Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc rád bych jel někde na reggae, ale když ono je to všechno z té Severní Moravy tak daleko...
Jinak všem, co se chystají do Žižníkova tiše závidím, a přeji ať si to užijí Snad se tam jednou taky podívám...
Punkovy festak na juhu stredneho slovenska v malej dedinke na hraniciach s Maďarskom.
Určite to bude stat zato a neuškodí to priemernej penazenke.
Kona sa to 7-8.9.2007 to už začína zber takze o hulenie sa tam bude priam zakopavat.
Původní příspěvek od Pepeq Punkovy festak na juhu stredneho slovenska v malej dedinke na hraniciach s Maďarskom.
Určite to bude stat zato a neuškodí to priemernej penazenke.
Kona sa to 7-8.9.2007 to už začína zber takze o hulenie sa tam bude priam zakopavat.
Sice tam nehrajou moc funky, gangsta hip hop ani techno a house, ale dá se tam prima ožrat a kapelky taky nejsou špatný. Hlavně na Čtverci a na Vlčí Hoře jsou fesťáčky v parádní přírodě - v lese. Kdybyste se někdo náhodou chystal na nějakej z uvedených fesťáčků, tak mi napište PM a můžeme tam pokecat, dát pivec, začadit, balit roštěnky blablabla
Osobně mě letos láká spíš elektronika - Chtěl bych do Svojšic - Joey Beltram a jeho hraní se mi líbí už dlouho, rád bych ho viděl poprvé v Čechách, Jeff Mils - taky bych rád poslechl... Dál bych možná jel po dlouhý době na Cosmic, tentokrát do Roudnice, ale to ještě uvidim, rád bych taky na Malou Skálu na Benátskou, láká mě i Trutnov (tam sem ještě nebyl). Pak asi na konec léta dám Mácháč a velkýho Carla Kokošku...
A chci se zeptat, jestli někdo náhodou nejde na koncert Naughty by Nature v sobotu v Abatonu. Kdyžtak PM.
Snad to tu ještě není http://www.koupak.com/fest/
Punk a ska, moje láska. A cena je taky sehr good
český:
2v1,A BUDE HŮŘ,E!E,FAST FOOD,FLAMING COCKS,GAUNEŘI,HOUBA,HRÁBĚ V BÁBĚ,IN PUBLIC ILL,LUCKY PUNCH,NAŠROT,NVÚ,ORANGECAP,PESHATA,PUNK FLOID,SEX DEVIANTS,SKAFF,SOUKROMEJ POZEMEK,SPS,STATUS PRAESENTS
STO ZVÍŘAT,UCHÁZÍM,VISION DAYS,
ZÁVIŠ,ZNC,ZPRAKU
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
MOP /USA/
DJ Revolution /USA/
Likwit Junkies (Defari + DJ Babu) /USA/
Bahamadia (+ DJ Statik of Illvibe Collective) /USA/
Boy Better Know (JME, Skepta, DJ Maximum) /UK/
Stig Of The Dump + Dr.Syntax + DJ Blufoot /UK/
Warszafski Deszcz (Tede + Numer Raz) /PL/
+ již oznámená jména:
Dilated Peoples /USA/
Heltah Skeltah /USA/
EMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/