Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kubo(dmo)* občas si dáme prásky vlese ked máme zraz, horsky bicykel je sam o sebe sloboda, freeride je proste best a + nejaky prásk euforia, sex v prirode :-)
jj je to libovka jak rikas ja osobne litam na MTB ..
Kolo a hulení je asi naj šport,ale ty sucháče strašné takže nakonec vždy skončím u pivka a stolního fodbálku.To sa potom hraje nehorázne pri normalite bych to ani nestíhal tak doporučuju
není nad to, když si člověk dá dobrého jointa a pak si kopne s přáteli Hacky - sack...že??ale taky je v klidu si zaházet na koš...Prostě je to nějaké kreativnější, energičtější...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
4 wevi: beres mi slova z hudy(respektiva pismenka z prstu) nejlepsi jse na hakis pekne a radne zpraskat to mas recht! ale co potom zpukat se a jit si zaskakat(parkour) a nebo si nekde zalist(samozrejme se to nesmi prehanet) to je teprve narez a nema to chybu! ze zacatku to nebylo mozna pac pak sem se neodvazil skoro na nic, ale casem si clovek zvykne a je to potom proste parada!
- z toho plyne pomauceni ze ganja ci skunk a sport je nejlepsi kombinace!!!
.:peace and flowers:.
Kripix: Nejlepsi? No nevim,nevim...asi jak na co.Treba na rybareni jo,to si maximalne zapichnu hacek do prstu Ale to lezeni? I kdyz dodavas,ze se to samozrejme nesmi prehanet,tak budu oponovat.Pri "nebezpecnejsich" sportech se stavaj urazy vetsinou z preceneni svych moznosti...a to u lezeni rozhodne hrozi...
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
Killer_Queen: ja ale nelezu po skalach estli myslis'! ja lezu trochu bezpecneji(pa ruznych nemovitostech a tak podobme) uz zhruba vim na co mam a na co ne, ale kdyz se to prezene tak se holt ponaucis, takhle to zkusis petkrat a uz vis! jak sem jiz rikal ze zacatku to vubec ani trochu neslo, casem si zvyknes! nejsem zase sebevrah aby sis nemyslel PeAcE
myslim,že dyž čim dal vic hulim tak se ze mě stava větši a větši lemra bo mi děla problem vylizt už i ten blbej velkej kopec,na kterym stoji muj barak ale snažim se to napravovat pravidelnejma prochazkama a nebo ježděnim na kole.jediny co sem ještě nevzdala je sk8bording a toho se nevzdam nidy
Já hraju stolní tenis. Párkrát jsem se zfoukl před trénálem a přišla mi ruka taková lehčí, že jsem tam ty spiny hnedka strašně motal. Reakce jsem měl zpomalené, ovšem míčky jsem odvracel ani jsem nevěděl jak. Je to hodně rychlá, individuální hra, takže ve zhulenosti mě to přiměje soustředit se jen na jedno - na svůj výkon.
brčko a sport, to nejsou asi nejlepsi kamaradi, ale na druhou stranu po brku je kazdy kamarad , takze vesmes kazdy sport je najednou pritazlivejsi ne kdy driv. Akorat koordinace nekdy byva trochu zhorsena. Takovy fotbal je pak lepsi jak liga mistru ale moc behu pri nem taky nedela dobre
Taktéž se musím připojit k riders na MTB!Brko za azuro slunečnýho dne na kopci je deluxe luxus odreagovaní od všedního dne,stresu z práce aj, záležitostí..na mtb se moc nevyplácí se nakouřit a pak se pokoušet o nějaké tricks,teda aspoň u mě to v náhulu občas skončilo solidním držko pádem
ale někdy se zase člověk divý co je schopnej si dát a ustát,njn. je to asi individuální a z velké části záleží na modelu,,
Ja si dam rad jointa pre skejtem. Nedavno (behem par poslednich peknych dni) jsme byli u znamyho, kterej si postavil minirampu, ale fakt takovou malou. Nemel misto az ted mu mesto dalo kousek pozemku, je to sice dost zapadly, ale mezi stromy, u koupaliste. Smotlo se a jezdili jsme nekolik hodin v ty mini, proste mazec. Paradni zaver sezony
A ze jste to vy, nasel jsem fotku
no ume sport a cazeni moc dohromady nejdou zpraseny se nemuzu dobre soustredit a hybnost mam minimalni chodim 4rokem do goju-ryu karate do a pred treninkem sem se zhulil jen jednou a naposledy byl sem totalni kopyto jako kdybych ten sport vzivote neprovozoval 2sport je horolezectvi vtom bych zase tak velky problem nevidel protoze tam neni treba tolik dychani pokud se neleze nejaka masakralni cesta a je to dost psycho kdyz si clovek vyleze poradnou skalu za krasneho slunecniho pocasi nahore smotne blanta a poradne se zkuritakovy pocit vitezstvi kdyby se tady nasel nekdo z ovy kdo se zajima o horolezectvi nebo leze a chtel by zajit na umelou stenu byl bych rad protoze vetsina kamosu jsou zhnilosi a rad poznam nove lidi