Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hy3nA) Nezmysel ale aj dobrý nápad, pes by to možno nevyčmuchal keby sa to pralo alebo ,,umývalo v myčke´´ ale ak by sa flojdi pozerali aj tam tak by to bolo k ničomu
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
nevim nevim jestli tě někdo práskne tak je celkem jedno kde to schováš oni už přijdou s papírem o domovní prohlídce a pokud si celou pěstírnu nezdemontoval a neodnesl pryč tak ti to najdou!! trávu doma nikde neschováš jedině kdyby si to už čekal a ganju z bytu odnesl pryč nebo ji nacpal do nějakého pytle a hodil z okna! tak pak ti nemůžou nic dokázat pokud tě neuvidí! a ty jim řekneš to není moje to jsem nikdy neviděl a oni ti můžou akorát ty víš co! ale nesmí tě vidět...ale každopádně kdyby ti už bušili na dveře a ty si o nich nevěděl tak nemáš šanci se toho zbavit!
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX jedině kdyby si to už čekal a ganju z bytu odnesl pryč nebo ji nacpal do nějakého pytle a hodil z okna! tak pak ti nemůžou nic dokázat pokud tě neuvidí! a ty jim řekneš to není moje to jsem nikdy neviděl a oni ti můžou akorát ty víš co! ale nesmí tě vidět...
jak naivní. Říká ti něco pachová stopa a otisky prstů? Bezproblémů ti prokážou kontakt s pytlem.
No chlapy to víte, že schováte všechno i před psem, ale nebudu to jsem psát to bych byl sám proti sobě. Ale koukal jsem na film o agentech a t měli fakt hustý schovky. Napadlo by vás schovávat to třeba do uhlí, ( uhlí rozřízl něco tam dal a zase zalepil-dřevený uhlí)
Chouris moc koukas na TV schovavat to do rozriznutyho drevenyho uhli treba 100G a to ze by to tam pes nevycmuchal je velice naivni predstava... je divny ze pres hranice lidi neprevezou 10gramu koksu kterej temer nesmrdi a je shcovanej v nepropustne sklene nadobe a huleni ktery smrdi jak cyp jde zamaskovat do extra-porezniho drevenyho uhli jojo "fakt husty"
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Hoši hoši
Ach ta naivita...
Leckteří z vás mu skoro radí podminovat barák a v případě nebezpečí odpálit
Je to celkem zajímavé téma, ale myslím, že (ne)řešení lze shrnout krátce a jednoduše.
Záleží z jakýho důvodu za tebou půjdou. Jestli budou mít plno indicií, že prodáváš a pěstuješ doma ve velkym, budou připravený na to, že se to budeš snažit zničit. Před dveřma bude stát zásahovka, která ti ty tvoje suprpevný dveře otevře za pár vteřin, tyhle akce se připravují dopředu a nebudou s tím mít problém. Před barákem taky někdo bude pozorovat okna(hození na balkón k sousedům). Neměj obavy, že budeš mít čas mixovat kytky
Nejspíš tě ale seberou venku a půjdou s tebou domů...
Ale vezměme v úvahu tedy málo pravděpodobnou možnost, že příjdou dva tři policajti s povolením k prohlídce a ty máš pár kytek nevelkýho vzrůstu. Do hajzlu je nacpat lze. Ale zřejmě bude lepší dělat nejsem doma. Víc větších kytek stejně nezlikviduješ.
Stejně tvůj problém to nevyřeší. Pokud jsi odhalený prodejce, na 100% ti budou odposlouchávat telefon, budou mít spoustu důkazů už předtím. Nalezení pěstírny bez kytek bude jen dalším důkazem.
Největší síla neprozrazení je v PREVENCI. Žádnej dlouhodobej prodej, žádný hovory o pěstírně mezi nespolehlivýma lidma. Všechny skvělý nápady o zničení kytek budou vždycky jen hrou o lepších nápadech. Jestli vás budou chtít dostat, dostanou vás
Původní příspěvek od PORSCHAK Jestli vás budou chtít dostat, dostanou vás
len ak nie si Chuck Norris..
no, ale k téme: já ti newím abo ? už viem napchal by som to do koša so špinavým oblečením.. pochybujem že by sa mi hrabali v smradlavých ponožkách.. btw. newiem prečo by vlastne niekomu prehladávali byt.. pokial nejsi široko-ďaleko vychýrený dealer
Tak toto je snáď neriešiteľný problém, ak je nutné to úplne zničiť do 5min. Dalo by sa to good schovať, napr. u nás v bytovkách majú na WC také dvierka v stene, to keď otvoríš, sú tam rúry. Tam by si to mohol napchať. Ale ak by prišli so psom, tak neviem neviem.
2 Porschak:Mas recht kdyz nekdo dealuje tak to je riziko povolani a tam neni sance maj to fakt vymakli,pred 3rokama sem byl u toho,ale tam uz sou ty odposlechy apd.
Osobne si myslim ze kdyz si nekdo jede in/out jen pro sebe,tak je idealni v pripade nadbytku mit neco zakopano venku nebo schovano u znamich nehulicu/1-2L lahve u nekoho ve spajzu jsou tezko dopatratelny/,a to co ma clovek doma na huleni se podleme po rychlim podrceni splachnout da.
A za igelitku stonku,listi a podobnyho bordelu co se mi nekde doma vali asi clovek sedet nepude a to si myslim i o nevykvetlejch kytkach v boxu
kamo najlepsie co mozes v tomto ohlade urobit a co je urcite na 100000% efektivne je......vykaslat sa na to, je to mala pravdepodobnost, asi taka ako keby ta chytili fizli s gramom vonku.
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
Původní příspěvek od lukas04 Tak toto je snáď neriešiteľný problém, ak je nutné to úplne zničiť do 5min. Dalo by sa to good schovať, napr. u nás v bytovkách majú na WC také dvierka v stene, to keď otvoríš, sú tam rúry. Tam by si to mohol napchať. Ale ak by prišli so psom, tak neviem neviem.
ach jo, taková naivita. Když už přijdou s papírem, tak to najdou ať je to kdekoliv.
videli jste nekdy jak vypada zasah od fizlu z protidrogoveho?
neni cas skoro na nic. leda mit pripravenou kad s kyselinou a mrdnout tam vse. pripadne dosypat nejakou silnou zasadou pro vetsi efekt. Nemusite komentovat, ze to vypada divne, nemuzou vam dokazat nic nelegal.
ale stejne, pochybuju ze by jste to stihli