Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na ten výnos jsem fakt zvědav..
Chci se zeptat, mám to 4 den ve skříni - pověšený vlhkost 52%, teplota tak 25 a kusy už jsou suchý jak troud...nevěděl jsem co bych a tak jsem vzal rosičku - nastříkal a zabalil do čerých pytlů na odpadky a visí dál...nechám to tak 2 -3 hodky a zkusím to oddělat...
Máte něco lepšího než tohle provizorium? Mám už to nacutovat na paldy a uložit a fermentovat v pytlíku?
perfect grow.Doufam ze se mi to taky tak povede.Na 250w krasne palice a asi hodne tvrde podle hmotnosti. Pojedes zase hlinu nebo neco akčnějšího. Ja už sem měl u 20.dne rustu.postavene aero . K+
GLATULACE CHLOPE MYSLIM ZE TODLE KDYBY SE MI POVEDLO VYPESTOVAT NA PRVNI POKUS TAK SKACU DO STROPU TO BY SE JINAK CADILO TEZ TEDKOM DOSTAVUJU SVOJI SKRIN NA 250W TAK SEM ZVEDAV JESTLI SE TI ASPON DO PULKY PRIBLIZIM :-))