Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sa práve chystám budúcu sezónu začať s poľnohospodárstvom na balkóne, ale ono je to vlastne loggia a mám ju zasklenú, takže snáď zostanem ušetrený takýchto rizík...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
To jeden muj kamos bydli v Brne v panelaku ve ctvrtym patre.Na balkone pestuje uz hafo dlouho.No a letos mu tam normalne vlezli nejaci zmrdi a dve kytky mu shodily dolu i s kvetinacema.Chapete co to musi byt za blby lezt do ctvrtyho patra aby si dali prdika.Totalni magori.Ale jim to nestacilo,za dalsi dva dny se vratily pro dalsi kytky (jako kazdej corkar),a meli smulu protoze on to na noc zacal schovavat.tak mu aspon rozbily pul balkonu a zmizeli.
No říkám, je to ouplně na hovínko a vůbec to nedokážu pochopit, co to může být za magora...
Nejspíš to bude nějakej vygumovanej nepěstitel, celej lačnej na hulení, kterej vidí lehkej zisk.
Ale přece...., vždyť přece...., kvůli špekům..........to je magor.
Lidi jsou totální kurvy (ale naštěstí nééé všichni). Já osobně vím o hafo kámoších, kteří pěstujou na nejrůznějších místech, ať už na balkónech, na zahradách, ve skleníkách nebo ve skříních, ale nikdy bych jim neuštípl ani jednu malou paličku. Proto nesouhlasím s Timem s tím, jestli bysme to neudělali taky a že bysme měli začít u sebe. Já si myslím, že pokud si člověk bude pěstovat sám pro sebe, tak nemá absolutně potřebu někomu čórovat kytky za žádnejch okolností. Já bych nikomu žádnou kytku nikdy nešlohl, protože už se mi taky párkrát stalo, že jsem přišel k oholenejm stonkům a předtím tam byli pěkný kytičky. Musíte si chlapi holt dávat pozor na to, komu o těch kytích řeknete!!!