Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo, když sme začínali, tak bylo málo pálení a hulilo se ze všeho možnýho, skleněnky, vyřezávaný dřevěnky, a železněnky jako třeba předělaná tryska vod motoru se sejtkem... a špek to byla dřív taková jako spíš vzácnost.
Ale dneska je pálení dost, obzvlášť teď po sklizni tak všichni pálej špeky a špeky....
nevim ale když někomu nabídnu fáňu tak většinou nechce fakt jakoby to bylo jako něco prašivýho, ale přitom nabít fajfku nějakým zabijáckým modelem, to je taky pohoda, přinejmenším stejná jako u jointa.
Ja volim joint z prostého důvodu a to, že hulit mě baví a fajfka je obvykle zkouřená za minutu tak joint vydrží pět. Jinak, jistě existujou takový šlukovky že maj kotel jak nádrž ze Spolany ale takový s sebou obvykle lidi nenosí...
Ja uprednostnuji jointy, je to takova klasicka pohoda, ze kdyz se kamosi sejdou a nekdo z nich umota, pokeca se u toho a je to takovy cool ritual . I kdyz ted o vikendu jsme se s kamosema na narozenicnach v (a propo proč nepoužívám interpunkci ? ) žáru noci sesedli pod hvězdami na chladnou zem (huliči i nehuliči) udělalí kruh a klábosilo se, přičmž naším středem kroužila fajfka, která se asi 5 krát plnila. Asi po třetím oběhu se zjistilo, že kouří všichni, byla to taky fajn pohoda . ALe abych neodbočoval , fajfky jsou fajn - jsou rychle k dispozici, nabiješ a jedeš, ale když je čas a místečko joint je joint - a dá se dobře pozvat náhodný koulemjdoucí (to mám rád pozvat někoho naprosto cizího a hezky ho zhulit) join to us....
Doufám, že jste mě pochopili, já to po sobě raději číst nebudu (korekturu si udělejte sami).... ale dobrý téma dobrý (a dobrá nálada )
------------------------------------------------------
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
No, od ty doby, co mam vodnacku tohle dilema neresim . Vodnacka ma totiz znacne objemnej kotel, takze i jedna palicka by tam zaplula jak nic a tezko by se podpalovala, takze vzdycky ubalim jointa, zapalim a vlozim do kotliku... Hulime tak s lidma jointa, ale trochu "zdravejc" .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Tak ja jsem teda z Prahy a osobne uprednostnuji sluknicky...nejlepe vlastni vyroby :-), dost me mrzi, ze kolem me lidi hulej povetsinou jen Jointy a jeste k tomu michany s tabakem, jelikoz tabak nekourim, tak si na tom moc nepochutnam
Pochazim z Pribramska, posledni dobou ale ziji v Praze. Rozlozeni slukovkaru a jointaru je v obou lokalitach podobny. Ja jsem spis slukovkar, ale nevadi mi, kdyz se podridim a v jointovejsim kolektivu balim jointa. Ona slukna je takova akcnejsi, na baleni jointa si zase muzete vic ulitnout
...i kdyz se nemuzu ubranit pocitu, ze kdyz vytahnu sklenenku v prazskym klubiku a-la punto tak to pusobi exoticky, prece jenom joint je takovej spolecenstejsi...
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
no ja preferuji sklenenky protoze ubalit speka z huleni od kteryho me staci jedno sklo je:
a) plytvani
b) nerozum
c) sebevrazda
(a,b,c jsou spravne odpovedi a c asi nejvic)
jinak metal je good ale moc se shituje, drevo je ok ale musi se umet hulit (neni dobry na stridani vzorku) a paper az na shit chut papiru v pohode. jestli chcete chut huleni nepozmenenou nabijte do rovneho skla palku 2x delsi nez kotel a zapalte tu cast co trci ven bude to chutnat asi jako cerstve podpalenej speq bez papiru (nez se ohen dostane dovnitr kotle) nesmi ale trcet moc jinak to nezapalite..
Tak záleží na čase, na prostřední a na materiálu :-) Když neni čas ani vhodný místo na balení, třea kde je hodně lidí nebo fouká vítr tak fajfka.. Ale v pohodlí domova si rád něco smotnu. A pak sou taky hulení, který po prvních pár práscích už v brku chutnaj dost nechutně, takže tam je taky lepší faja. Ale zas když je to nakej šit, tak než cpát 4 faju abych se zcadil, to radsi ubalim nakou raketu a tradaaa
my valime sklenenky,spora,zeleza,dreva,kyble...ale nejvic asi bambusovou fajku s kotylkem od bombicek!jo a brko ubalit z nejakyho domaciho modelu ususenyho v microvln je imposible!!!!!!!a stim plytvanim souhlasim
Preferuju kovove a kamenne dymky. Jdou dobre cistit a nekazi chut matrose.
Balit moc neumim a hlavne si myslim, ze je to plytvani.
Zhasinani fajfky povazuji naopak za vyhodu!!
Travka vam nemizi pred ocima a kotylek ma moznost vychladnout.
Muzete si trochu odpocinout a koureni tak lepe vychutnat a prodlouzit dobu nabehu. Rovnez nehtozi, ze by ste neco podpalili.
Water pipe is best pipe.Ale papírek je prostě kousek toho co ti dopřává ten každodenní rituál.Já to svý bongo do kapsy nenarvu takže ho můžu sjíždět jen doma.Jinak obyč fajfka se taky hodně hodí ale mam jí spíš na hašík než na ganju.Tak se lidi mějte a neválčete spolu pospolu už sem se zas zamotal tak jinak:zdary