Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co je dost nebo malo, at si kazdy posoudi sam. Nekteri tady jsou schopni delat neuveritelne veci ve vire ze ziskaji pul procenta thc a pak ho vyplytvaji takto.
mno bongo je prave takova soukroma odstrelovacka. Ja to nepukam rad, pac me to vzdycky moc rozbyje. Ale pokud se chces zhulit v 1-3 lidech fuckt hodne a porad jenom neborit a dat si min sluku, tak je to idejka. Vodarek s ledem sem mel. JE to dobry, neskrabe, ale ucinky sou stejny. Mno ja to moc rad nemam. Radeji speka a pomalej naajezd 8)
2zenga: Pokud chces redukovat pocet svich mozkovich bunek na mozny minimum, tak hul prez slivovici sice se ti neco malo rozpusti v ty slive, ale za to inhalujes alkohlovi vypary, coz teda pro mozek neni moc dobre. Ale tak lidi to delaj ze. Treba arabove bezne kouri vodni dymku tabak (popr. opium) prez Arak, coz je paalenka s ryze zhruba stejne na procenta bohata jako slivovice. Ale jak rikam. Bong a sliva. Mno ja bych to nehulil, na to se mam moc rad
Naposledy upravil MadEGGA:() 23-05-2007 v 19:36 PM
niekde som tu cital takuuto vec..ak sa chces zhulit v momente daj si vodne ak chces pomaly nastupujuci stav daj si speka...inak pouzivam neustale vodne lebo som si uz zvykol tu sa ani inak nedava vodne bonecko je skoro vsade hocikde sa najde miesto kde len tak najdes bongo
Objemný valec som našiel doma, niečo som hladal a pozerám... kks obj. valec... jo zíde sa... a už som hľadal v špajzke trubičky... včera došli ku mne chalani tak som to konečne skul chystal som sa naň už dlhší čas ale nebol nikdy čas, a ked už aj bol, tak som na to zabudol...
Ináč funguje perfektne
kotol mám zo svojho mosadzného bonga, v ňom je sieťka len tak položená pre lepšiu manipuláciu s kotlom
Roman_Dexter: tá guma je dosť tvrdá no už trošku aj stará (suchá)... kotol sa nejak extra nezahrial....
Podle výzkumu www.maps.org je kouření přes vodní dýmku neefektivní, protože se toho relativně dost ztratí ve vodě a tak je to i vlastně škodlivější, než čistý špek .. ale to už se opakuju, už jsem to jednou psal jinam i s odkazem.
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 01-08-2007 v 22:36 PM
U nás na SVK je to skoro všade tzv. "vodné" (PET Systém). Najlepšie je 3l PET + 2l PET... ale v pohode je aj 2l + 1.5l... Z velkej flaše sa odreže vrch a z malej spodok... nasadí sa to do seba, naleje sa voda. Ako "kotol" sa najčastejšie zvykne používať poprepichovaný štandartný alobal (najlepšie je 2 alebo 3 vrstvy) samozrejme pred tým opálený, aby sa zbavil pičovín. Ten sa potom normálne skrutkuje ako vrchnák. My ale máme taký zlepšovák, že kotol z fajky máme naskrutkovaný priamo do vrchnáku a tým pádom pri pálení vzniká obrovský podtlak, čo zaručí maximálne prehorenie materiálu. Je to asi najekonomickejšia forma užívania. A tiež asi najefektívnejšia Ked je dobrá bačka, tak bohate stačia 2 "vodné"
ty PET bonga i vodary mi tolko nechuti, ale zkusal niekdo uz primo klasicku vodaru, ja mel pokazdej malo, ale planuju to ) to bude bomba voda + lied, v lete yeap
Původní příspěvek od Mozdik U nás na SVK je to skoro všade tzv. "vodné" (PET Systém). Najlepšie je 3l PET + 2l PET... ale v pohode je aj 2l + 1.5l... Z velkej flaše sa odreže vrch a z malej spodok... nasadí sa to do seba, naleje sa voda. Ako "kotol" sa najčastejšie zvykne používať poprepichovaný štandartný alobal (najlepšie je 2 alebo 3 vrstvy) samozrejme pred tým opálený, aby sa zbavil pičovín. Ten sa potom normálne skrutkuje ako vrchnák. My ale máme taký zlepšovák, že kotol z fajky máme naskrutkovaný priamo do vrchnáku a tým pádom pri pálení vzniká obrovský podtlak, čo zaručí maximálne prehorenie materiálu. Je to asi najekonomickejšia forma užívania. A tiež asi najefektívnejšia Ked je dobrá bačka, tak bohate stačia 2 "vodné"
Tak ako pise Mozdik aj u nas sa pod vodnym bongom rozumeju 2zrezane PET flase nasadene na seba...Jedna vacsia jedna mensia...Tie fotky co sem vacsinou pridavate sa u nas vola vodna fajka...U nas vsetci najviac hulia prave cez vodne bongo...Su aj urcite miesta v uliciach kde nejake vodne zarucene najdes ktore takto sluzi viacerym A myslim ze poriadne sluky cez vodne ta odpalia najviac,najviac ma odjebe poriadny "mastny" sluk ko ktorom kaslem...Ale zas to netreba stou velkostou sluky prehanat lebo je napr riziko prasknutia cievky v hlave ktore ma potom fatalne nasledky,tak na to pozor...Z poriadneho vodneho sa da aj odpadnut ale vzdy ked sa to niekomu stalo tak po par sekundach sa nastastie prebral hehe
Tak ako pise Mozdik aj u nas sa pod vodnym bongom rozumeju 2zrezane PET flase nasadene na seba...Jedna vacsia jedna mensia...Tie fotky co sem vacsinou pridavate sa u nas vola vodna fajka...U nas vsetci najviac hulia prave cez vodne bongo...Su aj urcite miesta v uliciach kde nejake vodne zarucene najdes ktore takto sluzi viacerym A myslim ze poriadne sluky cez vodne ta odpalia najviac,najviac ma odjebe poriadny "mastny" sluk ko ktorom kaslem...Ale zas to netreba stou velkostou sluky prehanat lebo je napr riziko prasknutia cievky v hlave ktore ma potom fatalne nasledky,tak na to pozor...Z poriadneho vodneho sa da aj odpadnut ale vzdy ked sa to niekomu stalo tak po par sekundach sa nastastie prebral hehe
Zato ja pod pojmom vodné bongo rozumiem to, čo to v skutočnosti je . Šíša je šíša, normálna fajka je normálna fajka, džoint je džoint a blant je blant. Dva zrezané plasťáky naplnené vodou a fungujúce na báze podtlaku voláme vodné "naťahovačky", určite však nie vodné bongo, od toho to má ďaleko. A najlepšie sú tie zaručené skanky z pod lampy
MastaHBlastaH --- som rád, že fínske ide. ja som zpučený iba z fíňaša. bárskto pozná pod fínskym niečo iné, ale my ho dávame takto už nejaký ten rôčik. vždy mi volá kamoš, že "heej, došiel saku koivu a jerre lehtinen, volajú ťa do kuchyne". a ty že éééj, fíni došli a utekáš