Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s Kristalonem opatrne, zacni ctvrtinovym davkovanim nez je na krabici, abys to nespalil.
no,ja blb jsem se ani nedival na davkovani a daval jsem asi 2 odmerky na 1.5 litrovou PETku no,kytka nejprve rostla a vypadala zdrave,ale asi tak po 2 tydnech co jsem to aplikoval najednou svesila listy,myslel jsem ze to bylo nadmernou zalivkou,ale po tom co jsem ji narizkoval(ty klony zatim ziji a zaplnili my policko) a vyrval doslova jsem se vydelil,stonek v dolnich partiich byl nasra*ky rozezrany a rozpadl se.....takze bacha na to
Hoy !
Prepáčte že som nedaval asi mesiac a pól fotky,ale vsetko sa to znicilo ..zostala mi iba jedna rastlinka,ktora momentalne kvitne ... inac nemam okrem toho nic,bud mi to pojedla neaká zver ,alebo hmyz ...ale už mi to je v podstate jedno ,pretože mám už od jedného growera semiacka (20x papaya , 10x noname/1 , 10x noname/2 + marihuanilla a este asi 100 nounejmou co mi ostalo... tak dúfam že na budúci rok ( 2008 ) bude aspon o niečo lepší... foto dodám neskor
Este jeden maly pokus s jednou marihuanov,ktora ma asi 2-3 tyzdne...Skusam ju testovať,jak znese hnojivo *Agro - palmy a zelené rastliny * ...neska som ju s týmto hnojivom pohnojil tak uvidíme čo to spravý