Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Wevi kamarádka slaví narozeniny, a tak jsem se rozhodl, že ji udělám DORT...hledal jsem recept...a našel jsem kvalitní, kde se využije jak mléko, tak i puding a máslo..Musím skočit natřikrát pro listy..Ať je to kvalitka..Musím brát ohled i na kytičky...takže...Bude to asi nejrozsáhlejší kuťka v mém životě ohledně konopných výrobků..Dodám fota...Bude to marasek..Slaví to sice až 17. srpna, ale přesto..Musím si vše dobře promyslet...Držte mi palce lidičky..
takže ta oslava se přesunula na 31. srpna..To je tento pátek..Bude chata..Pro některé rozlučka s prázdninami, pro některé další měsíc volna...zlatá výýška........Na dort kašlu..je to fakt moc pracné..Vrhnu se radši na bábovku...
recept mi řekla má přítelkyně...
takže ta oslava se přesunula na 31. srpna..To je tento pátek..Bude chata..Pro některé rozlučka s prázdninami, pro některé další měsíc volna...zlatá výýška........Na dort kašlu..je to fakt moc pracné..Vrhnu se radši na bábovku...
recept mi řekla má přítelkyně...
Probudil jsem se okolo sedmé, a tak jsem si řekl, že se projedu..Stejně jsem chtěl jet pro nějaké listy, tak proč si neudělat ranní výlet..venku u skleníku nikdo nebyl..vyfotil jsem pár aktů...Listy jsem nevzal žáádné...zdá se mi, že Akáčko jde do květu...Na jednu stranu mě to těší, ale na druhou jsem slíbil kámošovi listy, tak nevím, jak to vezme......Superskunčíce je naádherná..Dělá mi velkou radost....Kdyby mi někdo v květnu řekl, že bude takhle vypadat, vysmál bych se mu......Jsem na ní moc pyšný.....
Taky jsem dnes koukal na větve od Akáčka a tak mě napadlo, že příště budu aplikovat zááávaží....je to třeba...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
1. září 2007 - SYNDROM 3K - Krok Ke Květu
Včera jsem prostříhal spodní větve superskunku, sundal fólii a začal hnojit slepičincema...
Akáčku jsem šmiknul pár(opravdu jen pár) přebytečných slabých větví, aplikoval závaží a taktéž pohnojil kuřincema...
Jak jsem nabíral ty hovna do konve, tak jsem si zacákal kalhoty a nevědomky ruku, takže když jsme potom papal jablíčko, tak ta chuť.......Málem jsem hodil šavli...
Z malého množství listí uvařeno slabší mlíčko, které navodilo do báječné nálady 10 lidí...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...