Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » jo jo je tu další kdo si se chce pěstovat :) help
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Skunk.....
Stálý Člen

Karma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Nazdárek....potřebuju rady!
Mám skříň vysokou 90cm, širokou 150cm a hlubokou 100cm - velepenou alobalem s malou vrstvou polystyrenu.Teplota 22C to je asi optimum si myslim .
Světla: 2*36W osram hot/red a 2*36W cool/white no a tady už jsi nejsem jist, jestli to vyhovuje ! ???
Dále tady mám odsávání a větrák...hmmm takovej malej fukar zároveň s topením .
No a to je asi tak k vybavení.
.......Dnes jsem slavnostně zasadil........
Semínka klíčily tři dny(Dutch Passion - Skunk Passion 5ks). No, dale jsem je dal do květináče cca 8Litrů.Použil jsem hlínu ve složení 1díl/agroperlitu...1díl/Biohumusu...1díl/zahr.substrátB.
To by mohlo byt co?...noo a teď čekám, vůůbec neviiím co to má dělat? Čekám od toho nějakou kvalitu, a asi mě to nejspíš nasere když toho bude málo a nebude to dobrý.!.?
A jsme u toho ted potrebuju vedět věci který mě čekaj, a hlavně co v nejbližších dnech. Kdy hnojit a čim? kdy mám začít svítit 12/12 kdyz mam prostor, vysokej 90cm. Já bych jsi představoval malý hustý keře, ale nevim no....(jasně že vim , nebude to rychle),. Co třeba výbojka 250W, ta by se mohla hodit ne ??????
no nic,............ tak jsem vám přiblýžil moji situaci a máte-li někdo chuť mi s něčííím poradit tak budu velice rád..............P.S.: jak mám docílít toho abych s toho co mám vypěstoval špičkový Skunk ??? ThankYou

Old Post 22-01-2001 v 23:25 PM
Skunk..... je offline   Profil uživatele Skunk.....   Find more posts by Skunk.....   Foto galerie člena Skunk.....   Click here to Send Skunk..... a Private Message   Add Skunk..... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Hlína 250w Příspěvek č. 2

250w ti určitě postačí na tu skříňku
bylo by ale lepší mít trochu vyšší prostor abys je mohl vyrůst výš
výšku řídíš ty-přepnutím asi v polovině délky,kterou chceš na konci v dokvětu
a to ještě musíš počítat s odstupem vrcholků od výbojky(asi v indooru je ještě něco ke vzdálenosti)
ty zářivky jsou zrovna ne optimální barvyxvýkon
taky bys mohl investovat do nějakých speciálních hnojiv a ovládání ventilátoru,zvlhčovače,měření roztoku a aspoň automatickou zálivku
tak sviť zatím na 18 a hlavně větrej ať ti tam ta hlína nezačne něco tvořit
vytvořils tam malý mikroklima -kyslíkový prostor
dešťovku si taky sbírej- ta je hodně v pohodě jestli náhodou bydlíš někde v klidu
Pěknej život-asi už se na to díváš trochu jinak

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 23-01-2001 v 20:19 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 3

Nazdar skunku....

Máš všechny předpoklady k úspěšnýmu pěstování . Informuj nás o tom jak to jde! Jak již phmh řekl jdi do tý 250W, protože bude trošku problém s výškou.

Pěkně si spočítej, kolik je můžeš nechat růst do výšky. 250W může být tak 20cm od vrcholků. Viděl bych to přepnutí na kvetení tak po dvou týdnech růstu. Spíš dřív, jsou to přeci jenom spíše Sativy. A pak pozor na samce :p

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 24-01-2001 v 12:57 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skunk.....
Stálý Člen

Karma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% PěstitelskáKarma uživatele Skunk..... - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Asi pořídím co nejdřív 400W agro,(jakej typ výbojky je nejvhodnější). Myslim že by to mohlo být v klidku.?

Hnojivo pořídím nejspíš Krystalon start,a plod - květ.nebo jiné ? nevim..... poraďte nějaké odskoušené brutální hnojivíčko.

Odsávání společně s vnitřním fukarem, kterej nasává čistej vzduch s pokoje mám nastavený tak 4min.on a 15min.off takhle to jede od rána do večera,- přes noc to vypínám, protože to hučí jak hovado

Tak už mi to vylezlo docela pohoda 5cm z hlíny.Uvidime až instaluju 400W, co to udělá a samozřejmě zahnojim.

---
Děkuji všem ProfiGrowerum
---

P.S.: určitě budu informovat. Už se na to těším jak ta výbojka s kytkama zamává.........))))))))))

Old Post 28-01-2001 v 19:33 PM
Skunk..... je offline   Profil uživatele Skunk.....   Find more posts by Skunk.....   Foto galerie člena Skunk.....   Click here to Send Skunk..... a Private Message   Add Skunk..... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 5

Hnojiva co sem odzkoušel na radu groweru.cz jsou Kristalon start a Wuxal Super, a můžu ti říc že vzhledem k tomu že sem ti kytky moc nehnojil(na růstu kolem 2měsíců)respektivě hnojil je klasickym hnojivem co používá matka tak jim začaly žloutnout listy nerostly tak jak by měli. Po 3 dnech každodeního hnojení Kristalonem a Wuxalem se zvedly asi o 5-10cm zezelenaly všechny listy a kytky se krásně vzchopili. A to sem nedal ani pořádnou dávku(jel sem podle návodu na 10l vody. Takže je vřele doporučuju.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 28-01-2001 v 19:53 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 6

Jo zapoměl sem, ty chceš tu 400W výbojku do tý skříně. To se mi zdá moc silný aby ti je to neupeklo. Skříň vejška 90 a nezapoměn že to světlo musí být kousek od stěny skřínky + nějakej kus nad kytkama(myslim tak min 25cm) tak mi to přijde jako špatnej nápad. Co ty na to?

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 28-01-2001 v 19:56 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skunk.....
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Butch - dík moc..............

OK! - Já tam dám 100% Sodíkovku 250W(agro) a už se nebudu srát stim světlem. 400W je moc, chtěl jsem vydupat MAX.Spokojim se z 250W..to je asi optimum....

Hnojivo ---))) fakt sem rád žes poradil ...)))))
---myslel jsi to tak že na růst Krystalon start a na kvetení Wuxal Super ???(pěstuju v hlíně), Wuxal jsem myslel že je na hydro...ale ozvy se jak na to....určitě začnu hnojit tim cos napsal....hele jak často hnojit? kytky mam v hlině asi 5dní, tak by mě zajímalo kdy to rozject

Dik ......

Old Post 28-01-2001 v 20:53 PM
Skunk.....
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Kam mám zajít pro 250W výbojku se správným spektrem.(v Praze).......max. 2-3000Kč komplet - už ji chci sakra...tak vás prosim o adresu.

Dík hoši ))

Old Post 28-01-2001 v 21:14 PM
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdar Skunku,

se swjetlem Ti asi moc neporadim, kazdopadne si myslim, ze ta 250W bude na tu skrinecku stacit. Skrinecku - zda se mi docela mala, protoze pokud je to Skunk #1 od Dutch Passion, tak ta podle allhighseeds (buh jim zehnej jejich sluzby) ...kwete dlouhymi, uzkymi palicemi..., takze to budes muset drzet HODNE nizko. Ja mel taky malou skrin a wyresil jsem to tak, ze jsem kyticky jednoduse posadil na parapet okna, ktere je kupodiwu na jih. Jinak s tim swjetlem to moc neprehanej, uz jenom kwuli stisnenemu prostoru.

No, moc jsem Ti neporadil, ale snaha byla :-)))

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 29-01-2001 v 15:01 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skunk.....
Stálý Člen

hmmm..... Příspěvek č. 10

Moc jsi mi neporadil to je FAKT.

Old Post 29-01-2001 v 18:21 PM
Skunk.....
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Teď mě tak napadá.....já tu skříňku zvětšim. Tak jenom na výšku ze stávajících 90 na 150cm. A to je asi maximum co si můžu dovolit. 250W-by to mohla zvládnout co ? to už vyhovuje??? pořídim Bubbler ten se jeví jako dost dobrej, tak uvidim...hlavně sem zvědavej co s tim provedu......

P.S.: zajímalo by mě kolik bude výnos z jedné kytky,skřín na výšku 90
to ví asi Bůh .....Zdar)))))

Old Post 29-01-2001 v 18:40 PM
Butch
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 12

S tím hnojivem sem to myslel že hnojim na růst i Kristalonem Start i Wuxalem Super. Jako start sem dal jejich dávky(na 10l vody) přesně dle návodu a pak sem zvyšoval každej den trochu. Naposledy sem dal 2násobek Kristalonu i Wuxalu a kytky sou redy.Celkově sem je tadytím hnojil asi něco přes 1 tejden a ty kytky fakt vyletěli obrovsky(já vůl sem to měl tadytím hnojit furt a né poslední tejden před daním na 12/12). Teť už sem je dal na 12/12 a pojedu Kristalon květ a plod.
Ale ty myslím můžeš s tím hnojením počkat aspoň tak na 3 tejden co budou v hlíně a pak pomalu hnojit - radši začni postupně a pak přidávej - jako sem to udělal já ale ty to tak nežeň já sem z nich potřeboval vydupnout maximum.
A k těm výnosům záleží na semínku, jak se tomu věnuješ. Někdo udělá na jedný kytce klidně 90 někdo jenom 20g.

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 29-01-2001 v 18:54 PM
Skunk.....
Stálý Člen

Zdarec Butch Příspěvek č. 13

pohoda ... Koupim Kristalon start a Wuxal Super - na růst 1:1. na květení kristalon plod a květ. OK
tomu ruzumim, hele a kolika ml naředěnýho roztoku si zalíval -zhruba mám asi 8L hlíny +- ......Zdar

Old Post 29-01-2001 v 19:11 PM
Butch
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 14

Ja nevim mam 10l kýbl do toho to hnojivo jak sem řek a tím zaliju asi 20 kytek v 6l květináčích.

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 29-01-2001 v 19:13 PM
Skunk.....
Stálý Člen

Jo jo... Příspěvek č. 15

už vim..... takže budu jenom čekat........, jo eště nejspíš tam tedle tejden narvu tu 250W, ale nevim když to chci zvýšit na 150cm, jestli nemám rovnou koupit 400W.?...

Old Post 29-01-2001 v 19:20 PM
Butch
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 16

Ja fakt nevim,ale je to přece jenom uzavřená skřín + ta 400 celkem peče - budeš muset mít dobré odvětrávání. Musíš se rozhodnout sám. Já osobně bych tam dal 250.

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 29-01-2001 v 21:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás