Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A do třetice všeho dobrého .....poslední Mexičanka.
Mexican Sativa #3
Když jsem sem dával fotky naposledy,tak vypadala MS#3 spolu se SS trošku hůře.A to v porovnání s MS#1 a MS#2 stále zůstává.Vyrostla sice slušně do výšky,tu má téměř shodnou s jedničkou i dvojkou,ale moc se jí nechce do šířky Nevím,čím to může být...genetika je to stejná,hnojivo mají stejné,světla mají také stejně...???možná za to může nějaká odlišnost v půdě???
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
Když se podíváte,tak je v pozadí vidět Sensi Star.Tahle Mexičanka má co se výšky týče podstatně navrch.Ale oproti dalším dvěma holkám z Mexika ztrácí na šířce...
Naposledy upravil Killer_Queen 06-07-2007 v 15:43 PM
Ta taky podle mě vypadá moc dobře Jedinou vadou na kráse(a to můžete vidět i na fotkách) je,že mi vítr zlomil jednu větev.Zkoušel jsem jí ještě nějak přichytit,ale stejně seschla Po focení jsem ji tedy odřízl...
Jinak celkově vypadají kytky zdravě...(listy se nekroutí,nejsou na nich žádné fleky atd.) takže si myslím,že hnojený nejsou ani moc,ani málo
A vyšlo mi to akorát...protože mám akorát tak na dvě tři zálivky.Takže hned až dojde Plagron Alga Grow,vystřídá ho Plagron Alga Bloom
Hlavně doufám,že se vylepší počasí...protože tady u nás je porád zataženo,občas zaprší a ta teplota taky neni vůbec ideální
Nazdar zabijáku....Pěkně se ti rozjela zahrádka jen co je pravda...
Za tu sensi starku nemůžu dát ruku do ohně a nechci malovat čerta na zeď ale mám dojem že z toho nebude nic moc...jedu tento model ve skříni za pár dní budu sklízet a ta kytka nevypadá zrovna jako skérko....je bez pryskyřice,nevoní a materiálu je také pomálu....Takže já si naděje už moc nedělám...ale kdo ví....
No jo uvidíme....Každopádně ty Mexičanky vypadaj moc hezky,takže kdyby ta Sensi Star byla slabší,co se kvality týče,tak mě to zase tolik mrzet nebude.
Samozřejmě ale předbíháme...uvidíme až budou na květu...
Mrknu se jak vypadá ta tvoje SS
Původní příspěvek od Killer_Queen A to nejlepsi na konec
Mexican Sativa #1
zdravicko ,jj no to mexiko bude hustej ker az to dozraje!! Ja jsem ted vyndal to samy mexiko z pod 400 a nechal ho dojet na balkone a tech par dni venku mu paradne prospelo,prihodim pak nejaky foto do svojho outu nejspis..
tak at to jede..cuzz