Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
k té barvě-jel sem hlínu-jen zahradnický substrát Agro bez žádných dalších přísad a hnojky AH.dutch formula a nikdy sem neměl žádné parazity, plísně, nic.Všecky kytky byly krásně zelené a nemusel sem nic řešit kromě odlisťování a zalívání. Jinak tyhle kytky nevypadaj moc špatně-nepřehnojuj to a bude to v klidu.Přeju ti ať ti to vyjde.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
jasně díky... no vono se to ani přehnojit nedá..jedu bio a tak i nějaké to znásobení dávky v takovéhle džungli moc neuškodí.. barva se lepší tak snad to ještě dobře dopadne
no ono je treba taky na zloutnuti listu takovej pripravek,maji to normalne v zelinarstvi a jmenuje se to FITOVIT (ted presne newim jake I/Y ma byt kde..) ale nejak takhle se to jmenuje, pomuze to,kytkám se vrátí barva!jinak to mas docela hodne pekny, rozmery te skrine mas porad tak maly? akorat do vysky to mas hodne?!drzim palce
možná to ještě zkusíme spravit, ikdyž už je to v půlce květu a jsou to pořádný klobásky a vypadají čile k světu, skříň má pořád stejný rozměry,tedy 40x80x150 jestli si to dobře pamatuju .Mockrát děkujem
vypadá to sakra krutě,jak vydím se žloutnutím listů až asi problémy nemáš.....,pomohlo ti to? pokud jsi to zkoušel? mě jo, a zajímalo by me jeslti tobe taky....
Kolom&n: no vono se to nějak vrátilo samo, ale tím železem to taky možná bylo takže jestli bude příště ten problém tak zkusím jináč dík za kladné ohlasy
Naposledy upravil smoke4ever 06-06-2007 v 19:07 PM
Ahoj, přináším fotky z přibližně 52 dne na květu... na jedné kytce se mi objevilo škaredý hnědý flek - plíseň (foto č. 2 )... nevím co s tím, mám jí odstranit ? myslíte si že mi může napadnout i zbytek kytek ? moc díky za rady.
Naposledy upravil smoke4ever 19-06-2007 v 14:32 PM
Zdravím, omlouvám se všem sledovatelům threadu ale poslední update ze sklizně dávám až teď - technické problémy grow dopadl na možnosti "slim" skříňky velice slušně. Přikládám fotečky, jo a bylo toho cca 160-170g suchého materiálu. Díky všem za rady a do dalšího grovu 3x šluk
1. Holky v plné kráse
2. hehe to je roura
3. 62 den květu - den D
4. áááá šmik
5. balík
6. touhle fotkou se s Vámi loučím přátelé
Naposledy upravil smoke4ever 02-08-2007 v 03:58 AM