Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky by bylo zavhodno pochvalit Final Solution, za tyden podavani se vynos o nejaky to procentko urcite zvednul,holky se nafukujou jak nadmuty kozy a to se mi libi - takze FS urcite muzu doporucit....
have a problem?
make a point,
take it easy
roll a joint!
taaaaaaaak a maj po ptakach.
dnes,14.5. bude navzdy zaznamenano jako den me prvni in sklizne:-).
Co rict nakonec,kdyz vse je dokonano?Co rict kdyz cloveku dochazeji slova a zasne!!!nad krasou a dokonalosti prirody,silou ducha a hlavne 250Wattama v lednici....ano damy a panove ,,noc nozu" probehla!!Po temer 110(rust+kvet) dnech je holkam konec a muze zacit ta prava prdel
Je to asi tak,kdyz sem nazacatku daval ty tri drobne rostlinky do lednice a poprve zazehl ,,slunicko",ani ve snu me nenapadlo,jak ,,snadno" to poroste a jak krasny to na konci bude (a to uz mam nejaky ty zkusenosti s outdoorem)...proste bjuuuuuutiful...urcite bych mel podekovat par lidem,kteri se mi o to starali, a to timto cinim!!Dale pak SPECIAL thanks Sundancovi za skoro veskery hardware,technickou podporu a zapalu do bojediky moc
Tedka vam sem nahazim docela dost fotek co vzesli ze sklizne a v prubehu par dnu udelam celkovy shrnuti,nedostatky atd atd atd...pro rejpaly to bude rajno zatim se majte fajne,peace
PS:1. a 2. foto - jeste nedotknute ostrim nozu
3 az 10 ...dotknute
have a problem?
make a point,
take it easy
roll a joint!
zdar vsem pratelum domaciho pestovani
jen sem chci hodit kolik tedy nakonec jako ze bylo...to co vidite v krabici ve prispevku vyse,melo 144,5g(necekane!!) a ta drobotina na novinach byla celkove asi 12g = coz hodi krasnych 156,5g....ted jeste pripocist nakej ten zastipek kdyz jsem ochutnaval,coz dalo dohromady cca 10g hrubym odhadem....
taaaakze na prvni grow pod 250W = 166,5g.Si myslim,ze vynos neni nejhorsi!!Otazkou je kvalita,ktera mi sice vyhovuje,ale znate to,vzdycky to muze byt lepsi.Ted si du dat jedno a popremyslet o budoucnosti meho maleho koutku prirody,prisel cas tuningu skrinky...zatial se majte...
have a problem?
make a point,
take it easy
roll a joint!