Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Vstup do EU!ANO či NE???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Nekolik poznámek
k mllockovi: Jak jsi přišel na to, že tady po vstupu do EU vyrostou ceny nemovitostí do astronomických výšek? Vždyť ty ceny jsou daný TRŽNÍMI cenami pozemků, materiálu a práce. Proč by se měly zvýšit astronomicky? To by je musel chtít někdo kupovat za ty astronomické ceny! Vždyť by je nikdo nekupoval. Ty si myslíš, že se sem někdo pohrne? Ty by ses hrnul na Ukrajinu, kdyby vstoupila do EU? Já ti fakt nerozumím. To jsi absolvent ekonomické školy? Co vás tam učili?
Jestli porovnáváš ceny nemovitostí tady a v EU, tak ti můžu říct, že právě před měsícem jsem byl ve Francii a ceny nemovitostí jsou tam tak max 2x vyšší než tady.
Mimochodem to největší zvýšení cen nemovitostí máme za sebou a proběhlo na počátku 90. let.
Mně by nevadilo, kdyby moje dítě chodilo do školy v zahraničí. Naopak, zaviděl bych mu, že já jsem nemohl.
Píšeš: Dopadneme jeste hur nez nejchudsi zeme po pripojeni.A tech nebylo moc. Ohromnejma dotacema ,ktery trvaj ,az do dneska se podarilo stabilizovat jejich ekonomiku a zvednout nakonec zivotni uroven. Kdyz se pripoji novejch 5 zemi....
Ta tvoje věta je pěknej blábol. Dopadly teda špatně nebo dobře?, když "ohromnejma dotacema" (které ale zaplatil někdo jiný) podarilo stabilizovat jejich ekonomiku a zvednout nakonec zivotni uroven.
Chtěl bych abychom taky tak "špatně" dopadli.
Píšeš: tak tech dotaci moc nebude.
Bohužel nebude, protože bohatí už nechcou platit a budeme se muset dělit, no ale zaplať Bůh za nějaké dotace než za žádné nebo ne?
Píšeš: Budeme absolutni zebraci.
To ale píšeš na začátku tvého příspěvku, že jsme žebráci už teď. Tak co vlastně chceš říct?
Píšeš: Presto nebylo by lepsi vstoupit pouze do Ekonomicke unie a ponechat si neco jako vlastni kulturu ,ktera dost utrpi.
Panebože kdo nám brání si nechat vlastní kulturu? A proč by měla utrpět víc než když nevstoupíme? Nechápu. Budeme snad muset zpívat nebo psát anglicky či německy?
Píšeš, že bychom, mimo jiné, měli zlepšit právní sytém. Domníváš se snad, že bychom jej bez toho abychom se nechali tlačit podmínkami pro vstup do EU zlepšili rychleji? Já tedy ne. Naopak. Domnívám se, že by si mnozí naši politici a jejich kamoši udělali ze státu dojnou krávu, tak jak je to na východ od nás. Atd. Mohl bych to co píšeš rozebrat slovo od slova ale je to fakt snůška blábolů. Nechci tě urazit a musím říct, že jsem dost vyděšený, že tohle napíše člověk co má ekonomické vzděláni. Já mám elektrotechnickou průmyslovku. Promiň.
Je mi jasné, že vstup do EU bude mít i negativní stránky ale pozitivní drtivě převažují.

nemo

Old Post 08-11-2002 v 04:40 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Unie je provar.... jakýkoli sjednocování bylo a je důkazem naší slabosti.... my na něco prostě nestačíme a než abysme to řešili vlastníma silama, chceme se stát součástí přihlouplýho procesu, s podobně fanatickou slepostí, jako za dob česko-ruskýho "přátelství". Součástí procesu, který beztak neusiluje o vyřešení požadovaných problémů, spíše nové problémy a omezení přinese...ten dávno provařenej proces se nazývá EU.

A jinak... nic proti turistům, historie se bohudík/žel opakuje.....

[Edited by Hullto on 10-11-2002 at 03:05 PM]

Old Post 10-11-2002 v 14:01 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Hele Hullto nemohl by ses rozepsat co se ti vlastne konkrétne nelíbí a neopakovat ty nesmyslné floskule tech co se jim EU nelíbí?
Co to meles o slabosti? Pokud budou ty ostatní státy spolupracovat a my budeme sami tak budem zaostávat ještě víc. Jako za bolševika. Mě se teda nechce se prát sám proti deseti. To je stejné jako když na Závodě míru bojovali individuality prioti týmové práci Rusů . A nikdy neměli šanci.
A v čem prosím tě spočívá přihlouplost toho procesu?
A které jsou ty požadované problémy, které neřeší?
A jestli srovnáváš RVHP s EU, tak to je asi jako srovnávat demokratické rozhodování francouzského a iráckého parlamentu.

nemo

Old Post 12-11-2002 v 20:21 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Myslel... Příspěvek č. 52

Ty bystrý chlapče nemo, ses jeden z mnoha zaujatců, kterej bude pro unii hlasovat snad i v hrobě...ale fakt je, že ti "fandim".....
Vsadím se, že ani sám nevíš proč EU vznikla...
Problém tvůj a tobě podobných je, že součástí toho bejt "in", je prostě unii milovat, vyznávat a já nevim co ještě, sáhodlouze a rádobyobsáhle o unii diskutovat a vypadat proto tak skvěle "in". Takovejch brzd jako ses ty tady běhá bohužel moc. Aproto, prosim tě, prober se konečně z diskotéky a začni přemejšlet o tom, co opravdu vede EU k tomu, aby se takhle rozrůstala.
Pro pomalejší: Lepší zítřky ČR to totiž nejsou...

Old Post 14-11-2002 v 11:54 AM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Hele Hulto věřím ti, že si myslíš, že jsem blb ale znám odpověď na tvou otázku: Unie vznikla proto, protože to je od zrození lidstva celosvětový trend kdy individuality a to ať už to jsou jednotlivci, rodiny, nebo kmeny nebo větší sociální celky obětují vždy část své suverenity a dávají se dohromady a spolupracují, protože zjistily, že to je pro ně výhodné.
Jinak EU vznikla v 50. letech nejprve jako Společenství uhlí a oceli, aby zabránila případným třenicím v obchodě s touto, v té době důležitou, komoditou, a tím i případným válkám, jež Evropu, díky podobným problémům, v první polovině 20. století sužovaly. Snad něco víš o dvou světových válkách, jež vznikly v Evropě a stály nezměřitelné utrpení stovek milionů lidí, stejně jako životy desítek milionů lidí.
I kdyby EU byla dobrá jen proto, aby už v Evropě nevznikla žádná světová válka, tak díky za ni.

nemo

Old Post 15-11-2002 v 04:30 AM
Hullto
Stálý Člen

Sorry.... Příspěvek č. 54

.....že sem se tak dlouho neozval, ale byl sem "honit vodu" na Summitu.... to, co se tam dělo a projednalo je mimochodem začátek konce.....

K tvé poslední připomínce o válce: S tim s tebou naprosto souhlasim, už právě kvůli tomu, co jsem zmínil výše.....

A co se týká té zaujatosti k něčemu, nebo proti něčemu, tak to já nemám vůbec jednoduchý.....pro mě jsou pojmy jako UNIE, DEMOKRACIE.....atd. pouhými snůškami lží, manipulací a dezinformací.....

Jo, a blb asi nebudeš, co ??? ......................za-tim.....

P.S. !!! Téma zní: Vstup !(ČR)! do EU-ano či ne .......takže nejde tedy o to, jestli EU "dělá" to, anebo tohle.....

[Edited by Hullto on 26-11-2002 at 12:13 PM]

Old Post 26-11-2002 v 11:07 AM
jabbl
Nový Člen

Karma uživatele jabbl - 0% Pěstitelská

Palec dolů Jsem PROTI!! Příspěvek č. 55

I kdyz hlavními pravidli v evropských státech je volný pohyb osob, kapitálu, služeb atd. neznamenáto, že by tato pravidla platila i pro naší zemi. Pro západní evropu jsme bráni jako my bereme Ukrajince a Bulhary. Jsme jen levná pracovní síla, ktrerá dělá za jakýchkoli podmínek. Nejméně sedm let by pro nás tato pravidla neplatila tak nevidim v evropské unii žádnou výhodu! Budeme jen patřit, jako jsme vždy patřili k nějaké velké mocnoti a budeme muset přebírat pravidla která si stanoví a když je nebudeme dodržovat tak za to budeme platit! I když by bylo skvělé mít volné hranice a jezdit si pro semínka a řízky do Holandska tak to tak stejne prvních deset let nebude!! Jsem PROTI!!

Old Post 27-11-2002 v 10:36 AM
jabbl je offline   Profil uživatele jabbl   Find more posts by jabbl   Foto galerie člena jabbl   Click here to Send jabbl a Private Message   Add jabbl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tschaara
Nový Člen

Karma uživatele tschaara - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

jo, jo, jo a tisíckrát jo!!!!!!!!!!!!!

Old Post 03-02-2003 v 10:09 AM
tschaara je offline   Profil uživatele tschaara   Find more posts by tschaara   Foto galerie člena tschaara   Click here to Send tschaara a Private Message   Add tschaara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ja sem taky pro...i kdyz to bude asi tezkej vstup....

roll,roll,roll a joint...

Old Post 03-02-2003 v 19:01 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

nebude mi vadit, kdyz za nas spicky rozhodnou ze vstoupime, nicmene radsi bych ze sebe debila nedelal.

Viz moje signatura...mluvi za vse

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 04-02-2003 v 10:22 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hive
Stálý Člen

Karma uživatele Hive - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Jsem pro,
spíše bych rád slyšel konkrétní argumenty od fanatických odpůrců. Pokud se do unie nedostaneme, nic se jistě zas tak nezmění. Až na to, že budeme izolováni od evropských trhů, zasrané hranice tu budou donekonečna a argumenty o evropské byrokracii mi začínají vzhledem k současnému vývoji naší byrokracie připadat rovněž zcela nesmyslné.
EU je z historického hlediska zkrátka LEPŠÍ cesta pro budoucí vývoj než izolace do které bychom se v případě nevstupu zkrátka dostali.

Apropo, raději si počkám deset let na to, než pojedu do holandu free, než se toho do smrti nedožít, protože evropa bude mít jednotně legalizované měkké drogy, takdy budou vládnout komunisti svojí zasranou zlodějsky mafiánskou antirozumovou politikou.

Hullto: S takovoudle vizí běž do píče.

GANJACORE TATTOOs!

Old Post 17-02-2003 v 13:11 PM
Hive je offline   Profil uživatele Hive   Find more posts by Hive   Foto galerie člena Hive   Click here to Send Hive a Private Message   Add Hive to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Pan dane co tím: "nicmene radsi bych ze sebe debila nedelal" myslíš?

Old Post 20-02-2003 v 18:31 PM
tim180
Stálý Člen

Karma uživatele tim180 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

no me je to jedno protoze to bude stejne stejni

Old Post 09-03-2003 v 23:20 PM
tim180 je offline   Profil uživatele tim180   Find more posts by tim180   Foto galerie člena tim180   Click here to Send tim180 a Private Message   Add tim180 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 62

taky zrovna nejsem nadsenec EU....jedine pozitivum pro mou blizkou budoucnost je snad oterenim hranic. myslim ze ceska ekonomika na tom neni zase tak nejhure az na nekolikamiliardove dluhy a obcasny chybny krok nasi vlady, penize tady jen nejake jsou a vyhodou je nase zemepisna poloha. pokud ale budeme v oblezeni statů patricich do EU asi bychom nemeli moc nadejne vyhlidky do budoucna....co treba prodej ceskych letadel do Iraku, spojenci by nas mohli brat jako podpurce terorismu a udelat bleskovou utocnou akci ale to uz troch prehanim

Old Post 06-05-2003 v 20:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YAHMAN
Stálý Člen

Karma uživatele YAHMAN - 79% PěstitelskáKarma uživatele YAHMAN - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Ja jsem asi euroskeptik a neduverivej tup. Nechapu jak muze fungovat system ,,dej min dostanes vic a nic za to nechci,,. Jak muze vlada, ktera je nejhorsi od krale Klacka, tak intenzivne prosazovat neco co radikalne omezuje jejich pravomoce a komplikuje ,,praci,,.

Old Post 12-05-2003 v 01:07 AM
YAHMAN je offline   Profil uživatele YAHMAN   Find more posts by YAHMAN   Foto galerie člena YAHMAN   Click here to Send YAHMAN a Private Message   Add YAHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

No jako si myslim ze tim ze sme fstoupili tak se tu otevre jasne cesta drogam (dyt prece nase zeme byla nejaky to rozcesti nebo co pro vsechno mozny)...takze si Komorous bude rvat vlasy z hlavy:-)ú)

Old Post 16-06-2003 v 22:28 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás