty nejmenší...

citace:
Původní příspěvek od nojono

proč, všichni píšou místo jednoduchého V, dwojté W???

To taky nevím...Asi je to styl?netuším....ještě štěstí, že mám v nicku jak "W", tak i "V"

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 13-09-2007 v 22:17 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od kafevar
Už jste někdy omylem poslali mail sami sobě? Taky dobrej sek. Ještě si říkám: jééé, kdopak mi to píše.

maily, pmka, smsky..

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 14-09-2007 v 01:49 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Jo jo jo koblihstrome brutal příspěvek!!! to stou čokoládou se mi stalo taky naneštěstí ne z celou jen z kouskem ale zase sem od ní neměl obal takže přijít na to od čeho jsem zmatlaný jak prase bylo těžší

klasika sedím u bedny a někdo volá tak dám mobil k uchu, zmáčknu přijmout povídam prosim a ono to stále zvoní tak dám zase přijmout (neustále sleduju bednu)a mobil stále zvoní tak se kouknu a hele mluvim do ovladače a než najdu ten mobil tak to ten člověk většinou položí potom chci zase přepnout program a v ruce mam mobil....
Nebo takhle včera večer přidu domu a že si udělám smaženici a brambory.. tak vytahnu z lednice bramborovou kaši a 3vejce a začnu na pánvi ohřívat tu kaši... už je to teplé tak hledám vejce, vejce nikde!! Ani u sporáku kde je vždy davam nejsou tak hledam jak debil a nikde nic ??? koukam všude kolem na stůl na linku na skříně... kaše se začína připékat ... samozřejmě sem to nechal na ohni běžím to vypnout.. Tak budu mit jen brambory říkam si a rezignovaně dávam ruce do kapes kde ejhle ztracená WejCE a jedno to málem nepřežilo...

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Old Post 16-09-2007 v 11:51 AM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Taky se mi stala haluz s klíčema.Jdu domů zfáranej a nemůžu najít klíče.Sakra asi jsem je ztratil.
Tak přelízam 2 metrovou zítku.Až se svlíkam, že půjdu spát, tak klíče zacinkají-byly pověšený na uchu(na pásek).Od tý doby si je tam nevěsim.

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 17-09-2007 v 12:35 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

citace:
Původní příspěvek od bubik
je to asi pět let zpátky - kluk šel ráno do školy (tenkrát asi do druhý třídy), já na balkoně bafčil špíčka. pak koukám, ten náš pitomec odešel do školy v bačkorách, bez aktovky, svačiny a klíčů. takže sem hodil aktovku na záda a mazal za ním do školy. potkal sem ho na půli cesty jak jde zpátky, protože ho učitelka poslala pro tašku atd.. bylo to fakt krásný setkání otce se synem - já na zádech aktovku, oba v bačkorách a oba taky bez klíčů...tak tak...

citace:
Původní příspěvek od Dude
a co si treba udelat hranolky na panvi a kdyz jsou hotovy tak je vyhodit do kose

tohle mě dostalo

Párkrát se mi stalo že jsem špinavé oblečení místo do koše na prádlo omylem hodil do hajzlu.
Ještě že nemáme sucháč.

!

Po pár letech zpět.

Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 18-09-2007 v 22:28 PM

Old Post 18-09-2007 v 21:15 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 142

dám si špeka, žízeň jaxviň - vyprahlý rty toužíc po tekutině a vedle sebe krabicovej džus

Old Post 18-09-2007 v 21:19 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Jo, a ještě jsem jednou přišel taky značně pod vlivem domů, v puse jak kdybych volíznul víko od popelnice a na stole v kuchyni co nevidím, stojí dvoudecová sklenička s jakousi tekutinou, vyhlížející jako jablečný džus. V mysli mi tepala pouze vyhlídka hašení žízně a tak jsem tu sklenku do sebe na ex obrátil. Ovšem když se vteřinu potom co jsem to dopil ozval žaludek s tím že to džus opravdu není, bylo pozdě.

TEN OCET JE FAKT HNUSNEJ!

!

Po pár letech zpět.

Old Post 18-09-2007 v 21:30 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Re: stupid me Příspěvek č. 144

citace:
Původní příspěvek od Dude
tak jsem včera povýšil ovladačovej problém na novou úroveň:
- začalo to tim, že jsem měl fakt děsivej den v práci, utahanej jako svině, nic už se mi nechtělo - naplánoval jsem si dát si osobáčka, telku a spát
- přijdu domů a zjistim, že moje fretka má nějakou děsnou sračku a co čert nechce - vysrala se mi přímo na ovladač, řikam si humáč, nějak vyřešit, ale napřed si dam brko - chyba zahulil jsem si a ovladač vzal do koupelny, že ho očistim - bohužel mi nedošlo, že se ovladače nědělaj vodotěsný - pěkně jsem ho umyl pod tekoucí vodou a pak se jenom divil, že nefunguje - dal jsem ho natopení, jako, že snad proschne, ale hovno
nějak jsem se na tu telinu ale upnul, tak jsem vymyslel, že připojem video, kterýmu nefunguje přehrávání (jinak ale maká ) a budu ovládat televizi přes video ---------> jelikž ale video nepoužívam, tak jsem ho musel vyndat ze skříně, připojit a zjistit, že NEVIM, kde mam od něj OVLADAČ ---------> takže začnu prolejzat celej byteček, nikde nic poslední šance jedna skříňka ve kterej mam různý kraviny, který jsou mi k hownu, jenže tak skříňka je zaklíněná za gaučem a nejde otevírat...
to už jsem to začínal brát osobně - odtahnu stůl, odtahnu gauč - nalézám ovladač od videa
všechno uklidim jak bylo, abych zjistil, že ovladač od videa má úplně jiný baterky než TV
ze zoufalství vyzkoučim původní ovladač od TV a co myslíte - von se rozmyslel a a začal makat
neni to paráda?

ted jsem zjistil, ze sem byl peknej vyhulenec zamlada
sem si to cet a vubec mi ze zacatku nedoslo, ze je to moje story

flaski - cheche - jednou u kamarada v trabantu, peknej lok motorovyho oleje (petka neasi)
doma v noci v nakym nesmyslnym zkratu - plastovka s vostrym kecupem, kdy i po prvnim loku sem si poradne docus v domneni, ze piju rajcatovej dzus (kerej nepiju...) - velky prekvapko po ceste do zaludku...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 18-09-2007 v 22:02 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás