Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Můj SkL3ník 07
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

neboj, je to plevel, vydrzy to hodne velkou parbu ale zalijej do zemi a vetrej a ten plagron rano nebo vecer at se to pekne vsakne.. zmodraji ti listi jak budou zdravy uvidis lol.
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 16-07-2007 v 13:56 PM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Zmodtraj listy? Já jedu taky Plagron a nezdá se mi, že bych měl modrý listy.

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 16-07-2007 v 17:11 PM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

to bych nedelal,pac kdyz treba zalejes odpoledne,kdyz sou 30tky ve stinu, kytku studenou vodou,tak mam skusenost s npr. okurkama ze to nerozdejchaj....ale inac neim.....

DEN/NOC

Old Post 18-07-2007 v 10:59 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.XxX - 72% Pěstitelská

Obecné upLoad Příspěvek č. 68

cau lidi konecne pridawam dalsi fota,uz jsem to jednou hnojil Plagronem(Alga-BlooM) jeste mi tady chybi jedna kytí tu sem nejak nemel cas fotiT ....ani by ste newerily jag se tesem na sklizen

1.,2.,3. Fotos Ak-47

4.,5. FoTos No-name

6. Wrsek Suplig Skunku(nepoznal by nekdo jestli je to samice nebo samec?)

Naposledy upravil Mr.XxX 03-08-2007 v 09:15 AM

Old Post 29-07-2007 v 11:40 AM
Mr.XxX je offline   Profil uživatele Mr.XxX   Find more posts by Mr.XxX   Foto galerie člena Mr.XxX   Click here to Send Mr.XxX a Private Message   Add Mr.XxX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Karma uživatele ONko - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

ja se na sklizeň těšim,ale pak přeci není co pěstovat...to je nej. koníček!heya master kush me chutnal po jahodách,a to byl hnojenej kopřivama a poté slepičákama.jahody jsem eště neslyšel,ozkoušej!banány jsou pro pokojový rostliny,ale nevím zda je lepší hnojit na růst nebo květ!mati to měla doma,smrdělo to maximálně a myslim že žádnej banán v tom nebyl cejtit,tagže kytka po banánech vonět nebude.a ta spálenina nejspíš od slunce,tys to nezalil že?no a listy bych nebral rosprašovačem,ta kytka se ochladí,stratí teplotu!a voda ti rozdvojí paprsek,tagže se spálí kytka.

napiš mi PM nebo email

Old Post 30-07-2007 v 09:38 AM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

jj presne jag rikash ...... pestowani je fakt nej konicek ...... objednawash seminka nebo je jen tag shanish po kamosich?

Old Post 30-07-2007 v 09:55 AM
Mr.XxX je offline   Profil uživatele Mr.XxX   Find more posts by Mr.XxX   Foto galerie člena Mr.XxX   Click here to Send Mr.XxX a Private Message   Add Mr.XxX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

ale jen tak co se mi dostane pod ruku,semínka mě dělají problém,to klíčení musim vychytat.radši klony většinou noname,pač nemám za kámoše fajnšmekra a tak tu nekoluje nic jinýho.ale třeba semínka dostanu i z paliček.gdyž máš u sebe pytlik,tak je nemusíš zahazovat a příští rok je z toho radost!jednou sem plánoval že objednám,ale to bych se nechal dobře pojebat,pač sem znal jedinou stráku a zrovna sensi seed a tam ty ceny teda to sou pálky!to radši vypěstuju bezejména!ja sem velmi chudý študent

napiš mi PM nebo email

Old Post 31-07-2007 v 08:03 AM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

ja si to prawe radsi wypestuju ze seminka je to pro me lepsi ....widish jag ta rostlina roste upo od zacatku,a jag se mení....... to ja jsem si objednal seminka minuli rok poslal jsem jim peníze a stejne mi niic neprislo.........mash pekny kytky jen tag dal

Old Post 02-08-2007 v 19:45 PM
ONko
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

jo,to je pravda,pěkně od začátku,ale mě se vždy vytáhli hrozně do výšky a pak se třeba zlomili nebo zastavili růst ale zas je to odmalička,nemusíš se o to starat,můžeš to někam hodit a přijít jen sklidit,za to řízky obskakuješ.jaxi tam posílal peníze,obálkou nebo přez účet?to je celkem drzost,že nic nepřišlo,co to je za seedbanku??
a ty kytky,jak je máš vysoký,to bude min. k pupku co?vypadaj hodně gut,ty malinký lístečky u AK-47 sou fakt roskošný,ale to jen takhle navrchu,jinak má taky pěkně velký listy že?a ta poslední snad nebude samec,ja teda už jednoho vyškub a poznal sem to,gdyž byla 15cm malá,byl tam nepřehlédnutelnej pupen!snad už nebudu mít,taková malinká co se vzpamatovala má uplě mini jakoby chloupky ze stonku,to myslim že bude samice,taxe číhni blíž jestli tam nenajdeš pupen...z tej fotky to neni poznat.

napiš mi PM nebo email

Old Post 03-08-2007 v 12:46 PM
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

cusz lidi ... tag jak se mate ?..uz jsem tady dlouho nebyl (cely srpen f praci) o wikendu sem hodim nejaky fotky co tesite se na sklizen?

Naposledy upravil Mr.XxX 06-09-2007 v 13:43 PM

Old Post 06-09-2007 v 13:03 PM
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

cau groweri tag pridawam ty slibowane fotecky... bohuzel mi nekdo podelal kytku Ak-47ky,,nechapu jak to nekdo muze udelat ...cu**ci(byc je postrilel)...minuli tyden jsem zacal hnojit netopirim guanem...zatim jsou palicky male,,ale doufam ze se jeste zwetsi .....
.............................................................................................................
Prwnich 5fotek je nejaky noname(sklenik)
.............................................................................................................
Dalsich 5fotek je Muj Suplig Skunk

Naposledy upravil Mr.XxX 18-09-2007 v 09:15 AM

Old Post 14-09-2007 v 16:09 PM
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

no tag lidi napiste neco? jakpak to wipada?

Old Post 19-09-2007 v 21:22 PM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

hele raději se ani neptej...

Naposledy upravil Svahadji 19-09-2007 v 22:37 PM

Old Post 19-09-2007 v 21:37 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

jak dlouho už maj takovýdle paličky?
Příjdou mi docela řídký, netvrdím že se ještě nezvětšej, ale...
PS : přijde mi, že maj nějak málo listí. Jestli si ho prostříhával, tak příště uber )

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 20-09-2007 v 05:35 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás