Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
winny
Stálý Člen

Karma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Přisrávači jaké zde popisujete se mi naštěstí vyhýbají i když.....,jinak mám pár známých co když nemají,tak se slušně zeptají a pokud mám tak zahulíme oni poděkují a ende.Letos mají poprvé sazeno a to v množství větším než malém (já mám letos pár mrzáků) tak doufám,že mi to alespoň z části oplatí :-)

Old Post 04-09-2007 v 20:59 PM
winny je offline   Profil uživatele winny   Find more posts by winny   Foto galerie člena winny   Click here to Send winny a Private Message   Add winny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

jn.. to znam. ale zase na druhou stranu, kdyz sem zacinal hulit, tak me vetsinou zkurovali lidi, ktery sem moc dobre neznal. Mozna me brali taky tak.. tezko rict.. ale rozhodne sem se nikam preprisraval. Spis sem byl ve spravnou dobu na spravnym miste

Old Post 30-09-2007 v 12:00 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

madEGGA: jasny, malokdo zacina hulit s tim, ze si nejdriv neco vypestuje. To je pochopitelny. imho, zkuseni kuraci se na novaccich stejne nejvic a nejlip pobavi... takze bych to jako zlo vubec nevidel.

rec byla spis o smazkach, troskach a neprijemnych lidech, kteri dokouri i vajgla co ja tipnu. Nedavno me takhle docela dostal tipek... Sedime s kamosem v parku, kourime brcko. Prijde tipek (vypadal docela zbidacene), jestli si s nama muze dat prda... Brcka byla tak pulka, rikam jo, jasny. podavam mu joint a on rekl, ze ma zloutenku at mu nechame... Docela jsem si oddychl, ale takhle ferovej nemusi byt kazdy, takze bacha..

Dalsi funny vec byla. Kourim (shodou okolnosti) se stejnym kamosem na stejnym miste. Jdou kolem dve tak tak 14ti lete kofoly (rozumej romove) a prej jestli jim nedame.. Rikam, ee. mame tohle brcko, nic vic. Neuvedomil jsem si, ze vedle me lezi drticka, ve ktery jde videt ganja. A tipci na me spustili, ze lzu, ze mam a ze jsem svine a tak... Rekl jsem jim, ze deckam fakt nic nedam a ze beztak ani nemaj prachy... Tipci odesli tak 10m pryc. Vratili se a povidaj, ze chcou nabit sklo za prsten, nebo retizek, tahaje z kapsy cosi stribrneho. V tom okamziku jsem dostal neuveritelny zachvat smichu a odesel s kamosem pryc. Kupovat huleni za prsteny. hehe.

Jedy strikes back!

Old Post 01-10-2007 v 18:31 PM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 356

Tak včera jsem potkal jednu socku, kterou znám z dřívějších dob. Sotva mě pozdravila tak:"nemáš cígo?" asertivně jsem se usmál... a jako by mi to osud přál - měl jsem v bundě jednu naprcanou palicu. Má reakce byla následující: "tady máš semínko a vypěstuj si!"

Old Post 22-12-2007 v 16:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

neni socka jako socka... jako kdyz za mnou pride typek(a je jedno zda je to na akci ci kdyz cekam na nadru) slusne pozdravi a rekne: Nazdar kamo, hele prosimte nemas neco na sluka? sem to dneska uz vsechno zcudil.... bo neco takovy a ten typek ze sebe nedela neco co neni, tak se snim rad zcudim a zkratim si tim cas cekani.pohulime, pokecame, zajdem treba na pivko(dle situace) pak se rozloucime, a kdyz se potkame zas nekdy tak radi zase z opakujem....
naproti tomu kdyz za mnou pride namachrovanej, mladej, ci starej, ani ti nerekna zdar a hnedka na tebe vyvali: wole names travu? delej dej mi wole prda atd.... tak takovyho cloveka hodne rychle odvetim a vubec me to nedela problemy....
asi tak...
peace and flowers

Old Post 25-12-2007 v 15:50 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 358

uz se s zadnyma takovyma nepotkavam.Nikdo nic nevi,nikdo nic nechce.
Trochu mi chybi ta situace kdyz nekdo somruje,ja dam a uz se uvnitr skodolibě smeju jestlipak to s nim zamava a treba mu to tam brnkne do svedomi a tak.
Pokud se clovek bez udani duvodu a slova vypari,vim,ze je model guuut :-)
Nemam testry ,navic mi pes pred par mesici zhodil zebrik na pudu,kde mam porad cely out.Pohuluju zatim jen venkovni sogovky,jeste jsou.Az nebudou asi postavim ten zhozeny zebrik

Old Post 25-12-2007 v 16:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 359

U nás každej má, nějak to neřešim

Old Post 28-12-2007 v 17:37 PM
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

to ja byl vecne zkurovanej... ale prisirac nee.. bud mas a das a nevadi ti to, nebo nedas :-!

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 28-12-2007 v 18:00 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

U nas je taky dost,ale zitra jedu do práglu do crossu,tak si jich uziji vrchovate

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 28-12-2007 v 18:09 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

citace:
Původní příspěvek od pjsky
to ja byl vecne zkurovanej... ale prisirac nee.. bud mas a das a nevadi ti to, nebo nedas :-!

