Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ba navopak..pokud hulíš často bong tak ti pak špeky tolik nedáváj....jednu dobu sem dost často hulil z bongu a docela mě to poznamenalo
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
moje najoblubenejsie bongo je finske,vyraba sa,tak,ze zoberiete PET flasu (cim vacsi objem tym lepsia) na spodok urobite dieru,ktoru ste schopny zakryt jednym prstom.Celu flasu treba napustit vodou a ucpat prstom dieru na spodku,potom uz len zasrobovat nalozeny sluk (pre lenivych:sluk sa da kupit v kazdom zeleziarstve je to polcolove predlzenie,ktore meria 1cm,staci si k tomu vypytat sitko do vodovodnej baterie) zacat prepalovat zapalovacom a pustit dieru,po napusteni flase dymom staci odsrobovat sluk a stiahnut dym....Mozete kludne zapchat obydva otvory na flasi a pockat kym sa obsah ochladi,ak je ho tam velke mnozstvo.Degradacia chuti je pri tomto sposobe minimalna a strata tiez.
bongo a degradacia makesu???už len ten nadpis je somarina, ved bongo je to najlepšie cez čo sa dá fajčiť najlepším sposobom( okrem vaporizera- a to už je o niečom inom), ja tak isto mam bongo pekne v izbe v šatniku schovane,spodok ma asi 5 litrov a flasa v nom je 2 litrova, šluk mam tiež z vrchnaku flaše a do neho napasovaný vršok z fajočky,je to mrte ekonomické, účinné a najrýchlejší spôsob konzumácie- ja teda only bondž
Cus,ja myslim, ze hulit z vodnice je o moc lepsi jak brka-neni tam tolik skodlivin,je to chladnejsi a celkove chutnejsi!A kdyz do vody pridate panaka slivovice,kolecko citronu a kostky ledu,to je nasup!Z bonga jsem jeste nehulil-u nas tohle nefrci(jsem jedinej co ma vodnici,kazdej bali brka)!
bongo je o 1000% lepsi nez spek, mas to pekne zchlazeny, trochu procisteny a muzes si dat mnohem vetsiho sluka, taky je to mnohem rychlejsi nez si ubalit speka
Původní příspěvek od Zenga Cus,ja myslim, ze hulit z vodnice je o moc lepsi jak brka-neni tam tolik skodlivin,je to chladnejsi a celkove chutnejsi!A kdyz do vody pridate panaka slivovice,kolecko citronu a kostky ledu,to je nasup!Z bonga jsem jeste nehulil-u nas tohle nefrci(jsem jedinej co ma vodnici,kazdej bali brka)!
Kdyz tam pridas slivovici bude se ti thc rozpoustet v alkoholu, nedorazi ho tolik do plic.
Sinuhet:Myslim si,ze za 2 vteriny se ti moc thc v alkoholu nerozpusti,pak to ma taky s tim alkoholem minimalni kontakt(cestuje to v bubline) a taky tam toho alkoholu neni moc!