Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky jsem tu s fotkami s 19.dne na kvetu snad se vam budou libit i kdyz fotograf se me nikdy nebude Ph5,7 Ec1,4, zaclo se to pekne cukrovat a vonet zatim ahoooj
1.foto makro palicky
2.foto vyfocena jedna kyticka
3.foto porovnani se zapalovacem i kdyz je to celkem brzo
hoja Eso jo mas pravdu protece a je to vcudu no ale me to vyslo tak ze jsem pouzil maximalne tak 2 tablety takze pohodka, no ja se jeste rozmyslim
Tak a pridavam tu fotecky z 20.dne kvetu palicky zacali brutalne cukrovat strihal jsem vcera listi a byl jsem pekne ulepeny a to jen kvuli toho ze jsem musel podrzet palicku na bok abych se dostal k listu jee zatim hoja
Ph 5,7 EC1,6
1.foto leva strana
2.foto prava strana
3.foto testovaci rez SMBog , zatim nic moc ale doufam ze zacne boptnat zalivam ho jen sem tam
Ahoj mam tu fotecky z 28.dne kvetu dneska udelam proplach rohozi +enzymy a namicham new roztok
K fotkam no nejsou nic moc mam horsi fotak ale jinak kyticky mi delaji opravdu radost , no a jeste to musim prostrihat at zadna palicka nepride nazmar
jinak Ph 5,8 Ec 1,8
Ahojte kuciii tak mam tu nejake fotecky z 33.dne na kvetu vypada to opravdu zajimave jsem zvedavy co z toho bude, fotecek je tentokrat vic a trosku jsem si i zamakroval zatim bayyyy
Ph 5,9 Ec 1,9
fotky jsou vzdycky serazeny leva strana a pod tim prava strana
3. fotka libilo se mi to tak jsem to vyfotil prava strana starujeem
omg to chci taky doma ty voe posli vzorek . Ted si zarizuju skrin a doufam ze sezenu nekde gud seeds. Ale ty tvoje kytiiii . No doufam ze se mi casem neco taketo povede take k+ chlape. A uzi si to
Ahoj vsichni, opet jsem tu s nejakymi foteckami bouhzel ne moc kvalitnimi , z 38.dne kvetu, 35.den nazacene B'cuzz tablety, jinak zacinam sledovat ze SMBog bude urcite chrit drive zkosit tak udu muset zacit s procistenim i neco drive, ale muzu rit ma silene tvrde sisky jak beton , zatim ahooj
Ph 5,8 Ec 2,0
to Luminek kamo vsak vis kde se na to stoji fronta a moc dobre
to Anakonda sory vzorek Ti asi neposlu
Caues Eso jo taky bych si to pral g/w doufam ze se povede, pomer tablety asi 80l na 1 tabletu vice mene to davam tak at tam mam ece okolo 2cele +-0,1 . Jinak diky shefe
Anakonda no na to strihani jeeeee to uz se fakt tesim abych si prizval regiment tam toho bude fakt dost ja to vzdycky uplne oholim nenechavam tam ani trosku listi proto tolik prace, zatim cest holaa
No kámo je vidět že ten drypec máš naskyllovanej , s "g/W" bych ještě nestrašil, ale kupa toho bude... .No snad to zase tipnu na přesno kytky máš zdravy krásny ,