Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nej jsou cesky flmy- samotari, brak, jedna ruka netleska, musime si pomahat a spoustu jinych. jmenovite brak jsem letos videl asi 4x
co jsem videl v posledni dobe je pro me mega filmovej zazitek je 300
Viděl ste někdo film : Mlčení šunek ? ...... já sem ho viděl včera a skoro jsem umřel ..... sice naprostá pičovinka, ale po dlouhý době zase nějaká povedená parodie.....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od Mr. Figaro Viděl ste někdo film : Mlčení šunek ? ...... já sem ho viděl včera a skoro jsem umřel ..... sice naprostá pičovinka, ale po dlouhý době zase nějaká povedená parodie.....
doporučuju
no videl som to už 2krát a nejak moc ma to neoslovilo.. tieto americké "bláznivé komédie" moc nemusím.. a ešte je to aj staré jak sviňa
no a po šlukoch som najviac drtil Zahulime, uvidime a remake Dawn of The Dead.. a idem založiť thread o horrorových filmoch
Videl nekdo filemk "Rrrrr!"?Originalni komedii z obdobi nasich prapraprapredku, kdy na zemi behali mamutoslepice, mamutozizaly a mnoho dalsich mamutotvoru
Nejvic me dostala scenka pri rannim nastupu
Kameň!
tady!
Kameň
tady sem
Kameň
zde!
Kameň!...
ticho...
Kameň!!..
ticho..
Tak Kameň a Kameň se zase nekde flakaj
nebo blaznivy sen nacelnika kmene, ktery se objevi v Hypermarketu a nejaky typan do neho vali at si koupi pracku
NEJVIC TOTALNI MASAKR U KTEREHO SE POSEKAT SMICHY JE PLANETA OPIC JAK STE U KAMOS A PUSTIME SI TO NA STAV TAG UMIRAME !!!!!!!!!!!!!!!! STACI MI TEN OBRAZEK
Mozna uz to tu bylo ale nejlepsi je Zahulime uvidime....je to pekne tematicky a nejlepsi hlaska je: "Ja ze ti nemam co rict????..tak ja ti neco povim....HAJZLE!!"
Zdravicko...podelil bych se s vama o muj vkus Nejlepsi vec na zhulenost sou Simpsonovi (doporucuju dil "Homerova zelena medicina" ) a nebo kdo huli ten umi a taky sincity... A takovy Pulp Fiction taky krudy
Vcera jsemn se dival na film "Ja robot" u toho jsem mel psycho zajezdy do budoucnosti uplne jina realita, neni to nic moc film, ale jelikoz jsem se vcera na nej dival a dobre sem pri tom zafaral tak ho tady uvadim. Nejradeji mam FUTURAMU,SIMPSNOVI jako serialy a filmy samozrejme Kdo hulí, ten umí