Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Groweři a brigády
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

šerpa: Na jedné stavbě už jsem dělal i za 35kč/hod - a to jsem dřel jak kůň a pořád mi bylo vyčítáno, že jsem pomalý...

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 17-07-2007 v 18:20 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

šerpa: Já bych taky nikdy nedělal přidavače nějakýmu zedníkovi, je to fakt těžká práce a člověk si vůbec nic nevydělá. Ale kdybych měl dělat doma a pomáhat tátovi, tak to bych šel hned. Jistý výhody to určitě má nebo ne?

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 17-07-2007 v 18:21 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b.bang
Stálý Člen

Karma uživatele b.bang - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ja jsem do nedavna zbiral pyl na polich...vyuziva se to k vyrobe leku...prachy podle toho kolik udelas takze makas na sebe...ale treba za kg Vojtešky bylo 500kc. ale ve finale sefik z toho muze mit tak 5000kc...mozna vic..
ale jako dost dobry lidi co tam makaj to delaj celej rok....vono kvetou veci i v zime takze prace celorocni....bohuzel ja tam byl pouze na brigosce...ale na poly pohoda cerstves vzduch brka pivo a uz se jelo....

Old Post 17-07-2007 v 18:30 PM
b.bang je offline   Profil uživatele b.bang   Find more posts by b.bang   Foto galerie člena b.bang   Click here to Send b.bang a Private Message   Add b.bang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no tak brigáda je jasná věc, makám celej rok pri skole kdyz mam cas...na vejsce se to da, o prazkach sem si mesic uzival a ted taky vydelavam a budu asi az do konce srpna...kazda koruna dobra a tady v brne se da sehnat i dobre placena brigadka...

Old Post 17-07-2007 v 18:54 PM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breza5
Nový Člen

Karma uživatele breza5 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ja mam stejně nej brigadu dělam v plzenskym pivovaru ochutnavače a dostavam 169 kč je to fakt parada
ochutnam změřim hladinu cukru zapíši to na papír a takhle to dělam každou hodinu a parkrat jsem se jim tam z toho poblil(jak jsem se vožral)

hulte lidi travu není to zdravy

Old Post 17-07-2007 v 19:17 PM
breza5 je offline   Profil uživatele breza5   Find more posts by breza5   Foto galerie člena breza5   Click here to Send breza5 a Private Message   Add breza5 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

breza5: Tak to ti závidím, já sice mám radši jiný pivo, ale Plzeň je taky moc dobrá. A to jsi měl 169 Kč na hodinu??? Jestli jo, tak to je luxusní ještě za takovouhle práci.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 17-07-2007 v 20:10 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Já dělám přes prázky a i tak dva měsíce před a po na benzínce oknosráče. Je to sice práce, co mě po mentální stránce nějak neukojí, ale plat je krásný(v porovnání s marketama a podobnýma sračičkama).

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 17-07-2007 v 21:38 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od vaaanha
Já dělám přes prázky a i tak dva měsíce před a po na benzínce oknosráče. Je to sice práce, co mě po mentální stránce nějak neukojí, ale plat je krásný(v porovnání s marketama a podobnýma sračičkama).

tak to bud rad,ze nejsou vsichni ridici jako ja :-)

nechte to byt,zrovna jedu na mycku

fakt to jako ridic nemusim,kolikrat me to zdrzi a jeste jim pak neco musim ze slusnosti dat,ze

Old Post 17-07-2007 v 21:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papírek
Stálý Člen

Karma uživatele papírek - 20% PěstitelskáKarma uživatele papírek - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No tak ja pridam neco z trochu jineho soudku...pomaham tatikovi jenom o prazdninach uz asi tri roky kazde leto kontrolujem zaluzie na skolach po meste je to pohoda chodit po prazdne skole a a vlastne jenom vytahovat zaůuzie..mam tak 50 na hodku a je to v klidu...a uda ale nekdy tam pomaluju treba tri tabule..takze tak

Old Post 17-07-2007 v 21:56 PM
papírek je offline   Profil uživatele papírek   Find more posts by papírek   Foto galerie člena papírek   Click here to Send papírek a Private Message   Add papírek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od xerthon

tak to bud rad,ze nejsou vsichni ridici jako ja :-)

nechte to byt,zrovna jedu na mycku

fakt to jako ridic nemusim,kolikrat me to zdrzi a jeste jim pak neco musim ze slusnosti dat,ze

Tak jako myslim, že po mně zůstává docela kvalitní práce(přecejenom, už v tom mám grif)

A když člověk řekne, že nechce, nemám řeči, takže tak - sem slušnej, přijeďte si umýt sklo(čelní).

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 17-07-2007 v 22:38 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

no jako já už druhým rokem pomáhám tatikovi na stavbe co staví jeste s kamosem mam jako sice jenom 40/h ale je to v klidu tedka vyklízíme pudu a tak jako kopem pripojky na elektriku a tak je to sice makacka ale mam to pred barakem a dělám si prestavky kdy chci takze pohoda

Old Post 17-07-2007 v 22:38 PM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

umejvat skla na benzice nikdy!!! to je prace tak pro nejaky dobry mařky

Old Post 17-07-2007 v 22:41 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

libang: já to mam docela v klídku ujdu za roznášku tak 5 kilometrů a roznášim 2x za tejden

Old Post 17-07-2007 v 23:31 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veggxy
Stálý Člen

Karma uživatele veggxy - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

prod lidi ktery mnohem vic drou a trapej se ve vedru na slunicku dostavaj o mnoho min penez nez ty krysi ktery sedej v kancelari a dloubou se prstem vnose...a skoro se nenamahaj... jesli je naky peklo tak je to planeta země....

Old Post 18-07-2007 v 11:04 AM
veggxy je offline   Profil uživatele veggxy   Find more posts by veggxy   Foto galerie člena veggxy   Click here to Send veggxy a Private Message   Add veggxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od veggxy
prod lidi ktery mnohem vic drou a trapej se ve vedru na slunicku dostavaj o mnoho min penez nez ty krysi ktery sedej v kancelari a dloubou se prstem vnose...a skoro se nenamahaj... jesli je naky peklo tak je to planeta země....

No vidíš,měl si se líp učit.....

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 18-07-2007 v 11:05 AM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

veggxy:
si pojď sednout, a uvidíš jaké to, někdy bych si přála vzít si smeták do ruky a mít klidnou hlavu.........

Old Post 18-07-2007 v 11:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás