Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, jestli vůbec chodí někdo z growerů na brigády v létě nebo třeba po celý rok. Já jsem zatím ještě o těchhle prázkách nikde nebyl, ale plánuji jít na sběr ovoce do sadů nebo na chmelovou brigádu , ale ještě teda nevím.
Kam chodíte na brigády?
No jasně já mám brigádu v McDonald ale uz mě to začíná sr**t, protože tam je plno debilů, kteří v jednom kuse komandují ale sami dělají ho*no naštěstí jen na prázdniny jinak bych se asi ale touha po skříni je silnější a tak si na ní vydělávám jak můžu
Tak to máš dobrý, já si myslím, že to dobrá práce najíš se tam, jsou tam pěkný holky . Já jsem tam chtěl taky dělat, ale když mi řekli, že bych tam musel pracovat min. půl roku, abych,, byl produktivní´´ tak jsem se na to vykašlal. Ale myslím, že za 65/hod. je to dobrá práce.
Tak já brigádničím po celý rok všude možně (nejčastěji na stavbách). Studuju a tohle je pro mě jediný zdroj příjmů. Navíc mě to zaručeně nutí nekašlat na školu, protože jsem si to u lopaty vyzkoušel a živit bych se tak nechtěl...
ja delam v jedne firme, prace tak od vseho neco...sem tam u pasu, sem tam nejaky uklid a tak... o prazdninach minimalne mesic, ted mam po maturite, takze i dyl... jinak sem tam delam i pres rok o sobotach, financni nezavislost (alespon mala) je mi prijemna...:-) vecer, kdyz je cas, zajdu zalit a vyfotit kyticky, je tam klid a mir...:-)
Já dělam bike-messengera u jedný malý kurýrky... Obvykle mam vokolo kilča na hodinu, takže si nestěžuju... Tahle práce je hodně vo sezení v hospodě a pivnim posilování ...
jsme ted v irsku od 4 cervence..dublin...priletel jsem na dublinske letiste...a jaksi jsem nenasel svuj hlavni velky bagl..doted ho nemam..takze to nemam moc lehke...ale budu pozadovat odskodneni! bydlime v hostelu za 80 eur. Je tam tak 16 polaku. Dyluje se tam ve velkem. Sezona v plnem proudu, takze neni zase tak lehke sehnat praci. Jsem tam jeste s 2 kamosema a davame Cvcka do agentur, pres mejl posilame do skladu, na cisteni pokoju, neco jsme poslali do kuchyne...fastfooodu...cekame ted na vyrozumneni, jeslti nas prijmou, nebo ne...kdyztak to zabalim a jedu zpatky do cech..Kazdopadne hezke, hekticke mesto, prekypujici obchodakama, hospodama...hezke parky...no moc hezky se tady da zit, pokud clovek dostava vyplatu...
Jinak jsem od polaka vyzkousel vecer pred usnutim {v sobe jsem mel 6 piv a 4 brcka] Morning glory a jsou to takove seminka, tak jsem to snedl a za 2 hodiny totalni hukot, jsem vyletel z hostelu vyblit vse, co jsem v zaludku mel....a pak jsem si lehl do postele...nastalo hoodne dobre peklo.usmevavy rohlik..krecovite drzka stahnute do smichu, ale nesmal jsem se nahlas, jen mi bylo strasne dobre, ze uz zvracet nemusim....pri zavrenych ocich se mi krasne motala hlava...myslenku jsem nemohl udrzet dele, nez 1 sekundu...kocovinka druhy den me drzela tak do vecera. Ale chci si to zopakovat ;]
mam obcasnou brigadu u kamose na paintbolu.Docela pohoda,dosypavam kulicky do zasobniku a zapisuju to.A hlavne se hodne nasmeju,tem lidem....treba kdyz se hadaji,jestli zasah byl nebo ne nebo kdyz nekdo hodi peknou drzku
Peniz luxusni litr za akci.