Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mnoo, v první řadě to není mlok, ale čolek, v druhé řadě by to chtělo si o tom něco přečíst pokavaď se rozhodnu něco živého chovat (co potřebuje k životu atd.), za třetí zkus ho krmit radši nitěnkama nebo nějakým vodním hmyzem, a za další jsou u nás všichni čolci chránění živočichové, tzn. chovat se ze zákona nesmí...no ale to je jedno... když už ho máš, tak mu zkus alespoň co nejvíc napodobit prostředí ze ktrého sis jej přinesl.....a eště jednou zdůrazňuju co nejvíc si o něm přečíst...
zdar groweri mozte mi pomoct poradit,chcem si kupit nejakeho hada,skrtica,nejedovateho,a aby nebol vacsi jak dva metry,,,,,,,a co to stoji taka sranda,,,,?
Původní příspěvek od PalYno zdar groweri mozte mi pomoct poradit,chcem si kupit nejakeho hada,skrtica,nejedovateho,a aby nebol vacsi jak dva metry,,,,,,,a co to stoji taka sranda,,,,?
Původní příspěvek od PalYno zdar groweri mozte mi pomoct poradit,chcem si kupit nejakeho hada,skrtica,nejedovateho,a aby nebol vacsi jak dva metry,,,,,,,a co to stoji taka sranda,,,,?
No hele já mám už skoro 3 roky užovku červenou,moc pěknej had, nenáročnej, není jedovatej,, škrtič a není vůbec agresivní. Starat se o to teda skoro nemusíš pokud není problém ( infekce ...) . Jednou za 2 týdny mu koupím myšky, vodu mu měním denně a když se mi zdá terárko už špinavý tak mu ho vyčistím a udělám třeba jinak. Tenhle had není vůbec náročnej na chování
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
No tak když to tak po vás luštim, tak sem taky musim hodit nějaký ten seznam zvířátek. Takže mam doma dva hroznýše(c. imperator), tři k. královský, dva ch. jemenský, tři leguány zelený, dvě užovky červený, 5 strašilek a pak nějakou tu havěť na krmnení, takže chovam cvrčky, myši a potkany. A do toho ty moje zlaty kyticky, ten muj pokojik elektriku jenom hltá.