Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud ho vytáhneš, můžeš porušit kořenový systém té druhé kytičky. spíš to useknu nad zemí a pak občas zalej vodou s několika kapkami peroxidu vodíku (10kapek/1l) který vyčistí zeminu od odumřelých zbytků kořínku a zároveň dodává kytičce další kyslík a podporuje fotosyntézu. good luck.
to dartvader:Já bych se možná bál to dát ven do země, když je třeba velký sucho, aby to neuschlo. Ale když prší, tak si myslím, že to je v pohodě.
Dal jsi tam nějakou nástrahu na slimáky???
Hi,letos se mi pri vysadbe na rok 2007 stala pekná prihoda...Jedeme v aute po nejvice zapadle okresce v kufru plno hliny,naradi,kyblu atd.V aute mame nekolik rizku a jeste k tomu 2/3 lidi zmastenych(ridic byl zodpovedny).No a co se nestalo-za zatackou fizlove a asi 3 zastaveny auta co kontrolovali....
Typek(ridic) samosebou ze to zadup hned jak jsme je uvideli cili provar-na nastesti sme mu hned rekli at jede dal....ale stejne-nebyl to dobrej pocit....
Pak nasledovala kontrola papiru,a otazka kam ze to jedeme a jesi tam jezdime casto....ridic(nastesti duchapritomnej(nezhulenej)ze hledame nakou vesnici,ze tam jedem za kamoskama)
Jediny stesti,ze nechteli videt lekarnicku-byla v kufru,nebo se stejne mohli zeptat ukazte co mate v kufru a byli by sme vpice....
A pak uz to bylo v klidu,pac zalezli do auta a diktovali udaje....
A proc ze nas to vlastne zastavili?Presne na tom miste kde stopovali totiz nasli zabityho typa(kousek od jednoho z nasich mistecek )
Tak sme si prohlidli jeho fotky,jesi ho nepozname,ale byl moc zmasakrovanej. Uz 14 dni se snazili zjistit identitu....
A jeste neco-ten detektiv(byl to mulat)to na nas podle me poznal(ze jedem sazet),ale byl v pohode.....
Preju vam stesti jako sme meli mi.....
dartvader
ako to že ti to už kvitne???
xpapousek
cooo? tak to by som nechcel zažiť, musel to byť fakt na picu pocit, asi by som sa posral, stacilo aby sa kukly do auta a boli by ste jasný, mali ste fakt velké STASTIE!!!!
Morpheuss:Koupíš ho téměř v každém zahradnictví či drogerii. Půdě nějak něškodí, jelikož je vodou nerozpustný. Tady máš víc info-vanish. a příště hledej, pže o vanishi je toho na G spousta...
Původní příspěvek od Kbelík Mám dotaz....
Mám k dispozici balkon ale jen do metru výšky...
Chtěl bych mít nízké keříky...
Mohu použít kyble o obsahu 4-5 litrů?
ideal. i když desetilitrovým to taky moc nepokazíš