Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cao, mno se nediv ze nikdo nepise, kdyz posledni prispevek pred tim ze vcera mas z 9.5 . Mno hlavne ze si to zachranil no. teplotu si srovnal cim ? jen vetsi privod a odvod vzduchu ? dokoupil si nakej vetrak ? nebo je to tim ze venku ustopili vedra ? Mas to moc moc hezky, a ty spaleniny na tom nejdou ani znat
koupil jsem mobilni klimatizaci,ktera je pro ten box naprosto peckova a navic kdyz bezi naplno tak jeste srazi vlhkost,coz mi jeste nahrava i kdyz je to pod strechou,kde teplota pred par dny byla okolo 50stupnu,tak v boxu v pohode do 28 stupnu.dal jsem 14 kytek z toho jedna zdechla a pet kytek je dost necatejch a zdaleka nedosahujou plnyho vzrustu,tak jsem zvedavej jaky bude finale,ktery se k moji radosti nezadrzitelne blizi:-)))
tak a je to tady,jeste tak pet dni a sklizim.Prisel dalsi problem ke konci,ty nejvetsi sisky zacli zlehka chytat plisen,tak jem je musel uriznout jeste nez prosli flushingem,hmm muj prvni drip teda nic moc,uvidim jaka je kvalitka pokoureni a mozna zase prejdu na tu svoji hlinu,anebo mozna zkusim aero no,mozna jsem si taky vybral dost spatne takhle na leto,to je proste problem s teplotou,no a proste se vsim,pokud uz to nemas casem vychytany.zmenil jsem misto boxu a tak to proste budu jeste chvilku vychytavat.na fotce je jedna z peti nejvetsich sisek co jsem musel kvuli zacinajici plisni ufiknout,sorac za takovej nevykvetlej serialek,ale ja na to foceni a posilani tady a tak moc nejsem,presto posilam jeste jedno foto cerstve urizly bambule...takze se mejte a pestu zdar.
tak a je to tady,jeste tak pet dni a sklizim.Prisel dalsi problem ke konci,ty nejvetsi sisky zacli zlehka chytat plisen,tak jem je musel uriznout jeste nez prosli flushingem,hmm muj prvni drip teda nic moc,uvidim jaka je kvalitka pokoureni a mozna zase prejdu na tu svoji hlinu,anebo mozna zkusim aero no,mozna jsem si taky vybral dost spatne takhle na leto,to je proste problem s teplotou,no a proste se vsim,pokud uz to nemas casem vychytany.zmenil jsem misto boxu a tak to proste budu jeste chvilku vychytavat.na fotce je jedna z peti nejvetsich sisek co jsem musel kvuli zacinajici plisni ufiknout,sorac za takovej nevykvetlej serialek,ale ja na to foceni a posilani tady a tak moc nejsem,presto posilam jeste jedno foto cerstve urizly bambule...takze se tu mejte a pestu zdar.