Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od demosk8
hehe...ty z toho listi uz pak tu travu ani nebudes chtit videt natos citet nez vubec budes mit urodu..hehe..krasne rostou

máš úplnou pravdu...taky si říkám, že to už hraničí se šílenstvím..První OUT a takový marasek

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 25-07-2007 v 12:02 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepiik
Stálý Člen

Karma uživatele Pepiik - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

hele stim listím!! ostříhej je do pulky nebudou ti tolik přirustat a prosvětlíš vnitřek !! a jinak pěkný ten skleník moc !

Old Post 25-07-2007 v 12:32 PM
Pepiik je offline   Profil uživatele Pepiik   Find more posts by Pepiik   Foto galerie člena Pepiik   Click here to Send Pepiik a Private Message   Add Pepiik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

nevím, jestli má smysl psát, že to už nikdy nebudu v životě pít(jíst), když je jasné, že mě ta chuť po té chuti a stavu zlomí zase......maras - listí(malinkoo) - puding pro čtyři lidi...Papkali jsem to o půl páté..V šest už šla kaamoška domů spinkat, za další hodinku to zalomil kámoš..Ten než zalomil, snědl jednu porci Kuřecí kung-pao s nudlemi...Ta samozřejmě šla ven..Velice ochotně a velice kvalitně..jako kdyby jste překlopili talíř s kuřecím kungpaem na zem, tak tak nějak vypadala ta šavle..žádná voda, čistě jen jídlo...Ani známka po pudingu...všechno měl v těle...další kámoš v klidu..s rozumem...a já???Já se jen smál..Na nic jiného jsem se ani nevzmohl..

Šňupací tabáček

Old Post 26-07-2007 v 09:45 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pittbull
Bullrot

Karma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

No my sme včera natrhali asi půl igelitky listí!!našli sme asi 2metrového samca tak sme ho utopili v mléku!!!každý sme si dali 2x skleňičku od hořčice asi za půl hodiny sem pocítil
1.Fázy začalo nám to kecat a dělat mory!za hodinu přišla
2.Fáze to sme už nemohli stát ani na místě!! opíral sem se s těží o kolo!!!
3.Fáze to sme jeli na kole po lese kde je nejvíc fízlů->pohraničářů ti zastaví a legitimují každého!!!a já sem neměl kromě cigár a zapalovače vůbec nic jeli sme stylem kroucením řidítkem ze strany na stranu!!
4fáze přijeli sme na bývalé škvárové hřiště sedli sme si na střídačky ale dělali sme bordel tak tam na nás někdo začal kdákat!!!najednou přišla
5fáze(tichá fáze) každý hlavu v klíně a byli sme prostě v pi*i!!!pripadal sem si jak nafetovaný!!!kdyz sem zavřel oči tak se mi začal vybabovat nejaký druhý svět a normálně se to malovalo jak pastelkama!!!a ptal sem se kamošům co se děje s nimy a oni mě potvrdili že se jim to dělá taky!!!Byli sme tak v pi*i že sme si ani nedokázali stoupnout!!!potom přišlo blití vůbec se mě sice nechtělo ale musel sem protoze to semnou dělalo takové mory že sem to chtěl ukoncit!!!vyblil sem se a ležel sem na střídačce do půl 4!!tak silné bylinné ůčinky no já to mrdám to byl kurevský záhul na tělo i na mozek!!!byli sme tak v prd*li že už nikdy vařit mléko asi nebudu!!!

...:::14-DS-NS-LUZA-DM:::... Stoka
My Big Out 06
->"MyBig:07..Outdoor=Hardcore Growing "<-

Old Post 26-07-2007 v 11:57 AM
Pittbull je offline   Profil uživatele Pittbull   Find more posts by Pittbull   Foto galerie člena Pittbull   Click here to Send Pittbull a Private Message   Add Pittbull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pittbull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

Pittbull: nádhera...Přesně mléko, jak má být...Pořádná kaše, pořádné stavy....jojo..má se pít pomalooooučku...polehooooučku...

Šňupací tabáček

Old Post 26-07-2007 v 12:15 PM
Pittbull
Bullrot

Karma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

citace:
Původní příspěvek od Wevi
Pittbull: nádhera...Přesně mléko, jak má být...Pořádná kaše, pořádné stavy....jojo..má se pít pomalooooučku...polehooooučku...
právě že my sme to uvařili na chatě umyli ty zaje*ané hrnce exli mléko a pádlovali sme pryč a dojel sem asi v půl 4 domů dneska je mi cely den blbě jak k*rva!!!tento rok už nemlékuju jenom jednou az budu ostřihávat před sklizní ty vrcholové listy!!!<-takzvaně Záblutky :-)

My Big Out 06

Old Post 26-07-2007 v 17:14 PM
Pittbull je offline   Profil uživatele Pittbull   Find more posts by Pittbull   Foto galerie člena Pittbull   Click here to Send Pittbull a Private Message   Add Pittbull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pittbull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Pittbull: ..já už nemlékuju několik týdnů, ale vždycky mě ty oči od mých přátel přesvědčí: "Uvař nám něco dobrého."..Uvařím...A potom......

Šňupací tabáček

Old Post 27-07-2007 v 10:30 AM
Pittbull
Bullrot

Příspěvek č. 88

Wevi no nějak tak to je každý je mlsný po takových chuťovkách taky si říkám už nikdy a stejnak si to dám!!a sem zas tak v piči že lituju toho že sem to pil!!!jestli mám posoudit stav z mléka versus alkohol tak je to 250ml mléka = 1 Litr Finské Vodky ká sem taký stav jak předevčírem nikdy neměl!!!normálně sme sedeli v klídku a tep 3x rychlejší jak normálně!!s kamošem sme normálně mysleli že se nedožijem rána!!
I U NÁS SE NAJDOU KRÁSNÍ FEŤÁCI!!->mléková věta a nebo ještě jedna TO UŽ ANI NEJDE!!!! :-) toto je konec mléka z ganje na moravě!!kvuli nám skrachuje Kuňín

My Big Out 06

Old Post 27-07-2007 v 11:09 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

ten poměr mléko vs alkohol...Máš pravdu...Možná 250ml proti 1,5 l.......A takové ty věty: "Cítím se jako ZOMBIE!""To už ani nejde"...Ty znám...každý týden někdo vyplodí něco...

Šňupací tabáček

Old Post 27-07-2007 v 11:13 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

takže včera jsme udělali nějaký ten puding...bylo to vysoce radioaktivní..opravdu vysoce!!!

Šňupací tabáček

Old Post 28-07-2007 v 11:13 AM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 91

no byl to fakt mazec...zase

a ještě mi zbylo na snidani :P

flow,grow,glow

Old Post 28-07-2007 v 11:55 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

oživíme to tady...

Šňupací tabáček

Old Post 28-07-2007 v 13:52 PM
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

moc parádní recepty =) určitě nějaký z nich vyzkouším při svém dalším vaření =) kdysi jsem vařil máslo a dopadlo to tak nějak všelijak ale ne moc valně .... 50 g katru .. a z toho tak 1 kostka másla ale i když se to moc nepovedlo tak ty učinky byly povznášející =) každopádně K+ moc moc si mě obohatil :-D

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 28-07-2007 v 17:13 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Po včerejší "kalbičce" jsem se od čtyř rána válel do sedmi v posteli a pak si řekl: "Ale dost už.."...Vzal kolo a jel...Byla sice zima, ale aspoň jsem tu kocovinu ze sebe shodil..Tééty nebyly doma..

Superskunk je nádherný...Sice mi to něco žere, ale když člověk pěstuje Out, tak s nějakým tím škůdcem musí počítat...vynechme tedy mé starosti: "ÓÓÓ, to néé, něco mi žere kytku..Co mám dělat..Help please"...mrknu na a bude, že jo něčím to prostě stříknu a bude...

Akáčko??..Mé noční můry se pomalu stávají skutečností...PŘERŮSTÁ..opět jsem supercropinngoval pár horních větví, ale stejně půjde nahoru..vím to..je to neuvěřitelné, jak je VITÁLNÍ..Pár listů jsem šmiknul...Uvidím..Snad bych dnes něco mohl opět uvařit..Ale dloouze o tom popřemýšlím...Jistě už tušíte, jak to dopadne(samozřejmě tuší ti, co si tenhle thread přečetli celý)....

Pěkný den přeji....

Šňupací tabáček

Old Post 31-07-2007 v 10:35 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

včerejšek??..Superskunk a jeho listy velice překvapily...Dvě hodinky vaření mléka a celkem slušné sedativum...Teď po ránu se sice cítím, jak kdybych včera vypil litr vodky, ale jinak v klidečku...

Šňupací tabáček

Old Post 01-08-2007 v 08:59 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Šňupací tabáček

Old Post 01-08-2007 v 09:39 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás