Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

X

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 12-07-2007 v 19:12 PM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

vaříme.... Příspěvek č. 50

tak včera jsem chtěl udělat koláčky....Měla přijít kámoška..Ještě nikdy nic nepapkala a chtěla to vyzkoušet...Inu, tak jsem si řekl, že ji udělám radost a něco upeču...Měl jsem celkem velkou kupu listí, tak jsem to dal vyvařovat ve dvou hrncích...Po nějakém tom pátém vyvaření ve vodě mě chytla myšlenka, že bych mohl udělat mléko a máslo..Rozdělené jsem to měl, takže paráda..Mlíčko se vařilo, máslo s vodou taky:-)Kontroloval jsem teplotu, přidával semtam do mléka nějaké ty ingredience a už utekla hodinka...Pak mi zavolal kámoš, že se staví..stavil se za a já za chvíli měl hotové mléko, máslo jsem ještě vařil..trošku mléka jsme okusili a ze zbytku(0,5 l) jsem udělal jsem puding a rozdělil ho do tří misek..zavolám kámošce...Kámoška usnula..O půlnoci se jí moc nechtělo ven.....a tak jsme stlačili jen dvě misky a třetí zůstala na "sváču"...Máslo jsem vypnul přecedil, uschoval a já se šel ven oddávat tomu šílenému tripovému stavu..moc kvalitní stavík...užil jsem si venku pár hodin a pak šel domů spát...

Dnes jsem se probudil...Malátný stav...Nějaké ty ranní povinnosti a pak zamířil k ledničce...Vytáhl jsem tenhle kus...Je to dobrá váha..něco okolo půl kila...A dnes upeču ty koláčky...a jak jsem vytahoval máslo, tak jsem našel třetí misku od pudingu(ta, co zbyla)...jsem ji snědl "jak nic"..Dobré to bylo...A ted je 12:00 a těžce nevím, co jsem tady napsal, ale nechám to tak...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 13-07-2007 v 10:56 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

vaříme.... Příspěvek č. 51

tak včera jsem chtěl udělat koláčky....Měla přijít kámoška..Ještě nikdy nic nepapkala a chtěla to vyzkoušet...Inu, tak jsem si řekl, že ji udělám radost a něco upeču...Měl jsem celkem velkou kupu listí, tak jsem to dal vyvařovat ve dvou hrncích...Po nějakém tom pátém vyvaření ve vodě mě chytla myšlenka, že bych mohl udělat mléko a máslo..Rozdělené jsem to měl, takže paráda..Mlíčko se vařilo, máslo s vodou taky:-)Kontroloval jsem teplotu, přidával semtam do mléka nějaké ty ingredience a už utekla hodinka...Pak mi zavolal kámoš, že se staví..stavil se za a já za chvíli měl hotové mléko, máslo jsem ještě vařil..trošku mléka jsme okusili a ze zbytku(0,5 l) jsem udělal jsem puding a rozdělil ho do tří misek..zavolám kámošce...Kámoška usnula..O půlnoci se jí moc nechtělo ven.....a tak jsme stlačili jen dvě misky a třetí zůstala na "sváču"...Máslo jsem vypnul přecedil, uschoval a já se šel ven oddávat tomu šílenému tripovému stavu..moc kvalitní stavík...užil jsem si venku pár hodin a pak šel domů spát...

Dnes jsem se probudil...Malátný stav...Nějaké ty ranní povinnosti a pak zamířil k ledničce...Vytáhl jsem tenhle kus...Je to dobrá váha..něco okolo půl kila...A dnes upeču ty koláčky...a jak jsem vytahoval máslo, tak jsem našel třetí misku od pudingu(ta, co zbyla)...jsem ji snědl "jak nic"..Dobré to bylo...A ted je 12:00 a těžce nevím, co jsem tady napsal, ale nechám to tak...

