Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PiosOne atd. : Ted jezdime do herny do Krnova. to je ale pro většinu z ruky.
Třeba ostraváci by mohli vykutit hernu. a ty mody domluvíme, by se to mohlo zvrhnout.
jooooo vaporizer, ted nevim co sem chtel napsat, kazdopadna je to ten zdravejsi zpusob konzumace, zkus treba vodnici s uhlikem, de o jednu vec: ganja nesmi horet
merunak: trochu nechápu co má CSko společného s Formanem a jeho prvotinou. a taky sme odbočili od původního tématu.
Mám novou technyku, je léto čas srocování lidí a poslední dobou se nás vždy sejde ne méně než deset (až dvanáct a více :-))) Takže...........když už se ke mě špek dostanane.......hulím jak komín od koksovny (a za plného provozu) protože to brko zcela určitě druhé kolo nepřežije. A co vy? ;-)
Ty jo, u nás ve Zlíně se HEADSHOTU taky říká jenom SHOT, ale tak překlad by souhlasil :-)) Jo a k tomu kouření, nesnažím se dávat nějak velkýho prda abych to hned vykašlal, ale prostě tak dokud to jde, potom vzduch a pak opáčko..
Nás teď hulí najednou taky docela dost a když neni nálada (nebo schopnosti:-)) na balení brček praktikujem flaštičku vod náký limči. Nic lepšího a levnějšího nemáme. Takže klasika: dolu vypálit dírku na vdechování, na hrdlo nasadit alobal, udělat z něj pěkně mističku, nečim vostrym propíchnout, naložit dobrotama a zapálit. Pro hodně lidí docela masakr. Míň majetným doporučuju.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ja hulim task ze si vdavam mensi sluky a v tom prisavam i vzduch, zalezi natom jak chci aby me to vykopalo ten sluk..noa dam si jich radsi treba nekdy vic malejch a podrzim si je dýl nez pár velkých... no spíš ani tolik malejch nepotrebuju,kdyz si je totiz pekne podrzite tak si date tak 3-4 prdíky (z dobrýho buča) a máte stávek.. jinak u nás se taky jenom říká shot!
Jo jo,tak jako elop si davam taky-taky se to snazim dusit co to da, jsem pak vymotanej nejvic ze vsech-proste mi to neda,snazim se z toho vytriskat co to da
Původní příspěvek od Soul Rebel Tak to ja si radsi pekne pokourim v klidu bez nejakyho hroceni a pekne si to vychutnam
Přesně! Poslední dobou začínám zjišťovat, že hodně lidí(Morava - skelné území)začíná hulit stylem minimax. minimální prd - maximální držení v plicích. To se mi ani za nic nelíbí, už jenom ten pohled na ně, když drží 30vteřin kouř a málem u toho vypustí duši
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Pánové já hulím tak že si dávám vždy monstrozní prdy který natánu až do paty.Držím dokud se mi nedělají mžitky před očima, přitom uvažuju o nějakým hlubokým tématu, dyt to znáte. Pak otevřu hubu a zbytky kouře nechávám plynout k nebi, dřív jsem hodně kuckal ale už jsem otrnul.
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.