Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Svahadji,to proste neni muj styl.Nevím,co je na tom k nepochopení,že nemám potřebu ukazovat celému okolí svoji mrtnatost. TYs mě už viděl,tak nefňukej
Konalo se to v Brně v Boby v sobotu. Řeknu Vám,to byla sešlost. Měli jsme koupenej lupen na stání,stál 350,- a kolik na sezení,to nemám tucha,ale stálo nás opravdu pár,ale výhled jsme měli mnohonásobně krásnější než sedící. Bylo se na co dívat! Lasičky byli docela nobl oháklý, a kratičké sukýnky supermodelek,producírující se mezi jednotlivými koly v ringu,ty stály za to. Hlavně když vylízali z ringu a ohly se) Moderovala to ta Blond kočička z prima hit mjuzik,ale její humor jsem jaksi nepobrala.hehe. Jsem honila parádu akorát v gládách s pívem. He he. Řekla byhc ,že to časově uteklo rychle, ale samozřejmě byl časový skluz,začínalo se někdy v osm místo v devět. Bylo devět fightů a z toho jsme sedm vyhráli. Myslím,že naši měli oproti spolubojovníkům hodně navrch ,no jo,český kluci. Jeden fight ale nebyl dle našeho soudu fér,náš byl již od pohledu nácek boy a vyhrál to nezaslouženě. Tomu jsme to vážně nepřáli. Honzík Müller je jinak veselej chlap,normálně s e u toho smál. Při tom zápase. A mrouskal obočím. A měla tam vystoupení Verona,ta disco skupina,tak to byl fakt provar...
Tady to máte trošku podrobněj. Na mý žblechy není nikdo zvědav
News
K-1 a Profibox v Brně
Brno, Hotel Boby, 28.4.2007 od 19:00 POZVÁNKA ZDE
V brněnském Boby centru se bude opět konat galavečer thajského boxu a profiboxu.
Na této akci se představí několik brněnských fighterů a v hlavním zápase večera i Honza Müller
proti srbskému boxerovi Lazaru Tomicovi.
5 zápasů proběhne podle K-1 pravidel, další 4 pak budou profibox.
Předprodej vstupenek například na Boby Squash nebo brzy
tak tu máme léto...tak jestli Vám to roste,tak šup sem. Jistě jste bušili celé jaro,aby jste pak mohli házet očkem na kočky u vody,na pláži a ták. Tralalí tralalá.
Původní příspěvek od Divoženka tak tu máme léto...tak jestli Vám to roste,tak šup sem. Jistě jste bušili celé jaro,aby jste pak mohli házet očkem na kočky u vody,na pláži a ták. Tralalí tralalá.
Tak je tu léto - jistě si Divoženko chodila celý rok do posilovny, abys vyrýsovala své boky a ňadra, aby po tobě koukali kocouři očkem třeba u vody na pláži. Při této příležitosti bys mohla dát své fotky do aktů growerek, tralalaa....
Divoženka: já vlastně zapomněl - Lupus mě nabonzoval sakra mmm - vodácký fotky budou, ale žádný bicepsy nečekej spíš čekej tři promile po Havaně... Ale něco za něco - dám fotku pod podmínkou, že dáš i ty
Co by Henryk Lahola mohl říci Panu Bohu kdyby byl na místě praotce lidstva Adama? Mohl Panu Bohu říci, že si osobně zásadně nepřeje aby Bůh stvořil ještě nějakou jinou bytost téhož biologického druhu Homo sapiens kromě Henryka Laholy?
tekknou - nechtel bys to postnout v prirozenych barvach? takhle vypadas jak zmutovanej smoula.
Co by Henryk Lahola mohl říci Panu Bohu kdyby byl na místě praotce lidstva Adama? Mohl Panu Bohu říci, že si osobně zásadně nepřeje aby Bůh stvořil ještě nějakou jinou bytost téhož biologického druhu Homo sapiens kromě Henryka Laholy?