Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo a kouřím jedině brka... no někdy sme si dali sklíčko ve škole ... ale tedka ve čtvrtáku jsme kouřili brka i ve škole jo a bong taky není špatnej... ale není my sypmatický ten smrad z něho. Sorry za OT
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.
vaaanha:tak to ja hulim stilem maximax-maximalni prd,maximalni drzeni v plicich.Ale to jenom svuj model.Kdyz vim,ze je to nejakej zabijak,tak to nehrotim!
Jo,dá se říct že styl inhalace je předem daný vstupníma hodnotama matroše :-) . Každopádně když už to nic nedělá dám si pár lehkých prdíku v dřepě a pár sekund je držím..Pak se stačí postavit a držet ještě chvilku..No ve výsledku je z toho pěkný stávek..Sice je pravda že ty rozdíly tlaku ovlivní člověka i za střízliva,ale s tím prdem je to bomba.Tohle uplatnuju často,když dochází zásoby a najíždí se na ekonomický provoz ( tzv volnoběh )
Ja myslím, že robíte zbytočné prkotiny..Ja si dám zväčša pekného, tlstého šluka z fajkya po zhruba 3 sekundách vydýchnem.
Kdesi som itak čítal, že pľúca absorbujú THC, len prvých pár sekúnd a potom už spracovávajú len tie ostatné škodlivé sračky. Takže myslím, že vaše techniky "div mi hlava nepraskne" sú totálne zbytočná.
A keď fajčím špeka,tak to nijak neriešim, proste pofajčujem špeka
chuck53 - áno, toto sa volá Flash. Je pravda, že keď sa po ňom postavíš spôsobuje to v hlave haluze (keďže mozog práve neni dostatočne prekysličený), ale pochybujem, že to má vliv na celkové nahúlenie, že by tie šmaky potom šlapali lepšie..
Ja si vacsinou davam hned prvy mega sluk,podrzim tak 10-15 sekund (ak neskrabe) a vydychnem,potom uz zmensujem objem slukov a aj cas drzania v plucach.
S těma šotama, my tomu taky řikáme jenom shot, ale je to česká specialita. V anglicky mluvicích zemích (hulil jsem v USA a v GB) se tomu řiká blowback a je to to jak se dá do pusy zbytek špeku obráceně a fouká se to kámošovi do huby.
the_game: shot, headshot, shotgun...všechno je to stejný, holt se to u nás takhle ujalo
abych nebyl OT.
když jsem kouřil brčka, tak jsem kouřil stylem potah-vzduch-potah-vzduch-potah-vzduch...chvilku podržet a vyfouknout a takhle třikrát a podat brčko
no a teď když kouřim bongy, tak kouřim stylem že si naplnim bong kouřem, uvolnim karburaci a všechen kouř vysaju. zásadně tam kouř nenechávam, neni dobrej když se dostane do kontaktu se vzduchem
hlavne je aby si na to mohol zbalit holku
hehe....aby som nebol OT, tak...ja hulim vacsinou jointiky po 2 velkych prdoch->proste si dam takeho velkeho, nasajem vzduchu trochu, natiahnem dalsieho a dotiahnem vzduch
mno já když kouřím osobáčka tak ho obyčejně kouřim jak cigáro...jen trochu hlubší vdechy noa pokud kouřím ve víc lidech tak způsobem: potah-vzduch potah-vzduch potah-vzduch...podržet(tak 5s)...vydechnout ...
BONG rulezzzz jinak VOBROFSKEJ prásk a potom ještě hrozněěě moc malejch.........
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE