Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
BlackStar: jj toz to vis ze muzou... :? proti myslivcum bohuzel mi zbyva jen doufat..a srnky tam SNAD nechodi..zatim jsem tam nevidel zadne bobky ani stopy..takze tak
moc diky vsem za karmy za posledni update..ikdyz mi vlastne neposlal nikdo krome sekwoje takze mu diky moc...jinak mate nejake rady nebo pripominky??muze se neco stat kdyz koreny dorostou az na hlinu ktera tam je puvodni??protoze tam je hnusna tvrda kamenita jilovita puda a moje diry s hlinou nejsou nejak extra hluboke...co vy na to??
Ja mel tedkom vice policek a jedno mi uplne rozdrbaly srnky(bohuzel i pres veskera opatreni co sly) a druhe bylo velmi kvalitni mokřad kde to krasne rostlo ale primo o 2 metry vedle postavili myslivci posed a cele pole rozdupali...jinak preju hodne zdaru
dneska jsem jel se podivat na moje krassky a sou to opravdu krasky...o5 porostly za tyden asi o 10-15cm a stonky uz sou hrube jako malicek a zacinaji drevenet..bohuzel foto nebude..nebyl zase fotak..tak pristi vikend bude o to lepsi update..jinak na listech sem obevil spoustu direk..cim to je??
taaak a je tu o5 dalsi vikend a snim prichazi konecne po dvou tydnech nove fotky...a je se na co tesit...kyticky jsou pres metr vysoke a jde videt jak si tam libujou...jedine co me stve je spoustu direk na mladych listech..nevite co stim??opet sem hnojil kristalonem a nemuzu si ho vynachvalit..kytky po nem jedou jako z vody..takze muzete se kochat....jo a este chci dodat ze kytek uz je ''jen'' 11 jelikoz jediny white rhino se ukazal jako samecale doufam ze mi to vsecky ostatni vynahradi jo a ta malinkata to je ulomena vetvicka kterou jsem asi pred trema tydnama jen tak pichnul do hliny a normalne roste
Zdravim, tak rastlinky mas pekne, a tie diery na listoch by mohlo sposobit hnojivo, alebo nejaky skodca. Mne sa to u stalo a to vtzedy ked sme hnojili hnojivom a este sme tam pridavali slepacince tak nevim, ako ty ale teraz by som skusil nezahnojit a preliat poriadne vodou.
jj diky moc vsem za karmy...radvancan: ja to hnojim jednou tydne a to celkem v malem mnozstvi..spis to typuju na nejakeho skudce..mozna poridim nejaky bio postrik..no uvidim..
Díry v mladých listech mám taky, mrkni ke mě, kdyz jedes out, musíš počítat s tím že si prostě nejaká svine obcas kousne, ted uz mas ale kytky pekny takze nemusis mit zadny strach. S postrikem bych to neprehanel, kdyz uz, tak kup neco prirodniho. at rostou
peace ness
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
jj toz to jasne no..kazdopadne diky. ted pri posledni navsteve bohuzel bez fotaku byly 4 kytky na zemi (ale v pohode rostly nastesti) a z 11 kytek bylo na 8 ukousnute vetve..urcite to byly srnky tak tam musim zebrat vlasy a rozhazet to tam..mrdky jedny..
jj diky vam kluci..krystalon prave mam a hnojil sem celou dobu ale ted jsem se 4 tydny nedostal ke kytickam tudis sem 4 tydny nehnojil tak se ptam..kua no toz snad to taky rozdil nebude..tento tyden se chystam uz navstivit moje mile tak sem zvedav..