Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od veggxy prod lidi ktery mnohem vic drou a trapej se ve vedru na slunicku dostavaj o mnoho min penez nez ty krysi ktery sedej v kancelari a dloubou se prstem vnose...a skoro se nenamahaj... jesli je naky peklo tak je to planeta země....
hele,jestli nemas skoly na to abys sedel nekde v kanclu a fyzicky nic nedelal,doporucuju nocniho hlidace.Klidecek,kavicka,prectes si knihu,schrupnes si......a jeste ti za to zaplati :-)
ČAJ.no zejtra nastupuju do stavební firmy..takže lopata a míchačka se stanou na měsíc mými nejlepšími kamarádyprachy sou za to dobrý a dyž se to tak veme tak je to i posilovna zdarma.
vidim že stavba je asi nejčastější..taky sem na ní už třetím rokem u stejné firmy a nemůžu si vynachválit..sice když se dělá tak se dělá..ale například dneska sem byl po ránu ňákej špatnej..tak sem si na chvilku sedl......a probudil se za hodinu aniž by někdo něco namítal...samozřejmostí je odjezd z práce o hodinu dříve...ňák to vyplynulo...
ja mam brigadu v jedne firme kera se zabyva stavbou baraku a vybavenim interieru . prosete jedna firma stluce barak aji s vybavou a ma z toho tezke prachy . puvodne sem mel natirat prkna na plot ale sefik si vsim ze sem s kamosem schopny tak sme mu odizolovali prostory kde budou kancly a tedka stavime skurveny 100m latkovy plotek . a kreten stavbyvedouci nam dal na zasroubovani 5cm vrutu 400w narexu jakoze obcas nam ten vrut projede latkou i tou deskou zatim a mam za to skurvenych 40kc/hod . premyslel jsem ze budu prodavat to co vypestuju ale pak sem si rekl ze je to proti prirode a mojemu presvedceni . ale kazdopadne by z toho byli lepsi prasule pís
Taky už mě napadlo prodávat svoje výpěstky, ale nejsem sviňe abych to prodával kamarádům (to se nedělá) a cizímu to bych zase byl po**nej že mě napráskaj takže makám v debilním McDonald já vím. že vám to příjde jako dobrej job, ale celou šichtu poslouchat kecy těch kreténů to je moc. Jak říká můj kamarád: Tam dělají lidi buď při škole nebo blbci no co? Když má manažer učnák tak to o něčem svědčí
Timer: Tak do MCdonaldau bych nešel dělat ani za nic, to samé platí o nejrůznějších superhypermarketech. Nesnaším to - radši bych chcípnul hlady než abych si šel koupit rohlík do Tesca. Je to proti mému přesvědčení a asi bych to tam musel podpálit...
ja sem teprv v 3 strední odbourny skoly na oboru uzitna fotka.....ale na rok sem prerusil studium pac me tam sraly lidi a sel makat na rok pak sem prstoupil prave na tu fotku tady je to ok ....to byla jenom moje takova uvaha ze to neni fer ze vic drou a min dostanou
veg. tak hlavně to néní o tom, že méně dřou (tedy jak, kdo, ale to je všude) jde o to, že je to práce náročná na mozek, a jak říkám raději bych někdy vzala smeták do ruky a makala fyzicky než hlavou......
cus, tak ja pres rok nic nedelam, teda letos sem zkousel telemarketing a musim rict ze je to nejhorsi, strasna nuda a za hrozne malo penez. takze po mesici konec.
jinak mam brigadu jeden mesic v roce a to sice prave ted, v cervenci. jsem v anglii, kousek od londyna. pracuju tady uz podruhy a delam neco jako cisnika na dost luxusnim miste, v tom baraku co je na fotce.. prace to neni uplne nejlehci, ale za ty penizky to stoji - v prepoctu 230kc za hodinu neni vubec spatny. kdybych sem nejel loni tak bych nejspis ani nezacal pestovat, nevim kde bych na to vzal cash.. taky tady pracuje hromada polaku, to je fakt sileny.
zdravim do cech!