Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady pridavam asi tyden stary photo update naseho skromneho policka o deseti obyvatelkach
1. kousek od policka si lebedi kamosuv ,,samec,, i kdyz to my to jako conopi moc neprijde....
2.policko
3. o5 policko
4. a zase policko(porad jedno a to same)
5. 1. klon co jsem tam zasadil
6. hned po nem nasleduje 2. klon,ale tentokrat ,,roztipli,, hned od spodu
7. jeden z 6 novych obyvatel pole,taktez klon
8. znovu new klon
[edit-vsechny kyti pochazeji z jedne a te same matky,puvodni pocet kytek na tomto poli byl 10,ale po uhynu 1 rizku jich zbylo pouze 9,nektery kyticky jsou 2 v dire pro 1 z duvodu podle me 100% uhynu nektere z nich]
par doplnku a otazek,vsechny tyto fota jsou stara cca tyden a tak se za tu dobu mnohe zmenilo, a zajimalo by me prom maji,teda ted us ne,spis proc meli nektere klony zlute listy kdyz ostatni ne,to byla otazka do boudoucna a za dalsi by me zajimal dovud prom ma WW pouze max 3 cipi na listech,za ,,mlada,, mela normalni listy dokus jsem ji neprostrihal......ted jsem ji lehce,jak je videt na fotografiich prostrihal znovu,kvuli svetlu,a znovu me hazi 3 a nekdy ji 1 cipe listy........ cim to je?!
[edit] omluvte kvalitu a nastaveni fotografii,thank
Ahoj kapříku - tak já myslel že máš pořádnou jeden a půl metrovou kytičku a děsil jsem se že to vypadá jako u me. Kdyz to mas poreseno takhle tak to potom jo Ja osobne mam stonek silny asi jako dva zapalovace. lool
1 a pul metrovou teda opravdu ne no....a stonek.... ve skleniku mam u holciny stonek asi tak centak v prumeru,me to teda staci.....ale ted du na pole s baglem plnym naradi poohybat a prostrihat smrcinu okolo,nejak me tam nejde moc svetla......a photo update bude co nevidet....
no,ja sem to musel udelat(ted to teda jis nepraktikuju) kvuli svetlu,me se strasne degenerovaly(i) listy,viz foto nekde drive....a ted,dis se pomalu zacinaj srovnavat vrcholky,tak us se me konecne povedlo par 5ti cipejch listu......
chtel bych e zepat,mam ve foliaku nediostatek svetla a chtel bych us prepnout na kvet pomoci hnojek a zatazeni 1 strany foliaku cernou plachtou....je to mozne?
mam foto,ale stary....viz prispevek 38. a dis ho zakreju celej,ceho tim docilim,nebude tam zadny svetlo,a budu ho muset parad odkryvat a zakryvat....a to prave neci...