Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec!
no nemyslim, že je to přehnojený.. 3ml bcuzz není příliš na tak velkou kytku.. spíš bych se obával návratu svilušek - zvlast podle tech ohnutych listu posledni foto př.2..radsi to prohlidni popř. stříkni..
kytis pěkný, tak ať se daří!
Mam tu nějaké fotoss ze včerejška.. Dnes když sem ji měřil tak má 77cm, ale bohužel vypadá čím dál tím hůř To na těch foto vypadá lépe než ve skutečnosti.. Po sviluškách sem koukal ale ani jednu jsem neobjevil..
Stříkal jsem to celkem tak 4x...co 3 dny zhruba, ale stejne tam pořád něco je...třeba jen pár černých teček na jednom listu...nebo jen pár takových "vyžraných" světlých míst...ale pořád to tam je...nemužu se toho zbavit...
na 60cm kytku vystříkám většinou 200 ml roztoku (2g/l) . Dneska sem poprvé stříknul skoro 400 ml....Myslíte že sem to tam valil málo??
Původní příspěvek od PETREF Teď jsem týden bojoval s potvůrkama(sviluškama).6 dní jsem aplikoval tabákovej vývar(nenechal jsem ho louhovat,ale jen tři minuty vyvařil).Stříkal jsem ho 3krát denně a populace značně prořídla,ale pár potvůrek tam ještě zůstalo.Včera jsem se rozhodl pro stmrtící chemický útok.Po půl hodině přebírání se mezi chemií v globusu vyhrála asi nej chemka:TALSTAR.Dnes proběhla proběhla aplikace,po dvouch hodinách pohřebiště,nikde žádný pohyb.Za 5 dní pro jistotu zopakuji.
jenom si dej pozor na 30-denní ochrannou lhůtu, ať se to pak dá konzumovat
ahooj....mam taky problem s flekatenim listu...nevim co a cim to je....Hnojim je normalne MPK 7-4-5 a pred tydnem se mi objevili ty fleky...nevim cim to je a co to je...ale chtel bych se tomu vyvarovat...
frog: no a aby toho nebylo malo,tak se mi k tomu pridali svilusky....cetl sem tady par veci k nim,ale nenasel sem radikalni reseni problemu....
dekuji za pomoc....zatim se mejte....
Po listech se mi producirujou takovy maly hnedy bazmeci o velikosti asi tak 2-3 mm, okem vypadaji jako mrnavy svetle hnedy carky. Nechavaji po sobe vyzrany listy, ze kterejch pak vznikaji hnedy tecky. Prohledavam uz nekolik dni forum a nejbliz co jsem objevil je tenhle prispevek od TheKeptna, kterej je presne to co trapi me avsak nema reseni https://grower.cz/forum/showthread....4320#post244320
Kaspars: zdarec tak peru nato 150w sodíkem značku neznám teplota při světle je mezi 25-29 stupňů, za tmy kolem 20cky, ph mám z kohoutku něco mezi 5,8 - 6,3 takže neupravuju jinak zalívám Start up od plagronu 1ml/l a stříkám phy-tamin 2ml/0,5l ale asi to byla chyba pač sem nato prášil za světla. To jsem přestal dělat, ostříhal postižené lístečky a je po problému. Už jsem si pokojně přepnul na kqět ale díky za snahu pomoct ;-).
Jsem vcelku nováček,co se týká pěstění a proto prosím o radu.
Kytky mi najednou z ničeho nic začly chřadnout před očima. Od semínka byly zdravé,krásné a nic nenasvědčovalo něčemu špatnému.
Prošel jsem téměř celé fórum a zdá se mi,že mám snad kombinaci všech možných nemocí,které tady sjou řešeny...
Nejdřívě se začaly na spodních lístcích objevovat bílé skvrny, poté lístí začalo na konečcích hnědnout, na spodních stranách listí se objevily malinkaté černé tečky (později i na vechních) a pak listí začalo vadnout.
Z rad na fóru jsme vydedukoval že jde o svilušky (černé tečky), koupil tedy omni 30W a dle návodu aplikoval. Černé tečky se již neobjevují na dalších lístcích,ale kytky jdou dle mého nenávratně pryč. Usychají, kroutí se a vadnou...
Pěstuji ve skříni, odraz prozatím Al, světlo 1x 100W WarmWhite + 1x 70W CoolWhite, ventilátor na přívod vzduchu dole, nad kytím vent pro pohyb vzduchu, pěstuji v RW kostkách zasypaných keramzitem, hnojivo General Hydroponics Europe konkrétně Flora Micro,Gro,Bloom vše v 0,5ml/l, momentálně 18/6 a slečny (snad) jsou staré měsíc., teplota noc 20-22C a den 26-30C
Ventilátory jsou spínaný v časových intrvalech 15 minut klid a 30minut provoz
Voda je destilka+odstátá H20 a samozřj. sleduji PH (sice ne digital,ale zatím stačí)
Jsem samozřejmě za správné odhalení problému a jeho vyřešení ochoten poskytnout dárček....
Mám problém začalo mě na kytce žloutnout listy od spodu.Prelité to není dodržuji pravidelně mokry a suchý týden a hnojky nedávám vůbec.Je to v kýblu kytka má cca 160 cm a nevím co stím u ostatních mi to nedělá.Prosím o radu já už fakt nevím čím to může být.
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety