Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Eloren: jsem tak zkouřený, že tady napíšu jednu svou teorii...Bolí mě moc hlava, tak snad "spráskám" něco inteligentního...
Ty listy....Proč se nestříhají v květu??...
Když kytka ROSTE, tak produkuje listy, které ji "živí" a dodávají jí energii..čím víc listů, tím více energie a tím větší síla kytky-vitalita...Já stříhám hlavně listy kvůli toho, že to mám ve skleníku a roste mi to jak svině....A proto ji stresuju a odebírám ji listy, aby se pozastavil růst...snad se mi to vede..Tak jako ty je odebíráš, protože jsi moooc mlsný na ty stavy..Dělám si prdel...chápej..Ten bolehlav
Ale když kytka KVETE, tak už všechnu energii produkuje do květu(šišek) a na listy úplně sere..Ty už jen fungujou, jako dodavatel energie, který by měl být připraven během růstu...takže listy fungujou jako solární panel a veškerá energie jde do těch krásně chutňoučkých paliček, které chcou být hutné, silné a sedativní...
Tak proto by se neměly odebírat listy při květu....jen je zastřihnout v půlce, aby například osvětlily neosvětlitelné místajej...Snad jsem to napsal správně..Mějte se..Jdu hajat...jsem táák zničen....
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
tak jak jsem dnes už jednou řekl, jel jsem se mrknout na ty svoje krásky........Přijel jsem tam klasicky na kole, vzal foťák, ani nešel za tetkama a šel do skleníkumaras...řezal jsem větve..jinak to nešlo...Akáčko prostě přerůstá...Nevím co s tím...jedině řezání větví...a to tak bolí....A supercrooping aplikovat desetkrát na té samé větvi......Je to boj.....
Fólivník to samé...Rostě jako z vody.......Zdá se mi, že konečně přecházi do květu...Už by to bylo fajn..vždyť už má taky solidní výšku..Nechme kecy..Pojďme na fota...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...