Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neboj, je to plevel, vydrzy to hodne velkou parbu ale zalijej do zemi a vetrej a ten plagron rano nebo vecer at se to pekne vsakne.. zmodraji ti listi jak budou zdravy uvidis lol.
P.
to bych nedelal,pac kdyz treba zalejes odpoledne,kdyz sou 30tky ve stinu, kytku studenou vodou,tak mam skusenost s npr. okurkama ze to nerozdejchaj....ale inac neim.....
cau lidi konecne pridawam dalsi fota,uz jsem to jednou hnojil Plagronem(Alga-BlooM) jeste mi tady chybi jedna kytí tu sem nejak nemel cas fotiT ....ani by ste newerily jag se tesem na sklizen
1.,2.,3. Fotos Ak-47
4.,5. FoTos No-name
6. Wrsek Suplig Skunku(nepoznal by nekdo jestli je to samice nebo samec?)
ja se na sklizeň těšim,ale pak přeci není co pěstovat...to je nej. koníček!heya master kush me chutnal po jahodách,a to byl hnojenej kopřivama a poté slepičákama.jahody jsem eště neslyšel,ozkoušej!banány jsou pro pokojový rostliny,ale nevím zda je lepší hnojit na růst nebo květ!mati to měla doma,smrdělo to maximálně a myslim že žádnej banán v tom nebyl cejtit,tagže kytka po banánech vonět nebude.a ta spálenina nejspíš od slunce,tys to nezalil že?no a listy bych nebral rosprašovačem,ta kytka se ochladí,stratí teplotu!a voda ti rozdvojí paprsek,tagže se spálí kytka.
ale jen tak co se mi dostane pod ruku,semínka mě dělají problém,to klíčení musim vychytat.radši klony většinou noname,pač nemám za kámoše fajnšmekra a tak tu nekoluje nic jinýho.ale třeba semínka dostanu i z paliček.gdyž máš u sebe pytlik,tak je nemusíš zahazovat a příští rok je z toho radost!jednou sem plánoval že objednám,ale to bych se nechal dobře pojebat,pač sem znal jedinou stráku a zrovna sensi seed a tam ty ceny teda to sou pálky!to radši vypěstuju bezejména!ja sem velmi chudý študent
ja si to prawe radsi wypestuju ze seminka je to pro me lepsi ....widish jag ta rostlina roste upo od zacatku,a jag se mení....... to ja jsem si objednal seminka minuli rok poslal jsem jim peníze a stejne mi niic neprislo.........mash pekny kytky jen tag dal
jo,to je pravda,pěkně od začátku,ale mě se vždy vytáhli hrozně do výšky a pak se třeba zlomili nebo zastavili růst ale zas je to odmalička,nemusíš se o to starat,můžeš to někam hodit a přijít jen sklidit,za to řízky obskakuješ.jaxi tam posílal peníze,obálkou nebo přez účet?to je celkem drzost,že nic nepřišlo,co to je za seedbanku??
a ty kytky,jak je máš vysoký,to bude min. k pupku co?vypadaj hodně gut,ty malinký lístečky u AK-47 sou fakt roskošný,ale to jen takhle navrchu,jinak má taky pěkně velký listy že?a ta poslední snad nebude samec,ja teda už jednoho vyškub a poznal sem to,gdyž byla 15cm malá,byl tam nepřehlédnutelnej pupen!snad už nebudu mít,taková malinká co se vzpamatovala má uplě mini jakoby chloupky ze stonku,to myslim že bude samice,taxe číhni blíž jestli tam nenajdeš pupen...z tej fotky to neni poznat.
cau groweri tag pridawam ty slibowane fotecky... bohuzel mi nekdo podelal kytku Ak-47ky,,nechapu jak to nekdo muze udelat ...cu**ci(byc je postrilel)...minuli tyden jsem zacal hnojit netopirim guanem...zatim jsou palicky male,,ale doufam ze se jeste zwetsi .....
.............................................................................................................
Prwnich 5fotek je nejaky noname(sklenik)
.............................................................................................................
Dalsich 5fotek je Muj Suplig Skunk
jak dlouho už maj takovýdle paličky?
Příjdou mi docela řídký, netvrdím že se ještě nezvětšej, ale...
PS : přijde mi, že maj nějak málo listí. Jestli si ho prostříhával, tak příště uber )