Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz nepocitam pole wokapa, kterej to pojebal a secetl sem polepraxera a kerice tak se hodnota poli v m2 ustalila na magickem cisle 1111takze jedeme dal ne? snad to neni vsechno
1111+24=1135 (moje jenom 5m2, pridalsem i za kamose)
1 Pole cca 20m2 - mám to s kámošema počítáno dohromady kytky nejsou ale na celem prostoru sou jen na těch lepších místech
2 Pole cca 4 m2 own
3 greenhouse 2m2
4 skleník 5m2
1135+20+4+2+5=1166 m2 jedeme dááál
1, pole cca 6m2 v Cechach
2, cca 10x2 = 20m2 neni vsetko miesto vyuzite, s kamosmi na Slovensku
3, cca5x4 = 20m2 s kamosmi na slovensku tiez nie tento rok dostatocne vyuzite ale je
= 1166+46 = 1212, pekne cislo ´
Moje všechny políčka zabírají 16 m2, =) takže to máme krásných 1269 m2.. No jen tak dál kluci a děvčata..
“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”