Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Etienne Cus... jaka me bejt teplota vody v bubbleru??? dik
abych pravdu rek, ja treba teplotu neresim, protoze mam skrin v klasickym pokoji,kde je "normalni" teplota tudiz ma i roztok takovou.
kdyz tam naleju ledovou vodu, tak za chvili je to hned jako predtim.ale nemerim, jen tak odhadem kdyz tam sahnu,tak citim ani ne teplou, ani ne studenou
kazdopadne by me zajimal ohlas lidi, kteri v bubbleru nemenili mesic roztok, jestli to bylo znat? (jak sem psal,pridavam 30% peroxid pri kazdodennim dolevani 5l vody,pridavam cca 2-3ml peroxidu)
nenaridis ani nenastawis.....to topeni je udelany taky aby topilo porad stejne a pri dosazeni urcite teploty wypne samo..........myslim ze je to neco kolem 18 stupnu....
to infama-fi-dead: já osobně bych chtěl NL na kwětu tak min 60 dnů ale to záleží na genetice.....jakou máš...ale 55 dnů je udávaná délka květu u Sensi Seess
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
tak sem tu s dalsi varkou. nafotil sem to bez vybojky.
taky sem jednu fotku vycvaknul v nadobe s roztokem, tak sem odhalil korenovou soustavu.
az to sklidim tak to nafotim poradne...
objednal sem v nedeli z growshop.cz finalsolution a jeste mi nic neprislo a potrebuju to na vikend.
nevite jak to s nima je, jesli posilaj pozdejc?
uz sem jim psal dva emaily a ani neracej odpovedet. priste uz ne e
Zdar, jahodaci jsou pekny zevlaci. Naposled mi vyrizovali reklamaci 3 mesice a to jsem si to tam byl 6x vyzvednout Fakt peklo. Jinak podle fotek bych rek, ze by tyden klidne pockaly..
no mas paradni stromy take bych to jeste nechal poradne to vyflusuj at to smakuje treba sniz periodu na 8 hodin tejden final+5dni voda+2dny tma
co oder jakej maji ovocnej ??