Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr.XxX kdybych chtel tag si nejake hnojiwo koupim ,,,,,,, ale rikam nepotrebuju radsi si udelam........
to je jasne...kuřince to je nejlepší podle mně výběr hnojiva je toho vsude mraky a zadarmo!!!....a ty další přísady bo varianty sou taky dobré,hlavně když je to přírodně to se potom hulí:-D
presne moje řeč........f přírodě je mnoho rostlin z kterých si můžesh připrawit Hnojiwo jen musis wedeth jaké .......ja jsem we třetáku na Zahradnické škole....takže přece jen o tom něco wím příští týden uploadnu nowé fotky...... uwidite jak se změnily
to ak-47 ma tag 40cm,dalsi dwe jsou tag 45-50cm a ta poslední ma tag 30 cm:P .........hrajesh COD2(to je upo nej hra kdyz ses skoureny) ?? jaky mash nick?
zdravim groweři.....kytky rostou pekne.....budes je nechavat v tech kyblech?nejsem si jisty jestli budou mit dost prostoru na koreny......a co se tyce hnojky tak muzes pridat i kostni moucku,neni to drahe a dava to hodne fosforu,dusiku a drasliku.....jinak preju hodne zdaru
Původní příspěvek od mr.jamal zdravim groweři.....kytky rostou pekne.....budes je nechavat v tech kyblech?nejsem si jisty jestli budou mit dost prostoru na koreny......a co se tyce hnojky tak muzes pridat i kostni moucku,neni to drahe a dava to hodne fosforu,dusiku a drasliku.....jinak preju hodne zdaru
Původní příspěvek od FaLda super je od Agro hnojivo NPK je to pytel jako hlina, ale je to vyzivny...jinak slepicince, hnuj je suprovej, vrele doporucuju ......... na rust je dobrej Kristalon start a na kvet uz je to ruzny, zalezi na tom kolik kdo chce investovat do travicky
No pravě,že ty slepičaky používat spíš na květ,obsahují velké množství fosforu,ne dusíku,kterej je potřeba na růst
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
cauwes pridawam dalsi photos :Pje to f 10 týdnu růstu...... Ak-47 ma tag 40 cm,prwní no-name ma 50cm,a zbylé dwe kytí mají 70cm,je to ale focene po prostrihani.......jako jsem na ne pyšný