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 17-07-2007 v 19:17 PM

Old Post 13-07-2007 v 10:57 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

pečeme... Příspěvek č. 52

tak ranní stav z pudingu pozvolna odpadá..bylo to energetické..teď už jsem dopekl piškoty....Vypadají nádherně...A ta chuť......jooo..A ta poleva je taky z másla...No ufidím, jaké to bude...

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 15-07-2007 v 13:32 PM

Old Post 13-07-2007 v 16:48 PM
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

kuurnik...ja sem kuchar a to bych se mel od tebe co ucit.. libi se mi ze experimentujes pocas pesteni a za to k+...cau
edit:momentalne mi nak nejde dat karma tak pozdeji..

muj 1.outdoor 2007

Naposledy upravil demosk8 13-07-2007 v 19:10 PM

Old Post 13-07-2007 v 18:26 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

"Kluci v akci"

DEN/NOC

Old Post 14-07-2007 v 09:42 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

tak jsem tady...A opět s novou dávkou listí.....byl jsem se projet v tak parný den a říkal jsem si, že musím jít zkontrolovat skleník, zda téétý větrají, jak mají...Dostal jsem se z druhé strany skleníku, a tak jsem konečně mohl poohýbat nějaké větve, prošmiknout spodní patra...Prostě klasika..pak jsem šmikl "nějaké listy" na druhé straně ákáčka a taky jsem prostříhal superskunk...Přerůstá ten foliovník grandiooozně.......

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 16-07-2007 v 14:26 PM

Old Post 16-07-2007 v 14:20 PM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Vypadá to opravdu lahodně ...Ale ta teplota venku nebyla moc příjemná, když jsem u plotny strávil hodinu a půl...

určitě si ten dnešek užiju...

Šňupací tabáček

Old Post 16-07-2007 v 16:27 PM
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

heheee..doprdele..tak to je drsne...pak napis co presne to je a jake to bylo...

muj 1.outdoor 2007

Old Post 16-07-2007 v 20:11 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

demosk8: co to přesně je??Obyčejný puding...

Vyvařil jsem listy tak 10x a stejně to mléko mělo zelenou barvu..Mlíko jsem vařil okolo té hodinky......Bez žádných ingrediencí...čistě jen mléko a skořice...pak podle návodu jsem udělal udělal puding....

Ale asi jsem to přehnal s dávkou listí...snědli jsme to(byli jsme tři) a přibližně za 15 minut jsme cítili nájezdy(fakt už tak brzy!!)...sedli jsme do parku a říkali jsme si s kámošema, jak jsme v ....(víte kde)...pak jsme si chtěli jít dát vodní dýmku..Dorazili jsme k týpkovi...Tomu to nesedlo...Hodil si pár šavlí...Na dýmku jsme se vysrali...a pak jsme poslouchali muziku, odpočívali, smáli se, motali se, nemohli chodit....Uběhlo několik hodin a když už jsme si byli jistí, že týpek je v pohodě(moc v klidu teda nebyl) , tak jsme šli..Nebyl jsem schopen chodit..šel jsem jak zombík..U mojeho baráku jsem kámošovi vysvětlil, že už nemůžu se dal takhle motat a že jdu domů..Doma jsem sežral nějaké naložené chobotnice v oleji a nějaký zákusek a šel ležet...v posteli jsem to nedával...Ta postel si mě vzala...Nemohl jsem z ní vstanout..každá část mého těla byla součástí postele.....pak jsem někdy usnul..

ze včerejšího dne jsem usoudil, že budu muset zmenšit dávkování trávy na osobu...Taky bych to neměl vařit tak často-výplach mozku.....a taky...Bude to dobrý model...

Šňupací tabáček

Old Post 17-07-2007 v 08:50 AM
demosk8
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

heh..lol ale chtelo by to uz nejake fotky ze skleniku..

muj 1.outdoor 2007

Old Post 17-07-2007 v 11:11 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

demosk8: Jojo...Fotky jsou potřeba...Protože lidi moc nezajímají konopné jídla a následné "kašamaltové" stavy...jdu se podívat do skleníku v pátek, takže...

Šňupací tabáček

Old Post 17-07-2007 v 11:38 AM
Pittbull
Bullrot

Karma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pittbull - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

no máš to parádní a líbí se mi že tu nejsem sám kdo konzumuje kytky i v růstové a přechodové fázi!!taky sme vařili mléka už asi 4x!!!a můžu říct že takové stavy to není ani z fajčeníčka!!!je to něco jiného!!!a jestli můžu poradit tak až se namlékuješ tak vem kolo a jezdi tak 5 hodin stoprocentně to vydržíš a začneš to mléko přeměnovat v energii!!!my jezdíváme HARDCORE UNDERGROUND STOKA Race!!!je to asi 23 kilometrová pasáž po tmě po lužních lesech ta cesta se jmenuje JIKLÍNSKÁ!!!7 lidí 7 magorů!!!7 kol a největší tma bez světel !!!a nejhustší les v republice!!!semtam prasata přes cestu!!!a někdy utečenci s AK-47 ale na to sme zvyklí!!!jednou sme jeli a kamoš že zapálíme cigu a vychčíme se tak zapl LED diodové světlo a hledal cíga potom to namíříl do koruny a viděli sme tam vyset někoho na špagáťě normálně oběšenec!!!v tu ranu sme byli na kolách a jeli sme hned do.... (víte kam)!!!vyjeli sme na krátkou louku docela svítila obloha a hned byl les a než se nám přepl zrak na tmu tak sme byli všichni v sobě!!!nějak sme to přežili ale byli sme z toho chlapa tak v prdeli!!!že sme všichni drželi hubu jeli a jenom čekovali cestu a nikdo se neopovážil ohlédnout se dozadu!!!dojeli sme dom a radsi sme drželi všichni rypák a nic nikomu neřekli!!!potom ho našli lesáci a bylo to považováno za sebevraždu ale myslím že mu někdo pomohl!!!asi o týden pozdějc našel jeden starý rybář asi ve 2 v noci v lese když se mu posrala motorka mrtvolu propichlou nožem!!!motorku pruty všechno tam nechal a zdrhal 10km pěšky!!!no mě by samotnému jeblo!!!toť moje vyprávění z našich nejkrásnějších a nejůrodnějších lužních lesů!!!Rest.In.Peace!!!

...:::14-DS-NS-LUZA-DM:::... Stoka
My Big Out 06
->"MyBig:07..Outdoor=Hardcore Growing "<-

Old Post 18-07-2007 v 22:16 PM
Pittbull je offline   Profil uživatele Pittbull   Find more posts by Pittbull   Foto galerie člena Pittbull   Click here to Send Pittbull a Private Message   Add Pittbull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pittbull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 62

Ty vole co to máte za pralesisko Pittbulle? 2mrtvoly a takový úlety? No to čumím čéče!

Old Post 18-07-2007 v 22:48 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Pittbull: ..maras..jinak se to nedá říct..Při představě, jak jedu zmlíkovaný takovouhle cestu, tak zešílím..Nesnáším tmu, nesnáším strach a nesnáším takové haldy(oběšenec)...

Šňupací tabáček

Old Post 19-07-2007 v 12:22 PM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

tak jak jsem slíbil o pár příspěvků dříve, byl jsem dnes fotit ty dvě krásky......je dnes opravdu strašné vedro....vytáhl jsem kolo a jel...užíval jsem si toho větruopravdu osvěžující..když jsem tam dojel, okamžitě jsem vytáhl foťák a šel fotit....

ve skleníku je to nádhera...Dělá mi takovou radost to akáčko....pozastavil se růst..porostlo to jen o pár centimetrů...

Fóliovník jsem ještě neodkryl..počkám, až to přepne na květ a až pak...Ať to nechytne tu plíseň...ale nechme keců a pojďme se podívat na ty dvě krásky...

Šňupací tabáček

Old Post 20-07-2007 v 13:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás