Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Revoluce v boji proti slimákům
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
hudson
Stálý Člen

Karma uživatele hudson - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Ja skouselk pyliny a skořapky a stejne to prelezou devky...uz fakt jen ten Vanish

1.GrowOut07 by huds
Sklizej jen to co zasadis...
Keep smoke ganja mean

Old Post 06-06-2007 v 19:12 PM
hudson je offline   Profil uživatele hudson   Find more posts by hudson   Foto galerie člena hudson   Click here to Send hudson a Private Message   Add hudson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

limacid. nejucinejsi vec a slimaky.doporucuji.10000% ucinek

Old Post 08-06-2007 v 12:39 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

neviem ci to us tu niekto pisal ale rozbite sklo nasypat okolo rastliniek slimaci by to nemali preplazit

<---Kill him!

Old Post 08-06-2007 v 17:00 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vochomurka
Stálý Člen

Karma uživatele Vochomurka - 61% PěstitelskáKarma uživatele Vochomurka - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

žadne sklo,žadna chemie!

stačí vzít půllitr piva a nechat stát u kytiček, všchni slimáci nalezou do piva!
Převzato od Kozlika Šikuly

Hulte!!

_nou nejms out_ - Zgouřeno

Old Post 10-06-2007 v 09:26 AM
Vochomurka je offline   Profil uživatele Vochomurka   Find more posts by Vochomurka   Foto galerie člena Vochomurka   Click here to Send Vochomurka a Private Message   Add Vochomurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Disaster:-): Čus hej zdá se že tomu boji se slimákama celkem hodně rozumíš, chtěl jsem se tedy jenom zeptat, zda nevíš o nějakých dalších přirozených parazitech plzáků. Mi sme se o tom teď bavili s kámošema a dospěli jsme k názoru, že žádnej predátor slimáků není a parazitů bude asi taky set sakra málo. A pokud bys věděl, chtěl bych se zeptat na význam plzáků a slimáků v potravinovim a ekologickym ře¨tězci, jestli třeba by jejich totální likvidace nějak ohrozila ekosystém, o čemž dosti pochybuju, protože ještě dva roky zpátky jsme tady u nás ty "svině klouzavý" neměli...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 10-06-2007 v 10:07 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trava
Nový Člen

Karma uživatele Trava - 22% Pěstitelská

Anti-slimák by Trava :p: Příspěvek č. 166

Cuz Groweři ...
Tak mě napadlo takovy vylepšeníčko proti slimákům ->

1) dva Kruhy z jakéhokoliv vodivého kovu (viz. obrazek)

2) Napájení (já mám 9V baterii) které bude připojeno drátkama ke kruhům...(popř. přidělat nějaký vypínač)

3) Doprostřed sasadit kiti a uz jen cekat na slimáčky

Těm "lepším" slimákům to nic moc neudělá ale alespoň je to vyžene

A od te doby nemam se slimakama problemy

Naposledy upravil Trava 10-06-2007 v 21:17 PM

Old Post 10-06-2007 v 16:48 PM
Trava je offline   Profil uživatele Trava   Find more posts by Trava   Foto galerie člena Trava   Click here to Send Trava a Private Message   Add Trava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_
neviem ci to us tu niekto pisal ale rozbite sklo nasypat okolo rastliniek slimaci by to nemali preplazit

JJ minulej rok - sklo a písek, docela účinné, ale na Vanish to nemá...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 10-06-2007 v 17:17 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Iceq
Nový Člen

Karma uživatele Iceq - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

mno tak já přes léto problém se slimákama nemám,páč ty svi ně když je sucho a horko nevylízaj. na jaře sem to taky řešil šmirglpapírem kolem stonku... K+

Old Post 10-06-2007 v 20:10 PM
Iceq je offline   Profil uživatele Iceq   Find more posts by Iceq   Foto galerie člena Iceq   Click here to Send Iceq a Private Message   Add Iceq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

citace:
Původní příspěvek od JAHmaican

JJ minulej rok - sklo a písek, docela účinné, ale na Vanish to nemá...
A nepo*erie Vanish nejako rastliny?alebo podu?

<---Kill him!

Old Post 10-06-2007 v 20:30 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 170

_Chronic_SVK_:

až ho tam budeš dávat, tak si dej jen bacha ať ho neaplikuješ moc blízko kolem rostlin, jinka se nemusíš bát že je to nějakej zabiják;-)

Old Post 10-06-2007 v 21:07 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Vanish

Big up the herbalist !

Old Post 12-06-2007 v 10:44 AM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Vanish Příspěvek č. 172

Vanish zasr*nejch slizáků se zbavíš...

FUNGUJE!!!

Moje pěstování 2006

Old Post 12-06-2007 v 10:47 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

ve včerejším Právu článek na titulní stránce .. o slimáčí kalamitě

Old Post 12-06-2007 v 13:34 PM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

podruhý za 8 let pěstování mě ty svioně donutily obsypat políčko pískem. to funguje skvěle, pokud neprší. v mokru ho přelezou :-( vanish nemůžu používat, páč se kolem políčka batolí děti ségry 1 a 3 roky a furt něco strkaj do pusy

Old Post 12-06-2007 v 13:37 PM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

a kolik ten vanish tak zhruba stoji?

Slunko je mocné....

Old Post 12-06-2007 v 14:06 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 176

Kellogg: Je to o jednu stránku ve předějc, ale neublíží když to napíšu ještě jednou - stojí 80Kč a vydrží dlouho. Mamce sem tim posypal záhonek a dnes tam bylo hotové pohřebiště slizounů...

Moje pěstování 2006

Old Post 12-06-2007 v 19:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás