Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, tak, též jsem četl článek v sobotním vydání Mladé fronty Dnes, je pravda, že mystifikací je tam pomálu, či skoro žádná. Přesto všechno jsem si uvědomil, jak musí lidé reagovat na takový článek. Pokud je marihuana postavena vedle kokainu, spadá pro čtenáře do jiné kategorie.Taky je pravda, že vedle ní též alkohol a káva se nachází, to ku prospěchu spěje.
Doporučuji daný článek přečíst, nenáročnou formou se čtenář seznámí s reakcí organismu po požití různých druhů drog.
mjo, ale nechtěl bys ten článek nascanovat? docela bych si to přečetl. Tedy jen jestli můžeš... a nebude tě to stát víc úsilí než smotnou brko.... jestli víc tak je to jen na tobě
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
Přečetl jsem si většinu příspěvků, včetně článku Psychiatra Oldřicha Vinaře a můj názor je takový, že pravda je opravdu někde uprostřed. V článku je spousta nepřesností, zavádějích informacích a polopravd opřené o ojedinělé případy, ale musím si přiznat, že v něčem pravdu asi má. Kouřim 5 let což je docela krátká doba a někdy je to v poho, ale někdy ,když se hulí moc, zase vo nervy.
Pro ty co je článek OV opravdu rozlobyl: Nechápu, že vás to dokáže tak vytočit. Podobných článků vychází spousty a dobře vím, že na toho kdo je zatvrzelej ve svém názoru a nechce dát prostor k diskuzi, která by mohla vést k posunití jeho postoje, nemá cenu jakkoliv reagovat.
2Chobot: Ta první věta se dá chápat dvojím způsobem a taky opravdu hodně záleží na tom, jak to ta redaktorka přepsala
2Chlebik
Jestli se k tomu dostanu, tak to sem v nejbližší době říznu, mám ten článek pořád položenej na botníku, ještě si ho chci párkrát přečíst.Možná by nebylo špatný kouknout na http://www.idnes.cz, možná tam je uveden.
Ještě k tomu, co psal Beebop
Era to napsal naprosto správně, za což mu dávám k+, s těma vejškama jsou bludy, co řikal Beebop.
Musím letět. zdar.
S tím srovnáním úsilí - no nevim - před hodinou a půl jsem motal a motal a zase se mi to povedlo až napodruhý a ještě mi to furt nechtělo hořet
Kíky za k, a serte na lidi, hlavně že nám šmakuje
Nenaskenuju ten článek, protože jsem ho včera prohlížel, jak by to mohlo jít a je hrozně velikej a širokej, na celou vejšku novin a k tomu ještě na další straně je pokračování, však to možná zkusím, teď na to nemám čas.
Jó smotnout někdy není vůbec jednoduchý, to známe všichni.