Když máš tak dáš a nevadí ti to... No ono, já mnohdy mám i rád dám, ale když dotyčnej neprojeví vděk (ne že bych chtěl aby mi líbal nohy), ale prostě se chová nevhodně. Třeba týpek příjde zda si nemůže dát prda a pak ti špeka skoro ani nevrátí... Rozdělím se mnohdy i něco málo posledního co mám, bo samotného mě hulit nebaví, ale když narazím na takovéhle (Což už se díky nevim čemu moc neděje) tak mám dám ale pak si to vyčítám!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 28-12-2007 v 18:20 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Bohužel přisrávači jsou a pořád budou,já osobně znám pár lidí,kteří se se mnou baví jen po dobu sklizně,a jejich první slova když mi volají zní:......Máš něco?.......pokud odpovím Ano.....tak maj najednou dobrou náladu a odpoví jestli se nesejdem,no a pokud moje odpověd zní Ne......tak okamžitě jsou ''nasraní'' a jejich odpověd zní:......Tak nic,to ani nejdu ven.......tak co si můžete o těchto lidech myslet,jsou to svině,hlavně když víte že vás pomlouvají když jsou s někým jiným,a když jsou s vámi tak pomlouvají ty jiné
Mě osobně dojímá smska od jednoho takovýho přisrávače:
Čus,stavíš se na brko? jestli teda něco máš.
To bych někdy vybouchl jaký jsou lidi svině,nejvíc mě štve že je prokouknu až když neni hulení,a to je pozdě litovat toho že jste to zkouřili s někým kdo je takovej zmrd....
Jedna taková věc,možná znáte někoho dlouho jako já,třeba od základní školy,no a občas s nim pokecáte,pohulíte,nebo mu řeknete cosi kdesi,na tom nesejde.........jde o to,jednou jsem hulil s dvouma lidma,jeden byl dlouhodobej známej ze základní školy, a druhej dobrej grower,kterýmu ukradli kytky,no a co se nestane?ten známej ze základní školy podělal toho kámoše growera o kytku skunku co měl ve skleníku, a svini nebylo ani blbý s náma hulit,po tom co udělal,vědět to v tý době co s náma hulil,tak by dostal pořádnej plakát aby si zapamatoval,ted se jen vyhýbá,kurva do piče proč jsou lidi takový svině?????? občas bych nad tim i brečel,po další sklizni si každopádně budu vybírat koho pozvat na brko a komu rovnou z místa napálit

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 28-12-2007 v 18:28 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reeve
Stálý Člen

Karma uživatele Reeve - 76% PěstitelskáKarma uživatele Reeve - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

no popravdě se přiznam že už sem taky párkrát obcházel týpky v parku jestli neni náký skéro.. ale probíhalo to stylem:

já:čau kámo nebylo by něco?
odpověd: sorry už sme to zhulily
já: tak nic měj se

a šel sem dál... Nějak se za to nestydim,přece jenom když je chuť a nouze neni na tomhle nic špatnýho (teda aspoň pro mě) a pokud bych měl dostatek nevadí mě nikomu nabídnout.. ale zas sem nezažil kdovíjaký utoky přisrávačů.. asi proto že sem nikdy moc matroše neměl

200W RED CFL @WAPPA
1st IN 150w - Cal.Orange.Bud
OUT 2008

Old Post 28-12-2007 v 19:30 PM
Reeve je offline   Profil uživatele Reeve   Find more posts by Reeve   Foto galerie člena Reeve   Click here to Send Reeve a Private Message   Add Reeve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

citace:
Původní příspěvek od Mesias

Když máš tak dáš a nevadí ti to... No ono, já mnohdy mám i rád dám, ale když dotyčnej neprojeví vděk (ne že bych chtěl aby mi líbal nohy), ale prostě se chová nevhodně. Třeba týpek příjde zda si nemůže dát prda a pak ti špeka skoro ani nevrátí...

tak to je zly. premyslim jestli si to o me nekdo mysli.. je fakt ze s cizima lidma se moc nehulil, a kdyz tak na vyzvu, nikdy jsem se neptal. A kdyz ptal, tak.. mno s navrhem kompenzace [naturalni prevazne]..

Myslim ze mluvite o mestskych parazitech, takze srry, nezazil sem, nepochopil

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 28-12-2007 v 19:47 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

U mě je to fakt těžký. Hulení jsem si fakt nepořešil už hodně dlouho (cca asi rok). Jenže co hulit, když někdo sklidil za mě. Já osobně bych si nikdy neřekl o hulení, ale naštěstí mám okolo sebe takové lidi, kteří ví, že kdybych měl (a někdy mám) tak bych jim i dal i dám. A proto vždy kuci zavolají ať dojdu na šluka nebo posílají. Osobně už se cítím opravdu někdy trapně, ale klukům to asi tak nepříjde, když furt volají (only joke) Každopádně už se těším na skříň co teď realizuju. To budu pěkně vracet Celkově se mi opravdu líbí, když mám zelí a vím, že druhému by chutnalo víc, tak ho zhulím. Ten pocit si užiju. Musí to být, ale člověk, o kterém vím, že by to udělal taky.

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-12-2007 v 13:42 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

Nedávno jsem potkal typu(pokaždé somruje) a on ma mě.Hele nemáš nějakej vzoreček???Já na to A+B+C a bylo vymalováno...na tyhle lidi fakt seru.Ale jinak nejsem sviňe.

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 29-12-2007 v 17:12 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

jo znam takových lidí sposty,ale co je to jenom tráva a pokud si ji člověk pěstuje,nevidim proč nezhulit sem tam člověka co neumí pěstovat.kamarády kdykoliv,aniž by mi to museli oplácet...

Old Post 07-01-2008 v 17:12 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás