Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Wevi včerejšek??..Superskunk a jeho listy velice překvapily...Dvě hodinky vaření mléka a celkem slušné sedativum...Teď po ránu se sice cítím, jak kdybych včera vypil litr vodky, ale jinak v klidečku...
Tak jsme s kamošem předevčírem vařili mlíko podle tvojeho návodu a byla to bomba =) mliko jsem jeste nikdy nevaril jen maslo ale mile me to prekvapilo..... Tudíž dnes se jde zase=) díky
kamarádka slaví narozeniny, a tak jsem se rozhodl, že ji udělám DORT...hledal jsem recept...a našel jsem kvalitní, kde se využije jak mléko, tak i puding a máslo..Musím skočit natřikrát pro listy..Ať je to kvalitka..Musím brát ohled i na kytičky...takže...Bude to asi nejrozsáhlejší kuťka v mém životě ohledně konopných výrobků..Dodám fota...Bude to marasek..Slaví to sice až 17. srpna, ale přesto..Musím si vše dobře promyslet...Držte mi palce lidičky..
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Původní příspěvek od Eloren Tak jsme s kamošem předevčírem vařili mlíko podle tvojeho návodu a byla to bomba =) mliko jsem jeste nikdy nevaril jen maslo ale mile me to prekvapilo..... Tudíž dnes se jde zase=) díky
To jsem moc rád, že chutnalo...
Dnešní den v mém rozvrhu byl stanoven jako "1. várka listí"...Klasicky jsem vytáhl kolo a jel...Cesta mi už ani nepřipadla tak dlouhá jako jindy - myslím, že se tomu říká "SÍLA ZVYKU"...ve skleníku to vypadalo opravdu děsivě...Jak vidíte na první fotce...Roste...Supercrooping jsem aplikoval na několika větvích a srovnal jsem akáčko opět do přiměřené výšky, kterou bych ještě nějaký ten pátek udržel...otrhal jsem nějaké listí, které se dotýkalo skla a šel za superskunkem..
už když jsem chtěl vyfotit SS, tak vylezla tetka...A víte, jak já nerad fotím, když je tam teta...A tak jsem jen ustřihl pár listů, aby to prosvítilo a šel...
vlastně nešel..Dostal jsem plno jablek, švestek...A hlavně....Nabral jsem jednu uzavíratelnou láhev kuřinců pro Horrigena...Fůj...Takový smrad..no maras...
Původní příspěvek od PETREF Móc pěknej skleníček,takže určitě k+.Hlavně bacha na plÍseň,dnes jsem tu jednu skleníkovou katastrofu viděl a docela mi to rvalo srdce.
..Vlhkost snad zvládnu..už jsem si pořídil POLYVERSUM..
A pokud myslíš Samův skleník, tak to jsem málem brečel, jak jsem to viděl..
citace:
Původní příspěvek od HorrigEn jo no Wevi, uz se tesim az na podzim ubalis speka!
no tak to si piš...aspoň 4gramového blunta jenom pro nás dva..I když stačil špek ze záštipků a jak jsme se zkouřili, že??
Fotečky!!!!jooo...Teď pracuju a nemám moc času, ale zítra se polepším a donutím se tam zajet zničený po práci....
bylo by ještě fajn, kdyby to nekvetlo...Chci udělat ten dort, ale listí mám opravdu jen na mléko...a chybí mi na máslo.....Sakra..uvidíme zítra...