Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Disaster:-): Čus hej zdá se že tomu boji se slimákama celkem hodně rozumíš, chtěl jsem se tedy jenom zeptat, zda nevíš o nějakých dalších přirozených parazitech plzáků. Mi sme se o tom teď bavili s kámošema a dospěli jsme k názoru, že žádnej predátor slimáků není a parazitů bude asi taky set sakra málo. A pokud bys věděl, chtěl bych se zeptat na význam plzáků a slimáků v potravinovim a ekologickym ře¨tězci, jestli třeba by jejich totální likvidace nějak ohrozila ekosystém, o čemž dosti pochybuju, protože ještě dva roky zpátky jsme tady u nás ty "svině klouzavý" neměli...
mno tak já přes léto problém se slimákama nemám,páč ty svi ně když je sucho a horko nevylízaj. na jaře sem to taky řešil šmirglpapírem kolem stonku... K+
podruhý za 8 let pěstování mě ty svioně donutily obsypat políčko pískem. to funguje skvěle, pokud neprší. v mokru ho přelezou :-( vanish nemůžu používat, páč se kolem políčka batolí děti ségry 1 a 3 roky a furt něco strkaj do pusy
Kellogg: Je to o jednu stránku ve předějc, ale neublíží když to napíšu ještě jednou - stojí 80Kč a vydrží dlouho. Mamce sem tim posypal záhonek a dnes tam bylo hotové pohřebiště slizounů...